Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bastion
Collapse
X
-
Για το ITSP έχει γίνει κανονική εξέγερση από τους PCαδες σε διάφορα sites. Γενικά έχει πέσει τόσο κράξιμο που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το βγάλουν και σε PC...και καλά θα κάνουν δηλαδή.
-
Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βγουν και στη Steam. Καλά το Bastion από ότι είδα θα βγει σε PC και για το ITSP υπάρχει κάποια φήμη...
Leave a comment:
-
Τα reviews για το Bastion είναι πολύ θετικά μέχρι στιγμής.
EDGE: 9
Eurogamer: 8
GameSpot: 8.5
GameTrailers: 8.7
GamesRadar: 8
IGN: 9
1UP: A-
Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και το Insanely Twisted Shadow Planet, άντε να δούμε τι θα γίνει κι εκεί.
Leave a comment:
-
To Bastion κυκλοφορει στις 20/7 στο arcade, προσωπικα μου φαινεται υπεροχο, περιμενω να διαβασω καποια κειμενα -reviews και ισως παει για day one.
Leave a comment:
-
Bastion
Για να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θυμάστε το Bastion, εκείνο το παιχνίδι που είχα βάλει σαν ερώτηση "ποιό σας θυμίζει"? Κυκλοφορεί όπου να'ναι και βγήκε το επίσημο τρέιλερ. Προσωπικά το βρήκα άκρως εντυπωσιακό και πραγματικά εύχομαι να βγι γρήγορα σε PC!
Να κι ένα commentary video από το IGN.
Και εδώ το τρέιλερ της Ε3
Leave a comment:
-
And the winner is:
Leave a comment:
-
Kι εγω παντως στο ισομετρικο σκαλωσα τελειως, γιατι κατα τ' αλλα απο αποψης θεματολογιας το μυαλο μου πηγε με τη μια στο Terranigma.
Leave a comment:
-
To gameplay tou terranigma moiazei me tou Secret of mana, to paixnidi afto mou thymise kai secret of mana ligo, omws entaksei h ahtheia einai oti apo to trailer den katalava oti yphrxe concept sxetiko me to xtysimo tou kosmou.
Me to gameplay pantws den moiazei einai h alhtheia.
Leave a comment:
-
Οπτικά καθόλου, συμφωνώ. Αλλά το concept με τον κόσμο που καταστρέφεται και τον ξαναστήνεις κομμάτι κομμάτι μου έκανε κλικ, ενώ επίσης είναι και action καθαρά στους μηχανισμούς (για αυτό και το έβαλα σε παρένθεση αρχικά). Απλά ίσως έπρεπε να πω top - down αντί για ισομετρικό. Νόμιζα πως ήταν τόσο χαρακτηρηστικό που θα το βρίσκατε αμέσως.
Leave a comment:
-
Δε μοιάζει
Με πρώτη ματιά ναι Mario RPG θα ελεγα αλλά καμία σχέση με Action.
Leave a comment:
-
Oxi den moiazei me to terranigma ektos an exeis poly kairo na to paikseis
Leave a comment:
-
Μαλλον ο Titus αναφερεται στο Torchlight...
edit
Σορρυ ακυρο, καμια σχεση με "αναδημιουργια κοσμου" το Torchlight, δεν εχω ιδεα...
Leave a comment:
-
Originally posted by Titus View PostΑναφερόμουν περισσότερο στο concept. Action (rpg), αναδημιουργία του κόσμου, 16 bit ισομετρικό...Σας λέει κάτι?
Εγω θα ελεγα Shadowrun, αλλα αισθητικα δεν μοιαζει καθολου .
Leave a comment:
Leave a comment: