Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fire Emblem Radiant Dawn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

damn... εγω ο βλακας πουλησα το αμερικανικο Wii μου με παιχνιδαρες αλλα ειχα αναγκη τα χρηματα. καποια στιγμη θα αγορασω αμερικανικο Wii για να μην ανησυχω πλεον για κυκλοφοριες.

μεχρι ποτε θα μας εχουν σαν πελατες δευτερας διαλογης?

Comment

Που το βρήκες το αμερικάνικο ρε συ; Και γιατί δεν είπες τίποτα όταν το πούλησες ;

Comment

Κοτζαμ αγγελια ειχε βαλει.
        Γκαβομαρα confirmed.

Comment

το εφερε ο θειος μου απο αμερικη
          εβαλα και αγγελια στο GP. την επομενη πηγα στον κωτσοβολο να βρω κανα παιχνιδακι σε προσφορα και εκει ηταν δυο παλικαρια τα οποια ηταν ετοιμα να παρουν Wii αλλα δισταζαν επειδη ο κωτσοβολος δεν ειχε παιχνιδια και εκεινη την στιγμη τους πλησιασα και κανονισα να το αγορασουν απο μενα

600 ευρα το εδωσα απο 500 που ζητουσα στην αγγελια.

Comment

Gintama ελπιζω οι πηγες σου να ειναι ακριβεις φιλτατε.Οπως και να εχει το Wii μου μαζευει σκονη αυτο τον καιρο...μαλλον θα εξακολουθησει για λιγο.
            <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Πνοη ζωης στο καμμενο τουτο topic.Οπως ειναι γνωστο στους περισσοτερους εδω μεσα (και προκειμενου να ενημερωθουν και οι υπολοιποι) το νεο μερος της σειρας Fire Emblem θα κυκλοφορησει και στην καταραμενη μας ηπειρο στις 14 Μαρτιου.Περιμενουμε ανυπομονα.
              <div align="center">

Comment

Η Νορτεκ δεν εχει βαλει ακομα το παιχνιδι για παραγγελια στο site της...Ξερει κανεις τι παιζει?

Comment

Η Νορτεκ δεν εχει βαλει ακομα το παιχνιδι για παραγγελια στο site της...Ξερει κανεις τι παιζει?
                  [/b]
                  Ο τιτλος απο σημερα κυκλοφορει κανονικα στην αγορα.Λογικα θα μπορεις να το βρεις σε οποιοδηποτε ενημερωμενο καταστημα.Εγω το πηρα το μεσημερι κι επαιζα μεχρι πριν απο λιγο .
                  <div align="center">

Comment

50? να υποθέσω;

Comment

http://www.epr.gr/release/121124/

Με περισσότερα από 40 κεφάλαια και 3 επίπεδα δυσκολίας, οι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους αμέτρητες επιλογές διαθέσιμες για να καταστρώσουν την στρατηγική τους. Το Fire Emblem: Radiant Dawn lκυκλοφορεί στην Ευρώπη της 14η Μαρτίου 2008 για το Wii στην ενδεικτική τιμή των ?50 περίπου.[/b]
                      +10 euro επειδη μπορουν
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Indeed. Αργότερα θα το αγοράσω, τώρα κάνω το διάλλειμα μου από τα rpgs. Λογικά από ebay σε καμιά καλύτερη τιμή (αν παίξει).

Comment

50?&#33;? Έλεος, 21? το πήρα και πάλι το σκεφτόμουν μέχρι να πατήσω το place order.
                          Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

Εντάξει αν κάποιος περίμενε πολύ την κυκλοφορία του είναι λογικό να το αγοράσει full price. Δε μιλάμε εξάλλου για τη γελοιότητα των 70? των ΧΒΟΧ360/PS3 παιχνιδιών (που μπορείς να τα βρεις 37? από το εξωτερικό). Το Wii αυτή τη στιγμή είναι, για μένα, η πιο δύσκολη κονσόλα από άποψη αγορών, region lock, ευρωπαϊκές εκδόσεις και λίγες εναλλακτικές. Από ebay, λοιπόν.

Comment

Εχω ασχοληθει περιπου 7 ωρες με τον τιτλο μεχρι στιγμης και μπορω να πω πως οι εντυπωσεις μου ειναι θετικοτατες.Τεχνολογικα ο τιτλος ειναι 100% previous gen (κατι που το γνωριζαμε ετσι κι αλλιως,αρνητικη εντυπωση ωστοσο κανει το οτι δεν συμπεριελαβαν ουτε καν καποιο στοιχειο γυροσκοπικου χειρισμου) και μπορω να πω πως κι απο καλλιτεχνικης κατευθυνσης ο τιτλος ειναι κομματακι κατωτερος απο το Path Of Radiance.Απο εκει και περα εχουμε να κανουμε με τη γνωστη ποιοτητα της σειρας τοσο απο αποψη μηχανισμων οσο και ισορροπιας στις μαχες.Θα επιστρεψω με πληρεις εντυπωσεις αφου το τελειωσω.
                              <div align="center">

Comment

Για την καλλιτεχνική κατεύθυνση θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε Fioth το Radiant Dawn είναι τεχνολογικά και καλλιτεχνικά πολύ καλύτερο από το Path of Radiance και θα το διαπιστώσεις αν παίξεις τώρα τον αναφερόμενο τίτλο του gamecube.

Τα animations και τα γραφικά είναι ανώτερα από τον προκάτοχο του και σίγουρα δεν εκμεταλλεύεται την δύναμη του Wii,ούτε του Wii Remote αλλά η εμπειρία του gameplay του Fire Emblem δεν θα επωφελούνταν από αυτά αν δεν άλλαζε ριζικά το παιχνίδι. Η επιλογή όμως να παίζω με το Wii Remote με το ένα χέρι είναι πολύ βολική και ευχάριστη προσθήκη άμα είχε IR controls θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Τώρα για το Path of Radiance που το παίζω τώρα ξανά στο Hard μιας και συνεργάζονται τα save files των δύο παιχνιδιών, είναι τεχνολογικά κατώτερο στην σχεδίαση των χαρακτήρων και των μικρών cut scene που δείχνει κατά την διάρκεια της μάχης είναι πολύ ανώτερη στο Radiant Dawn.Οι περισσότερες διαφορές πάντως είναι σε θέμα gameplay μιας και είναι πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι από το πρώτο.

Τέλος τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα που δείχνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού είναι απίστευτα και είναι ακόμα καλύτερα από Path of Radiance μιας και τρέχουν σε ανώτερη ανάλυση και έχουν καλύτερη σκηνοθεσία από το πρώτο. Κλασσικό anime feel που μου θύμισε το The Record of Lodoss War.

Comment

Working...
                                X