Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bastion

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Για το ITSP έχει γίνει κανονική εξέγερση από τους PCαδες σε διάφορα sites. Γενικά έχει πέσει τόσο κράξιμο που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το βγάλουν και σε PC...και καλά θα κάνουν δηλαδή.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βγουν και στη Steam. Καλά το Bastion από ότι είδα θα βγει σε PC και για το ITSP υπάρχει κάποια φήμη...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Τα reviews για το Bastion είναι πολύ θετικά μέχρι στιγμής.

EDGE: 9
    Eurogamer: 8
    GameSpot: 8.5
    GameTrailers: 8.7
    GamesRadar: 8
    IGN: 9
    1UP: A-

Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και το Insanely Twisted Shadow Planet, άντε να δούμε τι θα γίνει κι εκεί.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    To Bastion κυκλοφορει στις 20/7 στο arcade, προσωπικα μου φαινεται υπεροχο, περιμενω να διαβασω καποια κειμενα -reviews και ισως παει για day one.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Bastion

Για να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θυμάστε το Bastion, εκείνο το παιχνίδι που είχα βάλει σαν ερώτηση "ποιό σας θυμίζει"? Κυκλοφορεί όπου να'ναι και βγήκε το επίσημο τρέιλερ. Προσωπικά το βρήκα άκρως εντυπωσιακό και πραγματικά εύχομαι να βγι γρήγορα σε PC!

Να κι ένα commentary video από το IGN.

Και εδώ το τρέιλερ της Ε3

Leave a comment:

• straier
    replied
    And the winner is:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Kι εγω παντως στο ισομετρικο σκαλωσα τελειως, γιατι κατα τ' αλλα απο αποψης θεματολογιας το μυαλο μου πηγε με τη μια στο Terranigma.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To gameplay tou terranigma moiazei me tou Secret of mana, to paixnidi afto mou thymise kai secret of mana ligo, omws entaksei h ahtheia einai oti apo to trailer den katalava oti yphrxe concept sxetiko me to xtysimo tou kosmou.

Me to gameplay pantws den moiazei einai h alhtheia.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Οπτικά καθόλου, συμφωνώ. Αλλά το concept με τον κόσμο που καταστρέφεται και τον ξαναστήνεις κομμάτι κομμάτι μου έκανε κλικ, ενώ επίσης είναι και action καθαρά στους μηχανισμούς (για αυτό και το έβαλα σε παρένθεση αρχικά). Απλά ίσως έπρεπε να πω top - down αντί για ισομετρικό. Νόμιζα πως ήταν τόσο χαρακτηρηστικό που θα το βρίσκατε αμέσως.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Δε μοιάζει
    Με πρώτη ματιά ναι Mario RPG θα ελεγα αλλά καμία σχέση με Action.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oxi den moiazei me to terranigma ektos an exeis poly kairo na to paikseis

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Οχι ρε φιλε και εναι απο τα αγαπημενα μου games της εποχης

Leave a comment:

• Titus
    replied

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μαλλον ο Titus αναφερεται στο Torchlight...

edit
    Σορρυ ακυρο, καμια σχεση με "αναδημιουργια κοσμου" το Torchlight, δεν εχω ιδεα...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Αναφερόμουν περισσότερο στο concept. Action (rpg), αναδημιουργία του κόσμου, 16 bit ισομετρικό...Σας λέει κάτι?

Εγω θα ελεγα Shadowrun, αλλα αισθητικα δεν μοιαζει καθολου .

Leave a comment:

Working...
X