Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hunted: the Demon's Forge

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hunted: the Demon's Forge

μιας και δεν υπαρχει thread γι αυτο το υποσχομενο co/op action/rpg/dungeon crawler whatever

[GT]712090[/GT]

[GT]712921[/GT]

[GT]708695[/GT]

[GT]713807[/GT]

πολυ ενδιαφερον το ''make a dungeon'' thing , γενικα το παιχνιδι θυμιζει gears σε medieval οποτε αυτοματως win

σιγουρη αγορα για co op παντως μεσα στο καλοκαιρακι

Σίγουρο WIN και σήγουρη PC αγορά, αφού μιλάμε για Bethesda! Φαντάζομαι τα γραφικά τα πήραν από την μηχανή γραφικών του Skyrim ή του Gears of War 3. Μαμάει αυτό το παιχνίδι πάντως. Μ' αρέσουν τέτοια, ειδικά η ξιφομαχία.
    sigpic

Comment

Εδώ και καιρό λέμε να παίξουμε ολόκληρο το παιχνίδι co-op μαζί με τον Wesker. Θα το πάρουμε μάλλον πρώτη μέρα στο XBOX 360.

Comment

θα το εχω αυριο λογικα οποιος το τσιμπησει μου λεει και το αρχιζουμε coop

εριξα μια ματια σε καποια reviews που σκασανε μυτη και εμεινα ευχαριστημενος απο τα χαραχτηριστικα που ηθελα να δωθει βαση στο παιχνιδι, προκειται περι solid action hack and slash που παιζεται coop σε dark fantasy setting

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
          θα το εχω αυριο λογικα οποιος το τσιμπησει μου λεει και το αρχιζουμε coop

εριξα μια ματια σε καποια reviews που σκασανε μυτη και εμεινα ευχαριστημενος απο τα χαραχτηριστικα που ηθελα να δωθει βαση στο παιχνιδι, προκειται περι solid action hack and slash που παιζεται coop σε dark fantasy setting
          apo pou tha to paris avrio?tin paraskevi kiklofori kanonika apo oti xero

Comment

το αρχισα σημερα προκειται για ενα μειγμα απο λιγο gears of war me action hack and slash εχει και shooting φυσικα εχει coop, καποια στιχεια απο rpgs οπως looting και dungeon crawling μου θυμιζει το deathtrap dungeon για καποιο λογο, επισης πετανε διαφορες ατακες κατα την διαρκεια της δρασης τυπου uncharted, ΑΧΤΑΡΜΑΣ και ειναι ωραιος γιατι τα κανει ολα και συμφερει!!!

περιττο να πω οτι λατρευω το dark fantasy art direction του

εχει και coop ΚΑΙ dungeon generator, επισης αρκετα μυστικα εχει και puzzles και καποια στοιχειωδη εξερευνηση μιας και δεν υπαρχει χαρτης(lol ψαχνω τεσσερεις runestones σε ενα dungeon και εχω χαθει μεσα σε 5 τετραγωνα, κανω κυκλους να βρω το 4ο)

Comment

σημερα το προχωρησα λιγο παραπανω πρεπει να ειμαι καπου στη μεση και ευτυχως σημερα επαιξα co-op, καταρχην το παιχνιδι ειναι πολυ περισσοτερο shooter απο οσο νομιζα στην αρχη, αλλα ο χειρισμος του ειναι βαρυς ακριβως στο υφος του gears , μονο που δεν υπαρχει η απαιτουμενη ακριβεια, τα dungeons και τα μερη που επισκεπτεσαι δειχνουν να γινονται recycle τα boss fights ειναι ψηλοαπαραδεχτα, και τα γραφικα απο τεχνικης πλευρας ειναι σε μετρια επιπεδα,

το ζουμι το παιχνιδιου σαφως και ειναι το co op μιας και εκει σιγουρα διασκεδαζεις πολυ περισσοτερο αφου μπορεις να δοκιμασεις διαφορες στρατηγικες, αλλο ενα μειον ειναι οτι εχει περιορισμενο αριθμο σε spells, στα θετικα θα εβαζα τα ωραια εφε σε εκρηξεις και σε καποια μαγικα,το στορυ δυστηχως ειναι εκει απλα για να σου δινει λογο να σκοτωνεις, τουλαχιστον εχει εξυπνους διαλογους αναμεσα στους πρωταγωνιστες κατα την διαρκεια του gameplay και του combat

το μεγαλο προβλημα ειναι οτι: υπαρχουνε πολυ καλυτερα shooters εκει εξω, πολυ καλυτερα action hack and slash και φυσικα πολυ καλυτερα dungeon crawlers με looting....καταλαβατε που το παω

τελος πιστευω οτι ειναι μια φιλοτιμη προσπαθεια να δωσει η Inxile ενα διαφορετικο gears of war με dungeon crawling στοιχεια και καποιο looting, αν δουλεψουνε τα ομολογουμενος πολλα αρνητικα του σε καποιο sequel ισως και να μιλαμε για Α τιτλο

θα του εβαζα ενα 6/10 , αν σου αρεσει το art direction και παιξεις co-op ο τιτλος παει για 7/10 ισως

Comment

triple post ftw

το τελειωσα...μπορω να πω οτι στο δευτερο μισο του παιχνιδιου γινεται καλυτερο, δηλαδη βλεπεις και διαφορετικα μερη , μεγαλυτερη ενταση στις μαχες , μεγαλυτερη ποικιλια στους εχθρους και πραγματικα μολις ανοιξεις ολα τα spells παιζεις με αλλο αερα ,στο coop ειδικα το απολαμβανεις

επισης ειναι αρκετα μεγαλο γυρω στις 20 ωρες

ας πουμε οτι το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο κατι ταινιες για οσκαρ-μεταμφιεσμενα σε παιχνιδια τυπου la noire γκουχ γκουχ

props και σε μερικα φιλαρακια για τις co op στιγμες!!

τιμιο το 7/10 για το hunted , ειδα και το review της ign 5/10 στα γραφικα? σοβαρα?? lol μαλλον η bethesda δεν πληρωσε οσα θα επρεπε

Comment

Λέγαμε λέγαμε λέγαμε με τον Wesker να αγοράσουμε πρώτη μέρα και να το παίξουμε co-op αλλα... Μετά τα reviews, τα σχόλια ότι είναι προβληματικό, ότι καταντά βαρετό, και γενικά ότι δεν δουλεύει σωστά, ναυάγησε. Ίσος το αγοράσω όταν θα φτάσει στα 10-15 Ευρώ.

Comment

ε καλα μη παιρνετε και πολυ τις μετρητοις τα reviews, ενταξει σιγουρα προκειται για mid badget παραγωγη αλλα δεν λεει τιποτα αυτο, coop για ενα playthrought το διασκεδαζεις μια χαρα, αμα πεσει εκει γυρω στα 30 ευρω ειναι καλη αγορα αν σου αρεσει το ειδος

Comment

Working...
                    X