Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Generations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    χαχαχα να με συμπαθάτε για τον ενθουσιασμό μου αλλά έχω πάθει ολίγον τι παράκρουση με το παιχνίδι

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Γελάω γιατί στο θέμα του Sonic 4 διαβάζω πολύ σοβαρές, τεκμηριωμένες και μακροσκελείς κριτικές για κάθε πλευρά του παιχνιδιού ενώ εδώ γίνεται του sony fanboy το κάγκελο

Μόνο το Gamers Odyssey, πραγματικά!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι είναι τούμπανο. Αν έτρεχε στα 60fps θα είχα πηδηχτεί απ' το παράθυρο!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    cut-scene με old Sonic να χαϊδεύει μπυροκοιλιά FTW!!!!!!!!!!

Άνοιξα την επόμενη τριάδα acts, τη γαμιστερή που είναι η πόλη, δεν υπάρχει το παιχνίδι!!!!!!!!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Παίξε και το 4 οπωσδήποτε. Εγώ το ξεκίνησα χθες μαζί με το Generations, και η όλη αίσθηση νέων Sonic είναι όλα τα λεφτά

Οι κλασικές πίστες του Generations πάντως μου φαίνονται αρκετά μοντέρνες. Όμως είναι καλοδουλεμένες, δεν έχω παράπονο. Γενικά ό,τι προβλήματα και να έχει, όσο και να καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, το παιχνίδι παραμένει ένα καλό Sonic game. Σε σχέση με τα σκουπίδια των τελευταίων χρόνων, το συγκεκριμένο είναι μία πλατφορμική όαση.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Μέχρι στιγμής παίζω τα τρία πρώτα Αcts για να βρω όλα τα Red Stars. Διάβασα σε review ότι συνολικά έχει 9, λίγα μου φαίνονται

Με Sonic έχω να ασχοληθώ από το Sonic Adventure 2. Έβαλα λίγο το Heroes παλιότερα αλλά meh. Το 4 δεν το έχω αγγίξει. Τα αγαπημένα μου είναι το Sonic 3 & Κnuckles και το Sonic CD. Xωρίς να έχω εντρυφήσει σε μηχανισμούς, στο Generations μου αρέσει πολύ αυτό που παίζω κι αν καταφέρει να με κρατήσει ως τέλους με βλέπω και το 4 να μπαίνει στα υπόψιν.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Οκ,πείστηκα να το τιμήσω σε price drop.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν

μπροοοοοοοουυυυυυυαφ....

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αυτά είναι όλα τα λεφτά στο game, σε ένα σημείο συνάντησα μέχρι και μουσική από το Sonic 3D της έκδοσης Saturn. Btw, πάρτε επική inside αναφορά του Tails για το νερό στη Chemical Plant.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Γενικά το Generations επενδύει πολύ στο συναίσθημα με τη νοσταλγία, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, να χτυπάει κόκκινο.
    Ένα μόνο θα πω. Έπαιξα με τον μπυροκοιλιά VS με τον Metal Sonic, με το Sonic Boom για ηχητική υπόκρουση. Σχεδόν δάκρυσα. Πώς να το κρίνω αντικειμενικά μετά;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Το έπαιξα και γω σ' ένα φίλο. Μ' άρεσε πάρα πολύ, με το demo είναι η αλήθεια δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, διότι προβάλει πιο πολύ την ταχύτητα παρά τα platform στοιχεία, και γενικά αυτά που απαιτούν τεχνική. Και ναι, έχει πολλά τέτοια, για αυτό και μου αρέσει!

Ο χοντρός είναι συμπαθέστατος!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βγήκε στο PC; WTF το βάζω ΤΩΡΑ και αύριο πέφτει παραγγελία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το παρήγγειλα σήμερα αλλά το έχω αρχίσει από προχθές στο PC (όλα στο low). Στο main game έχω ήδη φτάσει στη current era.

Ως game δεν είναι τίποτα σπουδαίο, δε κρύβω ότι περίμενα πολύ περισσότερα, αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι, όσο μέτριο και να είναι, οι Sonic fans δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ευχαριστηθούν. Το όλο στήσιμο είναι έξυπνο, με πολλές διάσπαρτες αναφορές σχεδόν σε όλα τα games και, τελικά, πετυχημένο.

Γενικά το Generations επενδύει πολύ στο συναίσθημα με τη νοσταλγία, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, να χτυπάει κόκκινο. Και καλά τα σκηνικά από τη Mega Drive era είναι λογικό να σε αγγίξουν, αλλά ότι θα έτρεχα στη Speed Highway (από το παιχνίδι tech demo που λεγότανε Sonic Adventure), χωρίς να με αφήσει αδιάφορο...ε δε το περίμενα.

Μπυροκοίλης ftw.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ναι ρε συ Phantom!!! Είναι φανταστικό το παιχνίδι, τα επίπεδα είναι πανέμορφα και έχουν πολύ ψωμί από μυστικά. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να με ενθουσιάσει Sonic παιχνίδι νυχτιάτικα!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αμέσως μετά το Sonic 4 έπιασα αυτό. Το παιχνίδι φαίνεται όνειρο και μου αρέσει που αγοράζεις skills με τους πόντους και το όλο σύστημα με τα αστέρια και τις κρυφές πίστες. Γενικά το παιχνίδι έχει πολύ ψωμί. Μιλάμε έχω πάθει Sonic overdose, νιώθω πάλι παιδάκι Αδυνατώ να κρίνω οποιονδήποτε από τους δύο τίτλους αντικειμενικά, πρέπει να αφήσω τον ενθουσιασμό να καταλαγιάσει πρώτα.

Leave a comment:

Working...
X