Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Για να ξυπναμε λιγο, η μεγαλη μερα φτανει (1 εβδομαδα εμεινε) και ας ειμαι παλι ο τελευταιος που θα το παιξει μαλλον.
Τουλαχιστον θα το δω με το που βγει γιατι το χω κανει pre-order για ενα φιλο σαν δωρο (pc version και θα παιχτει σε 50αρα plasma με 360 pad = epic win), οποτε μετα τις εξετασεις πεταγομαι Amsterdam με συνοπτικες διαδικασιες.
Magazine Reviews:
Game Informer - 10
"The best use of a license in the industry’s history."
OPM Australia - 10
"One of the best games ever made."
GameMaster UK - 9.7
"Brave, brutal, brilliant - the gold standard by which all future videogames should be judged."
Play3 - 9.2
"The best superhero game ever made."
Αυτό και το Skyrim πριν από λιγο καιρό θα τα έπαιζα day one αλλά λόγω έλλειψης αρκετού χρόνου και αριθμό απείρακτων παιχνιδιών θα πάνε σε price drop. Είδη από αρχές Νοεμβρίου έρχεται το Robin Pack και ακολουθούν τα Batman skins. Υπάρχουν πάρα πολλά ποιοτικά παιχνίδια να παιξουμε και άλλα τόσα που έρχονται τους προσεχείς μήνες με αποτέλεσμα το όποιο ενδιαφέρον για Wii U, PS Vita, 3DS, Xbox 720 και δεν ξέρω εγώ ποια άλλη κονσόλα θα πλακώσει στο μέλλον να εξανεμίζεται.
Εγώ πάντως σκέφτομαι και χασκογελάω με αυτά που λέγανε οι Κασσάνδρες όταν η παρούσα γενιά άρχιζε να κάνει δειλά δειλά τα βήματά της "δεν θα έχουμε να παίξουμε πολλά καλά παιχνίδια".
Comment