Είμαι τεράστιος φαν των Uncharted & Assassin's Creed και παρόλο που το πρώτο το λάτρεψα και το δεύτερο δεν το έχω παίξει ακόμα,πιστεύω πως δύσκολα θα μπορέσουν να σταθούν απέναντι στο Arkham City.Και για μένα GOTY 2011 άνετα.
IHNE που το έχεις φτάσει;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βatman Arkham City
Collapse
X
-
Τα σπαει απιστευτα το Batman, GOTY και μην ακουσω για τον φλωρο τον ZELDA..
Leave a comment:
-
Εδώ και μια βδομάδα περίπου το έχω ξεκινήσει κι εγώ και απ'όσο έχω καταλάβει πρέπει να τελειώνω όπου να'ναι.
Έχω ήδη νικήσει τους Solomon Grundy,Penguin,Ras Al Gul,Mr Freeze.
Ειλικρινά οι μάχες με τους Ras Al Gul & Mr Freeze είναι έπος.
Από sidequests έχω κάνει μόνο του Mad Hatter και τώρα ψάχνω να βρω το δεύτερο θύμα του Deadshot.Επίσης έχω σπάσει 4 από τα 6 Titan Containers και άνοιξα και το side quest του Mr Freeze.Toν Azrael δεν τον έχω βρει ακόμα,ενώ και από τηλέφωνα έχω απαντήσει 2-3 μόνο.Έχω βγάλει 6 assaults κι έχω σώσει μόνο τον πρώτο όμηρο του Riddler.
Πραγματικά η πόλη είναι γεμάτη από Riddler trophies,έλεος.Πολύ πράγμα δε λέω,αλλά κάπου κουράζει.
Περισσότερα όταν το τελειώσω.
edit:Το διάβασα και πιο πάνω,απλά για να είμαι σίγουρος.Μπορώ να το τελειώσω και μετά να πιάσω τα Sidequests χωρίς να ξεκινήσω NG+;
Leave a comment:
-
Ε καλά,άμα είναι μόνο ένα δεν πειράζει,θα πάει για new game+.
Thanks.
Leave a comment:
-
ξεκινα το normal η hard , απο achs/trophies υπαρχει ενα missable που δεν ειναι collectible
Leave a comment:
-
Egw den exasa tpt kai den to epaiksa me odhgo, opote den kserw an yparxoun pragmatika missables sto game.
Leave a comment:
-
Tι missables υπάρχουν όσον αφορά achievements/trophies;Αύριο το ξεκινάω κι επειδή δεν θέλω να δω οδηγούς κλπ,ρωτάω εδώ.
Leave a comment:
-
o Neil Patrick HarrisOriginally posted by i Have no EqualΠοιος ειναι ο Nightwing??
Leave a comment:
-
Ανακοινώθηκε για το Χ360 ο Nightwing. Το μάθατε?
Όσο για το PC, εγώ θα προτιμούσα να μην πετύχω κανένα bug εκεί...
Leave a comment:
-
To game synexizei apo ekei pou to teleioses den xreiazetai na kaneis new game +.
Leave a comment:
-
To τέλειωσα πριν λίγο αλλά.... έκανα βλακεία που το τέλειωσα, ήθελα να κάνω και τα sidequests μαζί χωρίς να χρειάζεται ng+
Τον Riddler βασικά ήθελα να δω μέχρι τέλους και μετά εκείνον το μυστήριο τυπά με τα marks. Μετά τα credits μου έδωσε να κάνω και το τελευταίο mission της catwoman οπότε θα μαζέψω τα δικά της riddler trophies τουλάχιστον.
Ξενέρωσα που τελείωσε είναι η αλήθεια, μακάρι να είχε κι άλλο. Θα σχοληθώ με το NG+ για ότι collectible και challenge μου έχει απομείνει, πράγμα που συνήθως δεν κάνω τερματίζοντας έναν τίτλο.
Leave a comment:
Leave a comment: