Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy IV Complete Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Που ακριβώς είναι αυτό το Boss και πως γίvεται να έχεις Edward & Edge στο ίδιο party;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γιατί ο Edward είναι ο καλύτερος χαρακτήρας στο FFIV:

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ πάντως τελείωσα το interlude και είμαι στο τελικό dungeon στο κυρίως παιχνίδι.
    Μάλλον θα τελειώσω και τα έξτρα dungeons και μετά θα πάω στο arter years.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα επίπεδά μου ήταν γύρω στα 81-85.Αλλά grinding έκανα ελάχιστο.Από κει και πέρα,απλά δεν απέφευγα καμιά μάχη,ειδικά στο τελευταίο dungeon.Εκεί πήρα τα περισσότερα levels.Με extra dungeons δεν ασχολήθηκα καθόλου.Οκ,όταν μου έρθει στο λέω να τα πιάσουμε παρέα.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τι επιπεδα ειχες? Εγω νομιζω κατεληξα με 57-63. Μηπως ασχοληθηκες και με τα extra dumgeons μετα το τελος του παιχνιδιου? Α να πω οτι η psp εκδοση εχει auto battle οπου παιζεις τις μαχες σε fast-forward, εγω για grinding το χρησιμοποιουσα παρα πολυ ειδικα σε ευκολες μαχες και κερδιζα παρα πολυ χρονο.

Αν ξεκινησεις interlude και after years γραψε τιποτα μπας και τα ξεκινησουμε μαζι ;), μονος μου δεν βλεπω να πιανω συντομα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άσχετο,αλλά έβαλα να δω λίγο τα βιντεάκια του παιχνιδιού και είδα τα στατιστικά μου.38μιση ώρες μου πήρε,άρα καλά θυμόμουν κοντά στο 40ωρο ενώ 35 ήταν το 3.
    Άντε να μου έρθει κι εμένα η complete edition να δω interlude & after years.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εξάλλου, ο Tellah ουσιαστικά αυτοκτόνησε
    Θα αυτοκτονουσε αν εκανε cast το meteor στον εαυτο του . Συμφωνω οτι με τη aeris δενεσαι περισσοτερο μιας και οκ εχει αναπτυχθει σαφως παραπανω σαν χαρακτηρας (μιλωντας για την περιπτωση του Tellah) αλλα απο την αλλη δεδομενου του οτι το IV ειναι πιο παλιο σαν παιχνιδι θεωρω και εγω οτι εχει αλλο αντικτυπο ο θανατος ενος κεντρικου χαρακτηρα.

αλλά στο ds είχε τόσο χάλια σχεδιασμό που μου φαινόταν γελοίος
    Δεν τον εχω δει στο DS, στο psp παντως προσωπικα μου αρεσε πολυ ο σχεδιαμος του.

Ο Edward είναι κλασικό παράδειγμα αντιήρωα.
    LOL .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ekeina ta paixnidia einai ola paliotera tou FF7 den eian tis idies dynatothtes na anaptyksoun tous xarakthres (an kai me ton galuf denesai epishs).
    Egw thewrw tous thanatous ekeinwn twn xarakthrwn poly poio shmantikous apo ths Aeris, h Aeris skotwthike mono gia na skotwthei, h toulaxiston afth h entypwsh dinetai, den yparxei kati hrwiko ston thanato ths.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Tellah, Galuf kai h triada sto FF2 (Joseph, Minwu kai Highwind) einai oi pragmatikoi hrwes twn FF.
    Kanoun ton thanato ths Aeris na fenetai asteios IMO.
    Το θέμα είναι πως με την Aeris δένεσαι περισσότερο από τους χαρακτήρες του FF2. Εξάλλου, ο Tellah ουσιαστικά αυτοκτόνησε (αφού δεν το'χεις ρε θείο, τι κάνεις cast το Meteor, η Rydia ή ο Sephiroth είσαι;).
    Ο Edward είναι κλασικό παράδειγμα αντιήρωα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Tanno φέρε την έκδοση του GBΑ κατά δω.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Will do so, όταν το βρω. ( Αν βέβαια κανένας φλωροάγγλος δεν το σούφρωσε από το πουθενά και τελειώσει το stock τους... )

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κάτσε ρε, η έκδοση του GBA είναι, αισθητικά, πολύ πιο κοντά στο πρωτότυπο . Όπως και να έχει, του PSP είναι η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού, οπότε όρμα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχω παίξει, αλλά δεν κατάφερα να το τερματίσω, γιατί κόλλησα σ' ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ dungeon στο τέλος(σχετικά ΠΡΙΝ το τέλος). Οι χαρακτήρες μου ήταν ήδη ovderpowered, αλλά τα τέρατα εκεί ήταν απίστευτα ΔΥΝΑΤΑ μ' αποτέλεσμα να γαμιούνται οι χαρακτήρες μου ένας-ένας!

Για πείτε μου διαφορές εκεί, αν υπάρχουν. Αν το PSP σέβεται την retro αισθητική του FFIV, τότε θα πουλήσω ΟΥΣΤ την GBA έκδοση και θα πάρω DO WANT την PSP συλλεκτική έκδοση!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι ωραίος χαρακτήρας δε λέω,αλλά στο ds είχε τόσο χάλια σχεδιασμό που μου φαινόταν γελοίος,γι'αυτό και μου έχει αφήσει αρνητική εντύπωση.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Tellah, Galuf kai h triada sto FF2 (Joseph, Minwu kai Highwind) einai oi pragmatikoi hrwes twn FF.
    Kanoun ton thanato ths Aeris na fenetai asteios IMO.

Leave a comment:

Working...
X