Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic Generations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ναι είναι τούμπανο. Αν έτρεχε στα 60fps θα είχα πηδηχτεί απ' το παράθυρο!
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Γελάω γιατί στο θέμα του Sonic 4 διαβάζω πολύ σοβαρές, τεκμηριωμένες και μακροσκελείς κριτικές για κάθε πλευρά του παιχνιδιού ενώ εδώ γίνεται του sony fanboy το κάγκελο

Μόνο το Gamers Odyssey, πραγματικά!
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• χαχαχα να με συμπαθάτε για τον ενθουσιασμό μου αλλά έχω πάθει ολίγον τι παράκρουση με το παιχνίδι
        sigpic

Comment

• Έχω εμφανίσει και τους 9 κόσμους, μένει να βγάλω το τελευταίο boss. Από extras έχω τελειώσει τα missions των πρώτων 3 κόσμων, κάποια από τη δεύτερη τριάδα και τίποτα από τους τελευταίους κόσμους. Από αστέρια έχω ζουμί ακόμα, μόνο της Green Hill Zone έχω βρει, και ξεκλείδωσα τα Acceleration και Treasure Hunter skills για μοντέρνο και κλασικό Sonic αντίστοιχα. Μου κάνει εντύπωση πάντως που η συντριπτική πλειοψηφία των Missions έχουν ενδιαφέρουσες παραλλαγές που σου κρατάνε το ενδιαφέρον, ενώ η πίστα σε πολλά από αυτά, έχει τόσες παραλλαγές, όσες απαιτούνται για να μην σε αφήσουν να βαρεθείς. Μέχρι και μία κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία έχει, τι να λέμε τώρα

Από Side Bosses έχω παίξει τους Metal Sonic και Shadow. Ο δεύτερος μου άρεσε αρκετά, όμως ο πρώτος με ξετρέλανε. Τον έχω βγάλει 2-3 φορές σε normal και άλλες τόσες σε hard, λατρεία ο μεταλλικός Sonic Μακάρι να τον ξανασυναντήσω σε νέο challenge, αν και δεν το νομίζω.

Από τις 9 ζώνες, μου αρέσει πάρα πολύ το Chemical Plant. Δείτε ένα φοβερό Speed Run του μπυροκοιλιά.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• dp

Δείτε αυτό: Sonic Generations Collectors Edition Feature

Comment

• Ήθελα να την πάρω αυτήν την έκδοση, άργησα και τώρα κάνει 200€. Good.

Comment

• Same here.
                Carpe diem

Comment

• Άνοιξα και τα τρία τελευταία Acts... Eπίπεδο στο επίπεδο με εντυπωσιάζει συνεχώς ο τίτλος, μα γιατί να έχει μόνο 9

O τρόπος που παιζω είναι να κάνω ένα πρώτο run χαλαρό να δω τη πίστα, ένα δεύτερο να μαζέψω όσα Red Stars μπορώ κι ένα τρίτο για Rank A - ή S αν κάτσει - και τις αφήνω για αργότερα ώστε να βρω όλα τα αστέρια. Πριν προχωρήσω στην επόμενη era κάνω όλα τα challenges τα οποία είναι όλα μα όλα εκπληκτικά, δεν θα με χαλούσε καθόλου να περιλαμβάνονταν ως κανονικά Acts χωρίς χρονικό περιορισμό αφού μερικά από αυτά προσφέρουν τις καλύτερες platforming στιγμές.

Aπό τα bosses μέχρι στιγμής το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο Perfect Chaos της Dreamcast-era. Γενικά όλα εύκολα είναι απλά στο συγκεκριμένο δεν μου άρεσε το fight σε μηχανισμούς ενώ το Death Egg ήταν πιο καλά υλοποιημένο. Πιο γαμάτες οι μάχες με τους rivals, Metal Sonic και Shadow, ειδικά του Metal Sonic.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα μπορείς να χάσεις από βλακεία βγαίνοντας εκτός πίστας στο 3D. Για κάποιο λόγο όμως δεν μου φαίνεται να βρίσκεται στο βαθμό που το θυμόμουν. Δηλαδή πρέπει όντως είτε να το επιδιώξω είτε να τρέχω σαν παλαβός και να πατάω ότινανε. Τα controls μου φαίνονται πολύ σφιχτοδεμένα πράγμα που αντιλήφθηκα σε ένα challenge με τον modern Sonic σε 3d επίπεδο όπου έπρεπε να κάνω άλματα ακριβείας μέσα από παγίδες. Κυλούσε νεράκι το πράγμα αρκεί να ήμουν προσεκτικός.

Τα τραγούδια πρέπει κάπου να τα βρω και να τα περάσω όλα στο κινητό. Στη φάση που βρίσκομαι με το παιχνίδι θα αγόραζα τυφλοσούρτι ότι dlc με νέα Acts έβγαινε. Γιατί στο 3ds να έχει την Mushroom Hill zone κι εδώ όχι Επίσης μου φαίνεται ότι θα ξεσκονίσω τον emulatora του Wii για το Sonic Colours.
                  sigpic

Comment

• Κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η τελευταία πίστα που είναι από το Sonic Colors. Αυτό που μου κάνει φοβερή εντύπωση, είναι πως οι Classic πίστες έχουν ένα σωρό καινούργια χαρακτηριστικά, δηλαδή δεν είναι "κλασικές 100%", όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι κατ' εμέ φοβερό. Αυτή είναι η απάντηση της Sega σε όσους ήθελαν ένα μοντέρνο-παλιό Sonic αλλά δεν τους άρεσε το Sonic 4 για χ/ψ λόγους.

Είναι αχανές πάντως το περιεχόμενο, δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Έχω βγάλει όλες τις πίστες απλά για να ξεκλειδώσω challenges, και τώρα έχω πάρει ξεκαθάρισμα από την αρχή. Πρώτα όλα τα αστέρια, και ύστερα όλα τα challenges. Παρατήρησα πως στις περισσότερες πίστες, τα αστέρια είναι έξυπνα τοποθετημένα σε τέτοια μέρη, που για να τα βρεις, πρέπει να εξερευνήσεις (άρα και να μάθεις) το μεγαλύτερο μέρος της πίστας, κάτι που θα χρησιμεύσει σε μελλοντικά speed runs.

Η Chemical Plant zone μου έχει πάρει τα μυαλά, ακολουθεί Crisis City που δεν περίμενα με τίποτα πως θα με εντυπωσίαζε. Οι υπόλοιπες δεν μου φαίνονται και άσχημες, αλλά αυτές οι δύο παραμένουν λατρεία. Μόλις εντρυφήσω στο θέμα περισσότερο, ίσως και να αλλάξω γνώμη. Πάντως βλέπω πως το 3DS έχει σχεδόν παντού διαφορετικά Zones, μόνο το Green Hill πρέπει να είναι κοινό.

Δείτε και ένα speed run της Chemical Plant με τον καινούργιο Sonic. Όλη η διαδρομή είναι γεμάτη με άλματα ακριβείας, ο τύπος έχει εντρυφήσει σε βάθος.

Comment

• Ο τύπος έχει πάρει όλα τα shortcuts και δεν έκανε κανένα λάθος στα άλματα, ωραίο βίντεο!!

// Mόλις έβγαλα το Rooftop σε S Rank με όλα τα αστέρια και στα δύο Acts χωρίς κόπο. Πρέπει να είναι η ευκολότερη zone. Και μετάβαση σε Planet Wisp, ντάξει, άλλη φανταστική πίστα τούτη, δεν τη μπορώ τόση ομορφιά
                      sigpic

Comment

• Στο Rooftop, στην 2D πίστα, μάζεψα και τα 5 αστέρια με την πρώτη, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Με το δεύτερο playthrough πήρα και S rank, επομένως είμαι κομπλέ. Ο πλανήτης wisp όντως είναι πανέμορφος, έχει απίστευτη αισθητική, τουλάχιστον στην πίστα του κλασικού Σόνικ.

Αυτό που με ξετρελαίνει είναι πως μπορείς να ξεκλειδώσεις και να επιλέξεις όποιο τραγούδι θέλεις για όποια πίστα θέλεις. Ορισμένα στην original μορφή τους και ορισμένα σε remix. Αν μερικές πίστες έχουν αχώνευτη μουσική, τότε μπορείς πολύ απλά να βάλεις μουσική από Emerald Hill ή Marble Zone ή Stardust Speedway ή τέλος πάντων ό,τι τραβάει η όρεξή σου κάθε φορά. Υπάρχει μπόλικο πράμα πάντως από unlockable τραγούδια, μερικά από τα οποία μου αρέσουν αρκετά. Πολύ ωραίο είναι και το Toxic Caves από το Sonic Spinball με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί καθόλου.

Αν έχουν βάλει μουσική από Ice Cap zone και Scrap Brain από Master System θα είμαι πανευτυχής.

Comment

• Να η ευκαιρια για αυτους που ειπαν πως το θελαν και δεν το προλαβαν. Να δουμε αν θα τα σκασει κανεις ... η τιμη παντως και αλλου στα ιδια επιπεδα κυμαινοταν.
                          PS3 only btw.

Comment

• Standard Edition (PC) στις 14 λίρες, τα άλλα είναι πραγματικά περιττά .

Comment

• Πως είναι δυνατόν να μου κολάει η μαλακία στο PC μου στο οποίο δε κολλάει το skyrim με full γραφικά ??? ΑΡΓΚΧΧΧΧ...

Comment

• Μόλις μου ήρθε το παιχνίδι από zavvi (13 λίρες) και το κατεβάζω στο Steam για replay. Την προηγούμενη φορά είχα αφήσει κάμποσα trials, αυτήν τη φορά θα το πάω για perfect score.

Η μητέρα μου παρεμπιπτόντως μόλις είδε το κουτί του παιχνιδιού συγκινήθηκε, δεν περίμενε να ξαναγοράσω Sonic στον αιώνα τον άπαντα. Τελευταία φορά ήταν όταν πήγαινα ΣΤ' δημοτικού

Comment

Working...
                                X