Announcement

Collapse
No announcement yet.

King Of Fighters XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Ama exeis enan Xaridhmo aka Playboy sthn Ellada einai adynaton na mhn paikseis KoF Enpsty lol.

Egw to omologw to KoF12 xarh se afton to epaiksa kai sigoura tha epaiza kai to 13, alla oxi pleon kati sovaro (proswpika Soulcalibur 5 perimenw), omws diafwnw me ton Ryugr, se poio paixnidi exeis dei kalytera 2D grafika? Pixelated? Pou?

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    στη κινα παιζουνε σα μουρλα KOF οπως και στην νοτια αμερικη εκει μαλιστα εχουνε μεχρι και τατου στο δεξι κολωμερι και στην κατω σιαγονα απο το λογοτυπο της μαμας SNK εως το μουστακι του Rugal δεν κανω πλακα, αμα μπειτε καμια μερα GGPO (λολ τι ειναι αυτο ε?) θα το διαπιστωσετε

edit:το kof 98 νομιζω μπορει να κανω και λαθος θεωρειτε το ποιο balanced και αυτο που παιζεται κυριως

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εγώ πάντως τρελαίνομαι όταν βλέπω στο ίντερνετ πολλούς να λένε KOF; Τι είναι αυτό; κτλ.
    Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο διάσημο όσο το SF, αλλά σε σπηλιά ζούσες ρε φίλε;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Έχω ασχοληθεί λίγο με το XII και μου άρεσε πάρα πολύ
    ελα πες την αληθεια ryugr ο playboy σε εβαλε να το γραψεις αυτο, δεν μπορει 5 ατομα το δοκιμασαμε ενα φεγγαρι και το βγαλαμε στη μια ωρα πανω, i mean...περα απο τα εντυπωσιακα hand drawn HD sprites που κοστιζουν οι μηχανισμοι στο gameplay ητανε....:kill:

μακαρι το 13 να βγει καλο γιατι με ενδιαφερει και μενα

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Eγω δε μπορω να εκφρασω ακριβως αυτο που θελω, αλλα μεσα στα πολυ ωραια σχεδια μου φαινεται πολυ ψυχρο και αδειο αυτο που βλεπω και μιλαω βεβαια κρινοντας το KoF XII το οποιο εχω παιξει, αλλα και στο XIII δεν προσδοκω να αλλαξουν πολλα στο συγκεκριμενο τομεα.

Το gameplay ειναι μια χαρα και το cast επιτελους ολοκληρωθηκε μετα το φιασκο του XII που ηταν μια beta του XIII.
    Η SNK κατι τετοια κανει σε μια εποχη που ο ανταγωνισμος εχει ξεφυγει και κατι αυτο, κατι το ως τωρα τραγικο online στους τιτλους της, ε αντε να πιασει νεο κοσμο μηπως ανοιχτει εστω και λιγο πιο περα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι είναι παιχνιδάρα. Έχω ασχοληθεί λίγο με το XII και μου άρεσε πάρα πολύ. Το animation δεν είναι το καλύτερο που υπάρχει σε 2D (όχι ότι δεν σκίζει) και με χαλάει λίγο που οι χαρακτήρες έχουν pixelated στυλ με δυνατότητα επιλογής φίλτρου, αλλά ναι η συνολική 2D εικόνα είναι top!

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    κρινοντας απο highest lvl matches που εχω δει το balance ειναι πολυ εμετος, χαοτικα tiers στο arcade edition τουλαχιστον, δεν ξερω αν φτιαξανε καποια πραγματα στις κονσολες, γνωριζω δυο-τρια ατομα τρελους fans-αρρωστους με snk και kof που θα ασχοληθουνε σιγουρα

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Best 2D graphics pou yparxoun afth th stigmh vasika.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα 2D fighters τα γραφικά στους χαρακτήρες και ειδικά το animation μου φάνηκαν πολύ εντυπωσιακά.

Leave a comment:

• Enpsty
    started a topic King Of Fighters XIII

King Of Fighters XIII

Ξέρω ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας αλλά το παιχνίδι κυκλοφορεί σε κάνα μήνα στις κονσόλες.
    Για μένα είναι σίγουρη αγορά μιας και όπως έχω πει τα KOF είναι τα μοναδικά fightings στην ζωή μου που έχω ασχοληθεί (διαβάζοντας οδηγούς κτλ).

Αυτοί που το έχουν παίξει λένε ότι διορθώνει όλα τα προβλήματα του 12. Τέρμα το scaling, περισσότεροι χαρακτήρες, πιο γρήγορο και ελπίζουμε καλό online.

Μερικά βιντεάκια.

Instabuy λέμε! :xp:
Working...
X