Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Generations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ειδα μερικα reviews συμπεριλαμβανομενου και του video review του gametrailers , αυτο που ειδα μου αρεσε, πολλοι μιλανε για το καλυτερο sonic της 10ετιας παιζει να το τιμησω σε κανενα δυνατο bargain

Comment

Τι γαμάτο παιχνίδι!!! Βλέπω τον παλιό Sonic και δεν το πιστεύω, ήμουν πολύ αυστηρός μαζί του στο demo, σκατά στα demo, το παιχνίδι έχει απίστευτη ομορφιά και αίσθηση!
      sigpic

Comment

Αμέσως μετά το Sonic 4 έπιασα αυτό. Το παιχνίδι φαίνεται όνειρο και μου αρέσει που αγοράζεις skills με τους πόντους και το όλο σύστημα με τα αστέρια και τις κρυφές πίστες. Γενικά το παιχνίδι έχει πολύ ψωμί. Μιλάμε έχω πάθει Sonic overdose, νιώθω πάλι παιδάκι Αδυνατώ να κρίνω οποιονδήποτε από τους δύο τίτλους αντικειμενικά, πρέπει να αφήσω τον ενθουσιασμό να καταλαγιάσει πρώτα.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Ναι ρε συ Phantom!!! Είναι φανταστικό το παιχνίδι, τα επίπεδα είναι πανέμορφα και έχουν πολύ ψωμί από μυστικά. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να με ενθουσιάσει Sonic παιχνίδι νυχτιάτικα!
          sigpic

Comment

Το παρήγγειλα σήμερα αλλά το έχω αρχίσει από προχθές στο PC (όλα στο low). Στο main game έχω ήδη φτάσει στη current era.

Ως game δεν είναι τίποτα σπουδαίο, δε κρύβω ότι περίμενα πολύ περισσότερα, αλλά αυτά θα τα πούμε αργότερα. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι, όσο μέτριο και να είναι, οι Sonic fans δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ευχαριστηθούν. Το όλο στήσιμο είναι έξυπνο, με πολλές διάσπαρτες αναφορές σχεδόν σε όλα τα games και, τελικά, πετυχημένο.

Γενικά το Generations επενδύει πολύ στο συναίσθημα με τη νοσταλγία, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, να χτυπάει κόκκινο. Και καλά τα σκηνικά από τη Mega Drive era είναι λογικό να σε αγγίξουν, αλλά ότι θα έτρεχα στη Speed Highway (από το παιχνίδι tech demo που λεγότανε Sonic Adventure), χωρίς να με αφήσει αδιάφορο...ε δε το περίμενα.

Μπυροκοίλης ftw.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Βγήκε στο PC; WTF το βάζω ΤΩΡΑ και αύριο πέφτει παραγγελία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Το έπαιξα και γω σ' ένα φίλο. Μ' άρεσε πάρα πολύ, με το demo είναι η αλήθεια δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, διότι προβάλει πιο πολύ την ταχύτητα παρά τα platform στοιχεία, και γενικά αυτά που απαιτούν τεχνική. Και ναι, έχει πολλά τέτοια, για αυτό και μου αρέσει!

Ο χοντρός είναι συμπαθέστατος!
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by Loggo View Post
                  Γενικά το Generations επενδύει πολύ στο συναίσθημα με τη νοσταλγία, σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, να χτυπάει κόκκινο.
                  Ένα μόνο θα πω. Έπαιξα με τον μπυροκοιλιά VS με τον Metal Sonic, με το Sonic Boom για ηχητική υπόκρουση. Σχεδόν δάκρυσα. Πώς να το κρίνω αντικειμενικά μετά;

Comment

• Αυτά είναι όλα τα λεφτά στο game, σε ένα σημείο συνάντησα μέχρι και μουσική από το Sonic 3D της έκδοσης Saturn. Btw, πάρτε επική inside αναφορά του Tails για το νερό στη Chemical Plant.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν ταν-ταν-ταν

μπροοοοοοοουυυυυυυαφ....
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Οκ,πείστηκα να το τιμήσω σε price drop.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

• Μέχρι στιγμής παίζω τα τρία πρώτα Αcts για να βρω όλα τα Red Stars. Διάβασα σε review ότι συνολικά έχει 9, λίγα μου φαίνονται

Με Sonic έχω να ασχοληθώ από το Sonic Adventure 2. Έβαλα λίγο το Heroes παλιότερα αλλά meh. Το 4 δεν το έχω αγγίξει. Τα αγαπημένα μου είναι το Sonic 3 & Κnuckles και το Sonic CD. Xωρίς να έχω εντρυφήσει σε μηχανισμούς, στο Generations μου αρέσει πολύ αυτό που παίζω κι αν καταφέρει να με κρατήσει ως τέλους με βλέπω και το 4 να μπαίνει στα υπόψιν.
                          sigpic

Comment

• Παίξε και το 4 οπωσδήποτε. Εγώ το ξεκίνησα χθες μαζί με το Generations, και η όλη αίσθηση νέων Sonic είναι όλα τα λεφτά

Οι κλασικές πίστες του Generations πάντως μου φαίνονται αρκετά μοντέρνες. Όμως είναι καλοδουλεμένες, δεν έχω παράπονο. Γενικά ό,τι προβλήματα και να έχει, όσο και να καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, το παιχνίδι παραμένει ένα καλό Sonic game. Σε σχέση με τα σκουπίδια των τελευταίων χρόνων, το συγκεκριμένο είναι μία πλατφορμική όαση.

Comment

• cut-scene με old Sonic να χαϊδεύει μπυροκοιλιά FTW!!!!!!!!!!

Άνοιξα την επόμενη τριάδα acts, τη γαμιστερή που είναι η πόλη, δεν υπάρχει το παιχνίδι!!!!!!!!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X