Announcement
Collapse
No announcement yet.
Final Fantasy IV Complete Edition
Collapse
X
-
Νooto σε νιώθω,το έχω πάθει κι εγώ αυτό στο FF4,ευτυχώς η έκδοση του ds έχει saves.
Straier,στο FF3 δεν είχα κανένα θέμα που δεν είχε save στο τελικό dungeon.Οκ μου πήρε 2 ώρες τίγκα στην αγωνία,μην χάσω και χρειαστεί να το ξαναπαίξω όλο αυτό,αλλά τελικά το έβγαλα με τη μία.Βέβαια ήμουν κάπως overpowered.Προτεινόμενο επίπεδο ήταν γύρω στο 60 και ήμουν στο 70;Δε θυμάμαι ακριβώς,αλλά στάνταρ ήταν γύρω στα 10 επίπεδα η διαφορά.
Leave a comment:
-
Που να παίξεις και το Final Fantasy 3 δηλαδή.
Καλή επιτυχία την επόμενη φορά.
Leave a comment:
-
Λοιπον, εχω φτασει στο τελος κανοντας τα παντα ολα (summons+ultimate weapons+side quests), ειμαι στις 27-28 ωρες και τα level ειναι 55-60. Θα το τελειωνα σημερα αλλα το τελευταιο dungeon ειναι απιστευτα σπαστικο (χωρις save και οι μαχες δεν εχουν evade). To εφτασα πριν το τελικο warp και επειδη δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το megaelixir παρα μονο στο τελος, τελικα εχασα λιγο πριν μπω στο τελευταιο δωματιο (πως δεν εφυγε το psp απο το παραθυρο ενας θεος ξερει). Anyway, τελικες εντυπωσεις τις επομενες μερες!
Leave a comment:
-
Λοιπον μετα απο μια μικρη παυση μιας και εδινα μαθημα, ξαναεπιασα το παιχνιδι και πλεον εχω φτασει στο σημειο που παιρνεις το Lunar Whale. Πηγα προς το φεγγαρι αλλα εφαγα ownage (ειμαι level 40) και αποφασισα να κανω τα optional dungeons του underworld. Τελικα καταφερα να παρω την Azura και τον Levianthan, πραγματικα τελειο dungeon και τελεια Boss fights.... Σειρα εχει το Sylph Cave.
Το σεναριο ειναι παρα πολυ ωραιο και οπως ειπε ο Burai προχωραει με αρκετα γρηγορους ρυθμους και χωρις Fillers (και παρολα αυτα σε κανει να δενεσαι με τους χαρακτηρες). Εντυπωση μου εχει κανει το γεγονος οτι το μισο team ειναι dead, βασικα δεν περιμενα ο θανατος να υπαρχει τοσο εντονα σε ενα απο τα πρωτα final fantasy (αν και υποθετω οτι μερικοι θα επιστρεψουν, ηδη εχει γινει η αρχη).
Το setting, η μυθολογια αλλα και η μουσικη ειναι επισης υπεροχα...Συνεχιζουμε, λογικα πλησιαζω προς το τελος...
Leave a comment:
-
Den eipa na mhn to agoraseis, epeidh aneferes to spasmeno UMD ypethesa oti theleis na to valeis kiolas sto PSP, pragma pou den xreiazetai na kaneis an to katevaseis.
Guys, read what I say...
Leave a comment:
-
Το ενδεχόμενο να το θέλω για τη συλλογή μου δε σου περνάει από το μυαλό ε;Ektos an paizei tpt me thn psixologia pou leei oti to diskaki prepei na einai mesa sto psp kserw gw
Leave a comment:
-
Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος στην Ελλάδα που είχε και χρησιμοποιούσε GBA micro!
Πάντως εγώ ξεκίνησα το παιχνίδι από το Interlude αφού τα άλλα 2 τα έχω τερματίσει!
Leave a comment:
-
Σαφέστατος ήσουν, το κατάλαβα το λάθος μου όταν έκανα το post
Aν οι εικόνες και τα vids που έχεις δει, δεν σε έχουν πείσει τότε άστο. Πραγματικά είναι το ίδιο game με νέα γραφικά, ήχο. Ο μόνος λόγος που, πιθανώς, θα αποτελούσε αφορμή ειναι το Interlude και το The After Years για τα οποία δε διαβάζω και τα καλύτερα.
Aν και οφείλω να ομολογήσω πως το FF 4 στο gba micro ήταν απόλαυση. Πολύ βολικό για μικρά sessions. Από τις λίγες φορές που έπαιζα game του είδους on the go.
Leave a comment:
-
sorry δεν εγινα σαφης βασικα αναφερομουν αποκλειστικα σε αλλαγες στο gamplay στο scrpit σε content και σε balance , γιατι την εχω δει την εκδοση του psp για κανα 2 ωρο οποτε γνωριζω για τα οπτικοακουστικα ομως δεν ειναι αρκετα να με κανουνε το ξαναπαιξω για πολλαστη φορα τουλαxιστον αμεσα
thx anyway
Leave a comment:
-
Κοίτα οι βασικές διαφορές είναι τεχνικές. Πολύ ανώτερο OST από του GBA, γραφικά αν και πιστά στην chibi παράδοση των 16bit FF είναι πολύ πιο καλογυαλισμένα. Επίσης τα sprites όλων των εχθρών κτλ έχουν υποστεί γερό facelift. Και φυσικά τα εφέ των μαγικών είναι πολύ πολύ πιο όμορφα. Ειδικά το Thundara δεν το χορταίνω. Φυσικά δεν υπάρχουν και τα κολληματάκια που είχε η us GBA έκδοση- σε πολλά σημεία κόλλαγε ο κέρσορας μέχρι να περάσει στην επόμενη επιλογή.
Τα redrawn avatars και sprites είναι λίγο hit or miss... Επίσης τα in battle sprites των Kain και dark knight Cecil είναι λίγο περίεργα. Ο Cecil μοιάζει με τον Guyver και ο Kain σαν να έχει για helmet ένα χαριτωμένο δράκο.
Leave a comment:
-
Ean agorasei to kanoniko game kai meta to katevasei apo to net einai to idio pragma, to UMD den paizei kanena rolo.
Ektos an paizei tpt me thn psixologia pou leei oti to diskaki prepei na einai mesa sto psp kserw gw
Leave a comment:
-
λες να μην το σκεφτηκε?
μαλλον θα το θελει original
burai αμα δεις καμια σημαντικη αλλαγη απο την εκδοση του gba ανεφερε το αν δεν βαριεσαι
Leave a comment:
Leave a comment: