Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragon's Dogma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dragon's Dogma

From the creators behind some of Capcom’s best action games, including the critically acclaimed Resident Evil® 4 and Devil May Cry® 4, comes their next opus, Dragon’s Dogma. Set in a huge open world, Dragon’s Dogma is a unique action experience that blends exciting and fulfilling combat with the freedom to explore and interact in a rich, living and breathing world. With your party of three you set out on an epic adventure to track down and destroy a mysterious dragon. Along the way you’ll encounter some of the biggest and baddest beasts ever to roam the land, and only skilful play and tactical teamwork can save the day.

Utilizing an enhanced version of Capcom’s proprietary MT Framework® engine that delivered the groundbreaking graphical styles and lighting effects used in Resident Evil® 5 and Lost Planet® 2, Dragon’s Dogma expands the environment to create a vast, richly detailed world, ripe for exploration. Dragon’s Dogma will deliver a whole new world of action to PlayStation®3 computer entertainment system and Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft® in 2012.

[GT]712729[/GT]

Comment

Μ' έκανες και ψήθηκα! Για κάποιο λόγο το gameplay μου θυμίζει κάπως το Shadow of the Colossus.

Όμως δεν κρύβω ότι το να τα βλέπεις streaming, δεν μπορείς να ξέρεις αν τα γραφικά και το frame rate είναι όντως αυτά που ισχυρίζονται. Θα το δούμε στο πραγματικό παιχνίδι.

Το art direction είναι Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!

Από ιστορία μου θυμίζει την ταινία "Η Καρδία του Δράκου". Θα το τσίμπήσω, αν βγει συλλεκτική έκδοση.
      sigpic

Comment

Egw apogohteftika, hlpiza na htan Breath of fire.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ενδιαφερον δειχνει.Mου αρεσε το trailer.

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
            Egw apogohteftika, hlpiza na htan Breath of fire.
            και γω ρε γμτ

βασικα δεν φαινεται κακο παντως το art direction φαινεται generic,τα υπολοιπα θα τα δουμε στη πορεια εχει ψωμι ακομα....

Comment

Comment

Είχα τις αμφιβολίες μου αλλά βλέποντας live το stream καθησυχαστικά.Θα το τσιμπήσω κατά τον Ιούλιο με τη δικαιολογία ότι θα παίξω και το Resi6 demo.

Comment

Γιαπωνέζικο Skyrim;
                  Τα φυτά σαν πολύ δεν κουνιούνται; Δε λέω ωραίο είναι που βάλαν animation στα φυτά αλλά κουνιούνται λες και έχει ανεμοθύελλα.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Έσκασε ένα video preview και ο τίτλος δείχνει αρκετά καλός.

[YOUTUBEHD]NrCiV4LOYk4?hd=1[/YOUTUBEHD]

Pawn Guide:

Classes and Skills:
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Δε θα το έλεγα γιαπωνέζικο Skyrim αλλά μάλλον γιαπωνέζικο Kingdoms of Amalur. Η σύγκριση με το τελευταίο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ψηφίζω Dragon's Dogma.
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

εχουνε βγει αρκετα βιντεακια τον τελευταιο μηνα για τον τιτλο, φαινεται οτι εχει εξαιρετικο animation αλλα προσωπικα το art δεν με συγκινει , αν το amalur ειναι ο ορισμος του generic high fantasy τουτο εδω ειναι ορισμος του generic medieval, το μεγαλυτερο του προβλημα ειναι οτι βγαινει μια βδομαδα μετα το diablo 3, οπως και να εχει θα παιχτει day one καπως θα τα βολεψουμε

Δε θα το έλεγα γιαπωνέζικο Skyrim αλλά μάλλον γιαπωνέζικο Kingdoms of Amalur
                        εγω θα το λεγα γιαπωνεζικο dragonage

Comment

Να πω την αλήθεια μου έχω είδη κάνει preorder το game γιατί απο την αρχή μου φάνηκε πολύ καλό.Συμφωνώ με τον Vaynard στο "γιαπωνεζικο dragonage " και νομίζω οτι είναι ένας απο τους λόγους που μου τράβηξε την προσοχή από την αρχή.Από οτι βλέπω το game υπόσχεται πολλά, το μόνο που με χαλάει λίγο ειναι ότι δεν έχει multiplayer αν και αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να το κάνω preorder.Τελος του μήνα βγαίνει θα το δοκιμάσει κανένας άλλος΄?
                          But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

Από το ντέμο δεν κατάλαβα ποια η σχέση με το Dragon Age...
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Έχει ενα στυλ που μου το θυμίζει προσωπικά εμένα το Dragon Age π.χ 4 companion να περιπλανιόνται μάχες action opos to 2, επιλογές μέσα στο game με συνέπειες και άλλα τέτοια.Έχει και τελευταίο boss δράκο απο ότι φένεται σαν τον ArchDemon.
                              But, There's one they fear. In their tongue, he's Dovahkiin: Dragon Born!

Comment

Working...
                              X