Originally posted by Altair
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Battlefield 3
Collapse
X
-
Aπλώς άμα ασχοληθείς μόνο με SP δεν αξίζει να το πάρεις καθώς χάνεις το 90% του παιχνιδιού.
-
Άσε BigBOSS συμφωνώ αλλά άκρη δε θα βγάλουμε ποτέΔεν χρειάζεται λοιπόν ο evans να επικαλείται ένα tech demo της Epic ας επικαλλείται το BF3 για pc, αυτό φθάνει.
.
Το παιχνίδι δε με ενδιαφέρει σίγουρα, απλώς μου έκανε εντύπωση ο όλος ενθουσιασμός σας, μια που σε έναν άσχετο φαίνεται ένα ακόμα FPS με war-setting. Πάντως τα γραφικά είναι τρομερά.
Leave a comment:
-
Ε μα γι'αυτό ρώτησα βρε ψυχάκια.Το ξέρω ότι τα παλιά ήταν μόνο ΜΡ.
Χαίρομαι που θα υπάρχει SP στο 3,γιατί το πρώτο Bad Company μου άρεσε αρκετά.
Leave a comment:
-
Kαλά απλά λολ. Και να φαντασθείς πως τα καθαρόαιμα BF για pc δεν είχαν καν SP, ήταν καθαρά multiplayer τίτλοι. Στο BF3 βάζουν SP μάλλον επειδή θα βγει και σε κονσόλες. Πάντως εγώ το BF3 θα το πάρω καθαρά για το MP και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το SP. Επίσης το καλό με το BF3 είναι πως το αναπτύσουν με βάση το pc και όχι με βάση τις κονσόλες όπως συνέβη με το Crysis 2. Ότι έχουν δείξει έως τώρα είναι από DX11 σε pc. Άλλωστε είναι γνωστό πως η έκδοση για κονσόλες θα είναι πετσκομμένη ως προς το MP (24 αντί για 64 παιχτες, μικρότεροι χάρτες) αλλά και τα γραφικά σιγά μην είναι έτσι. Δεν χρειάζεται λοιπόν ο evans να επικαλείται ένα tech demo της Epic ας επικαλλείται το BF3 για pc, αυτό φθάνει.Originally posted by Altair View PostSingle player θα έχει;Αν ναι,γουστάρω.Αλλιώς καλή σας διασκέδαση.
Τώρα όσον αφορά την συγκριση BF με COD, τα BF είναι πολύ πιο ρεαλιστικά games, με πολύ περισσότερους παιχτες, πολύ μεγαλύτερους χάρτες, υπάρχουν ειδικότητες (medic, sniper, engineer, anti-tank, spec ops) κάτι το οποίο κάνει αυτομάτως το game πιο ομαδικό καθώς δεν μετράνε μόνο τα kills, φυσικά υπάρχουν οχήματα από τανκς έως και αεροπλάνα, αν και ανάλογα με τον σέρβερ αυτά μπορεί να λείπουν δηλαδή να μιλάμε για infantry only server. Επίσης τα BF είναι αρκετά πιο δύσκολα από τα COD. Με δύο λόγια το MP του BF θα το χαρακτήριζα πολυδιάστατο και ρεαλιστικό και το MP του COD απλό και arcade.
Και φυσικά το BF έχει το πιο επικό soundtrack για παιχνίδι του είδους.
Leave a comment:
-
Ειναι πιο open στο multiplayer σιγουρα.Στo sp τα bad company δεν ηταν open world.Ενταξει ειχε μεγαλυτερους χωρους βεβαια.
Επισης οντως μπορεις να πεις τοι το COD ειναι πιο arcade.Οχι οτι το Battlefield ειναι sim.
Leave a comment:
-
Χωρις να ειμαι ειδικος και με το λιγο που εχω ασχοληθει με BF και CoD θα ελεγα οτι το πρωτο ειναι πιο open world λογικης και βασιζεται περισσοτερο στον ρεαλισμο, ενω το cod ειναι πιο linear και scripted και βασιζεται περισσοτερο στον ωμο εντυπωσιασμο παρα στον ρεαλισμο και γενικα θα το ελεγα arcade σε σχεση με το BF.
Καλα το βιντεο που εβαλε ο Hideo ειναι καταπλικτικο, η Frostbite 2 δεν υπαρχει πραγματικα
Leave a comment:
-
Ειναι πιο ολοκληρωμενο θα ελεγα.Στο battlefield Βρισκεσαι σε πεδιο μαχης,οπου μπορεις να χρησιμοποιησεις οχηματα,Πολεμικα ελικοπτερα,αεροπλανα.Μπορεις να εισαι μηχανικος,γιατρος ή απλος πολεμιστης κ.α(το τελευταιο υπαρχει στο multiplayer).
Το COD βασιζεται περισσοτερο στην μαχη πολεμιστη με πολεμιστη σε μικροτερους χωρους.Το δυνατο του σημειο κατ'εμε ειναι το εθιστικο gameplay,η απολαυση του να κανεις kill.
.Eκει καπου χανει το Battlefield,χωρις να ειναι ασχημο σε αυτον τον τομεα.
Leave a comment:
-
Παιδιά, ερώτηση άσχετου: Τι το τόσο ιδιαίτερο έχει το battlefield συγκριτικά με ένα Call of Duty ξέρω 'γω;
Leave a comment:
-
ΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠΠΩΩΠΩΠΩ............ Δεν υπήρχε αυτό...
Το τέλειο Game: Grand Theft Auto: San Andreas με την Frostbite 2.
Leave a comment:
Leave a comment: