Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Generations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είναι δύσκολο, γιατί η λογική του μοντέρνου Sonic προσαρμόζει τον χειρισμό και τα physics σε να πλαίσιο που δύσκολα μπορεί να συνυπάρξει με πιο αργά platforming sections. Όταν κάνουν την εμφάνισή τους τέτοια sections, στα μοντέρνα Sonic, περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν.

Το ιδανικό θα ήταν να βλέπαμε, επιτέλους, μια προσπάθεια να μεταφερθεί το κλασικό Sonic σε 3D. Δε το έχουν προσπαθήσει καν και, κατ’ εμέ, είναι κρίμα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι του ταιριάζει ακόμα περισσότερο από το 2D. Τέλος πάντων, δυστυχώς, όνειρα θερινής νυκτός.

Τα καλά νέα είναι αυτά που έφερε ένα παλικάρι, μέσα από τη Sega, ονόματι RubyEclipse.

Also, I just tested the rolling off ledges bit as mentioned above, and many of you will be happy to hear that you remain in a ball form. And yes, you can also use the classic "hold down+jump" method to rev up your spin-dash.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Νομιζω ρε συ οτι θα μπορουσαν να δωσουν platforming στοιχεια.Σιγουρα οχι με την λογικη του μοντερνου sonic αλλα με αυτη με αυτη των πρωτων sonic.
      Δυστυχως οπως λες δεν βλεπω να το προσπαθουν.Για μενα oμως μπορει να γινει.
      Tα sonic adeventure ηταν πιο κοντα σε κατι τετοιο.Πλεον τα εχουν κανει racing games.
      Hταν ευκαιρια να το κανουν τωρα,που το μισο παιχνιδι απο οτι φαινεται ειναι στην λογικη των sonic του mega drive.

Comment

Αν το γυρίσουν σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει στη μοντέρνα εποχή, φυσικά και μπορεί να γίνει. Με τη μοντέρνα λογική όμως, για τους λόγους που ανέφερα πριν, είναι σχεδόν αδύνατο.

Στο πρώτο Sonic Adventure που υπήρχε διαφορετική προσέγγιση και, στην ουσία, δεν ήταν τίποτα από τα δυο, ούτε κλασικό αλλά ούτε και μοντέρνο Sonic όσον αφορά το gameplay, μπορούσε να βγει περισσότερο. Και πάλι όμως, δε μπορούσε να αποδοθεί όσο καλά θα έπρεπε, ή όπως θα μπορούσε να βγει με κλασικό Sonic σε 3D.

Πάντως, μετά από πολλά χρόνια πειραματισμών, έχουν επιτέλους βρει μια αξιοπρεπή φόρμουλα για τα μοντέρνα Sonic στην οποία και δείχνουν να κατασταλάζουν, τη φόρμουλα του Unleashed δηλαδή. Μπορεί να προσφέρει μια πολύ διαφορετική gameplay προσέγγιση από εκείνη των κλασικών τίτλων αλλά, εν δυνάμει, και σε τελείως διαφορετικό επίπεδο, μπορεί να δώσει ποιοτικούς τίτλους.

Και πάλι όμως, πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να το προσπαθήσουν και για ένα κλασικό Sonic σε 3D. Είναι τόσο διαφορετική η gameplay προσέγγιση που κάλλιστα θα μπορούσαν να συνυπάρξουν και τα δυο σε φάση main series – spin off.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Ενωμένα όσα gameplay footage υπάρχουν μέχρι στιγμής και με πιο καθαρό ήχο για να ακούσετε και τη μουσική και τους διάφορους ήχους.

Comment

Oraios!!!
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ωραίο φαίνεται!
              sigpic

Comment

Vriskw thn prooptikh pisw apo ton sonic poly poio endiaferousa apo to sidescroll, eideika twra pou fenetai oti den kollaei sta plaina kai kovei ta xtythta.
                Wraio game ontws.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εμένα πάντως εξακολουθεί να μου φαίνεται εξωφρενικά γρήγορο.

Comment

Πριν διαβάσω τις απόψεις του κοινού στο internet για το Sonic Generations μαζί μ' έναν φίλο μου ήμασταν 100% σίγουροι ότι αρκετοί fans θα γκρίνιαζαν για άλλη μια φορά πράγμα που και τελίκα απ' ότι βλέπω γίνεται. Όπως και με το Sonic Colors (που παρόλο που δεν είμαι fan των 3D Sonic στο Sonic Colors επιτέλους έκαναν άψογη δουλειά) και το Sonic Fan Remix. Δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του Sonic Generations αλλά τουλάχιστον η Sega φαίνεται ότι πήρε το μάθημά της με το άκρως απογοητευτικό Sonic 4 και είχε το Sonic Fan Remix ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό. Δεν λέω, η Sega έχει κάνει αρκετές μπούρδες με το francise αλλά ακόμα κι όταν κάνει καλά την δουλειά της το κοινό της δεν φαίνεται να το εκτιμά.

Όπως και να 'χει το περιμένω πως και πως. Αν κι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το Sonic Colors στο Wii (πολύ λίγο το 'χω παίξει αν και μου άφησε θετικές εντυπώσεις) και δεν το έχω τερματίσει ακόμα στο DS (που έχει αρκετές επιρροές από το εξαίρετο Sonic Rush με τις απαιτούμενες βελτιώσεις και τις νέες gameplay ιδέες του Colors).
                    - Anime based on videogames list -

Comment

Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό.
                      OMGWTF

Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by Vetus View Post
                        Πριν διαβάσω τις απόψεις του κοινού στο internet για το Sonic Generations μαζί μ' έναν φίλο μου ήμασταν 100% σίγουροι ότι αρκετοί fans θα γκρίνιαζαν για άλλη μια φορά πράγμα που και τελίκα απ' ότι βλέπω γίνεται. Όπως και με το Sonic Colors (που παρόλο που δεν είμαι fan των 3D Sonic στο Sonic Colors επιτέλους έκαναν άψογη δουλειά) και το Sonic Fan Remix. Δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του Sonic Generations αλλά τουλάχιστον η Sega φαίνεται ότι πήρε το μάθημά της με το άκρως απογοητευτικό Sonic 4 και είχε το Sonic Fan Remix ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που το κοινό του Sonic (αν όχι ολόκληρο τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό του δείγμα) είναι το πιο αχάριστο κοινό. Δεν λέω, η Sega έχει κάνει αρκετές μπούρδες με το francise αλλά ακόμα κι όταν κάνει καλά την δουλειά της το κοινό της δεν φαίνεται να το εκτιμά.

Όπως και να 'χει το περιμένω πως και πως. Αν κι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το Sonic Colors στο Wii (πολύ λίγο το 'χω παίξει αν και μου άφησε θετικές εντυπώσεις) και δεν το έχω τερματίσει ακόμα στο DS (που έχει αρκετές επιρροές από το εξαίρετο Sonic Rush με τις απαιτούμενες βελτιώσεις και τις νέες gameplay ιδέες του Colors).
                        Διαφωνώ, η fanbase του Sonic από την εποχή του, μέτριου, πρώτου Sonic Adventure και, πολύ περισσότερο, στη μετά Dreamcast εποχή είχε, σχεδόν αποκλειστικά, μονάχα λόγους για να διαμαρτύρεται. Στα handhelds η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη αλλά και εκεί τα standards έχουν πέσει.

Btw, το Sonic Colours σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί άψογη δουλειά. Είναι καλός τίτλος, αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία που μιλάει για το Colours μιλάει με υπερβολικά καλά λόγια για τον τίτλο και, ακριβώς επειδή η σύγχρονη πορεία των Sonic έχει ρίξει στο πάτο τη σειρά, το, απλά καλό, Colours έχει σχεδόν θεοποιηθεί.

Comment

vetus διαφωνω για το sonic 4 episode 1, δεν ητανε καθολου απογοητευτικο, τα phycics ειχανε ενα θεμα αλλα ητανε μεχρι να τα συνηθισεις

ισως ητανε λιγο μικρο αλλα οι πιστες ητανε τεραστιες και εχεις πολλους λογους για να τις παιξεις ξανα και ξανα, περα απο τα κλασσικα high score speedruns κτλ

επισης στον οπτικο τομεα ητανε χαρμα οφθαλμων

Comment

To Sonic 4 είναι ένα εν δυνάμει (a la loggo ) εξαιρετικό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Προσπάθησε να δώσει έναν νέο προσανατολισμό στα 2D sonics, άσχετο του ότι κάπου μπερδεύτηκε. Ελπίζω το Ep2 να έχει πιο ξεκάθαρο προσανατολισμό.

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                              επισης στον οπτικο τομεα ητανε χαρμα οφθαλμων
                              Εμένα, πάλι, μου θύμιζε φθηνιάρικο φλασοπαίχνιδο ή επανέκδοση παλιότερου παιχνιδιού μ' ένα φθηνιάρικο φιλτράρισμα γραφικών (όπως έχουν σε ορισμένα PSN/XBLA όπως το Gunstar Heroes). Ένα πράγμα όπως το Super Street Fighter II HD για τ' οποίο είχε γίνει πολύ ντόρος για το τίποτα κι άξιζε μονάχα για το novelty της απόπειρας και για το soundtrack από το OCRemix. Eιδικά αν λάβεις υπόψην σου για τον χρόνο που ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη του Sonic 4 και το όλο hype του αποτελεί τεράστια ντροπή κι η μεγαλύτερη απογοήτευση για το 2010. Χίλιες φορές προτιμότερο να παίξω το Sonic Advance που αν κι όχι τίποτε το αξιομνημόνευτο ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές.
                              - Anime based on videogames list -

Comment

Τα γραφικά πάντως δεν είναι φιλτραρισμένα ούτε στο Sonic 4 ούτε στο SF HD. Είναι σχεδιασμένα από την αρχή για να παίζουν σε υψηλές αναλύσεις. Αυτό φαίνεται στην απεικόνιση καθώς δεν επικρατεί ούτε μισό "πιξέλιασμα" ή γωνίες στην περίμετρο των αντικειμένων. Χάρμα οφθαλμών όπως είπε και ο Vay

Επίσης το SF δεν άξιζε για το online?
                                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Working...
                                X