Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Generations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Προσωπικά ποτέ δε κατάλαβα γιατί τόσος κόσμος γουστάρει τη City Escape του Sonic Adventure 2. Ρεαλιστική πόλη με αμάξια υπό τους ήχους ενός χαζό rock κομματιού σε Sonic, wtf.

Τέλος πάντων, αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο που ανακοινώνεται επίσημα μετά τη Green Hill.

[YOUTUBEHD]pe7GQ91VPNU?hd=1[/YOUTUBEHD]

E3 2011: Green Hill Zone Gameplay (Cam) HD
    http://www.gametrailers.com/video/e3...rations/715387

E3 2011: Modern Style Walkthrough (Cam) HD

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Φαίνεται να πηγαίνει καλά το πράμα και το uncurling στο άλμα δεν υπάρχει πια. Το κακό είναι ότι από το video (και ειδικά από το τρόπο που παίζει ο τύπος) δε μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το αν τα physics είναι 100% πιστά στο original. Πραγματικά πιστεύω ότι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να βγάλουν μια beta σε XBL/PSN και να πάρουν το feedback για το τι πρέπει να διορθωθεί, αν χρειάζεται, και πως. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει σωστά.

Επίσης, ελπίζω αυτά τα παιχνίδια της κάμερας με τα close ups κλπ να ξέρουν που τα κάνουν. Κατά τ’ άλλα, ανυπομονώ να δω ποια επίπεδα έχουν επιλεγεί από τους κλασικούς τίτλους.

Τέλος, όπως φαίνεται, το παιχνίδι πάει και για PC/3DS.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Νεα in game cam videos

Classic Style

[GT]714050[/GT]

Modern Style

[GT]714052[/GT]

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τα γραφικά πάντως δεν είναι φιλτραρισμένα ούτε στο Sonic 4 ούτε στο SF HD. Είναι σχεδιασμένα από την αρχή για να παίζουν σε υψηλές αναλύσεις. Αυτό φαίνεται στην απεικόνιση καθώς δεν επικρατεί ούτε μισό "πιξέλιασμα" ή γωνίες στην περίμετρο των αντικειμένων. Χάρμα οφθαλμών όπως είπε και ο Vay

Επίσης το SF δεν άξιζε για το online?

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    επισης στον οπτικο τομεα ητανε χαρμα οφθαλμων
    Εμένα, πάλι, μου θύμιζε φθηνιάρικο φλασοπαίχνιδο ή επανέκδοση παλιότερου παιχνιδιού μ' ένα φθηνιάρικο φιλτράρισμα γραφικών (όπως έχουν σε ορισμένα PSN/XBLA όπως το Gunstar Heroes). Ένα πράγμα όπως το Super Street Fighter II HD για τ' οποίο είχε γίνει πολύ ντόρος για το τίποτα κι άξιζε μονάχα για το novelty της απόπειρας και για το soundtrack από το OCRemix. Eιδικά αν λάβεις υπόψην σου για τον χρόνο που ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη του Sonic 4 και το όλο hype του αποτελεί τεράστια ντροπή κι η μεγαλύτερη απογοήτευση για το 2010. Χίλιες φορές προτιμότερο να παίξω το Sonic Advance που αν κι όχι τίποτε το αξιομνημόνευτο ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To Sonic 4 είναι ένα εν δυνάμει (a la loggo ) εξαιρετικό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Προσπάθησε να δώσει έναν νέο προσανατολισμό στα 2D sonics, άσχετο του ότι κάπου μπερδεύτηκε. Ελπίζω το Ep2 να έχει πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    vetus διαφωνω για το sonic 4 episode 1, δεν ητανε καθολου απογοητευτικο, τα phycics ειχανε ενα θεμα αλλα ητανε μεχρι να τα συνηθισεις

ισως ητανε λιγο μικρο αλλα οι πιστες ητανε τεραστιες και εχεις πολλους λογους για να τις παιξεις ξανα και ξανα, περα απο τα κλασσικα high score speedruns κτλ

επισης στον οπτικο τομεα ητανε χαρμα οφθαλμων

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Vetus View Post
    Πριν διαβάσω τις απόψεις του κοινού στο internet για το Sonic Generations μαζί μ' έναν φίλο μου ήμασταν 100% σίγουροι ότι αρκετοί fans θα γκρίνιαζαν για άλλη μια φορά πράγμα που και τελίκα απ' ότι βλέπω γίνεται. Όπως και με το Sonic Colors (που παρόλο που δεν είμαι fan των 3D Sonic στο Sonic Colors επιτέλους έκαναν άψογη δουλειά) και το Sonic Fan Remix. Δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του Sonic Generations αλλά τουλάχιστον η Sega φαίνεται ότι πήρε το μάθημά της με το άκρως απογοητευτικό Sonic 4 και είχε το Sonic Fan Remix ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό. Δεν λέω, η Sega έχει κάνει αρκετές μπούρδες με το francise αλλά ακόμα κι όταν κάνει καλά την δουλειά της το κοινό της δεν φαίνεται να το εκτιμά.

Όπως και να 'χει το περιμένω πως και πως. Αν κι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το Sonic Colors στο Wii (πολύ λίγο το 'χω παίξει αν και μου άφησε θετικές εντυπώσεις) και δεν το έχω τερματίσει ακόμα στο DS (που έχει αρκετές επιρροές από το εξαίρετο Sonic Rush με τις απαιτούμενες βελτιώσεις και τις νέες gameplay ιδέες του Colors).
    Διαφωνώ, η fanbase του Sonic από την εποχή του, μέτριου, πρώτου Sonic Adventure και, πολύ περισσότερο, στη μετά Dreamcast εποχή είχε, σχεδόν αποκλειστικά, μονάχα λόγους για να διαμαρτύρεται. Στα handhelds η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη αλλά και εκεί τα standards έχουν πέσει.

Btw, το Sonic Colours σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί άψογη δουλειά. Είναι καλός τίτλος, αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία που μιλάει για το Colours μιλάει με υπερβολικά καλά λόγια για τον τίτλο και, ακριβώς επειδή η σύγχρονη πορεία των Sonic έχει ρίξει στο πάτο τη σειρά, το, απλά καλό, Colours έχει σχεδόν θεοποιηθεί.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό.
    OMGWTF

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Πριν διαβάσω τις απόψεις του κοινού στο internet για το Sonic Generations μαζί μ' έναν φίλο μου ήμασταν 100% σίγουροι ότι αρκετοί fans θα γκρίνιαζαν για άλλη μια φορά πράγμα που και τελίκα απ' ότι βλέπω γίνεται. Όπως και με το Sonic Colors (που παρόλο που δεν είμαι fan των 3D Sonic στο Sonic Colors επιτέλους έκαναν άψογη δουλειά) και το Sonic Fan Remix. Δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του Sonic Generations αλλά τουλάχιστον η Sega φαίνεται ότι πήρε το μάθημά της με το άκρως απογοητευτικό Sonic 4 και είχε το Sonic Fan Remix ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό. Δεν λέω, η Sega έχει κάνει αρκετές μπούρδες με το francise αλλά ακόμα κι όταν κάνει καλά την δουλειά της το κοινό της δεν φαίνεται να το εκτιμά.

Όπως και να 'χει το περιμένω πως και πως. Αν κι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το Sonic Colors στο Wii (πολύ λίγο το 'χω παίξει αν και μου άφησε θετικές εντυπώσεις) και δεν το έχω τερματίσει ακόμα στο DS (που έχει αρκετές επιρροές από το εξαίρετο Sonic Rush με τις απαιτούμενες βελτιώσεις και τις νέες gameplay ιδέες του Colors).

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου φαίνεται εξωφρενικά γρήγορο.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Vriskw thn prooptikh pisw apo ton sonic poly poio endiaferousa apo to sidescroll, eideika twra pou fenetai oti den kollaei sta plaina kai kovei ta xtythta.
    Wraio game ontws.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ωραίο φαίνεται!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Oraios!!!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ενωμένα όσα gameplay footage υπάρχουν μέχρι στιγμής και με πιο καθαρό ήχο για να ακούσετε και τη μουσική και τους διάφορους ήχους.

Leave a comment:

Working...
X