Announcement

Collapse
No announcement yet.

King Of Fighters XIII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ryu_gr
    replied
    Ωραίο βιντεάκι οπτικά και τεχνικά

[YOUTUBEHD]U9VKIOGL2Sc[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Ok κλασικα, εχω παιξει με τους περισσοτερους βεβαια, αλλωστε εμεις κι εμεις ειμαστε. Σε εκανα add, μην απορησεις βεβαια αν δε με δεις online για καμποσους μηνες.
    OK.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ok κλασικα, εχω παιξει με τους περισσοτερους βεβαια, αλλωστε εμεις κι εμεις ειμαστε. Σε εκανα add, μην απορησεις βεβαια αν δε με δεις online για καμποσους μηνες.

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Οχι, παιζω Makoto στο 3 που μαλλον ειναι και το αγαπημενο μου SF. Στο 4 Chun επαιζα (αν και πλεον νομιζω πως κανεις δεν παιζει Chun απλα, οποτε φαντασου..) και Sakura.
    Απεχω κανα χρονο απο το αθλημα, αλλα οποτε γυρισω παλι Αθηνα θα κανω το χρεος μου (αν εισαι απο εκει τριγυρω εχει καλως). Με ποιους παιζεις κυριως; Πες κανα nick ή gamertag μπας και ξερω κανεναν.
    Stormbringer, Vanyard, sironui, Sheglongas, S KILL GR, Igognito, Ryu GR, BigNikos GR... Γενικά, δες την friend list μου και θα καταλάβεις.

Και όχι, δεν είμαι από Αθήνα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οχι, παιζω Makoto στο 3 που μαλλον ειναι και το αγαπημενο μου SF. Στο 4 Chun επαιζα (αν και πλεον νομιζω πως κανεις δεν παιζει Chun απλα, οποτε φαντασου..) και Sakura.
    Απεχω κανα χρονο απο το αθλημα, αλλα οποτε γυρισω παλι Αθηνα θα κανω το χρεος μου (αν εισαι απο εκει τριγυρω εχει καλως). Με ποιους παιζεις κυριως; Πες κανα nick ή gamertag μπας και ξερω κανεναν.

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Οταν βρεθω παλι με 360 θα σου πω, γιατι τωρα ειμαι εξωτερικο και εχω το PS3 μαζι μου μονο και αυτο χωρις stick. Λεω να βγαλω το custom firmware για να δω τι λεει το VF5FS, νομιζω πως καποιους χαρακτηρες θα μπορεσω να τους παιξω και με pad.
    Για KoF δεν το βλεπω παντως SSF4AE καποια στιγμη θα παιξουμε, παιζεις και Cammy οποτε μια χαρα.
    Απο που εισαι αληθεια;
    Φαντάζομαι πως παίζεις με Μακότο, σωστά? Θα ήθελα πολύ να παίξουμε για να μάθω καλά το matchup. Πιέζει πάρα πολύ περισσότερο σε σχέση με την Cammy, αν ο άλλος την ξέρει καλά.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οταν βρεθω παλι με 360 θα σου πω, γιατι τωρα ειμαι εξωτερικο και εχω το PS3 μαζι μου μονο και αυτο χωρις stick. Λεω να βγαλω το custom firmware για να δω τι λεει το VF5FS, νομιζω πως καποιους χαρακτηρες θα μπορεσω να τους παιξω και με pad.
    Για KoF δεν το βλεπω παντως SSF4AE καποια στιγμη θα παιξουμε, παιζεις και Cammy οποτε μια χαρα.
    Απο που εισαι αληθεια;

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Θα ζοριστεις να βρεις πανω απο 3-4 ατομα εδω που ασχολουνται γενικοτερα με το ειδος, ποσο μαλλον με KoF.
    Λογικα παιζεις και SF4, με τι αλλο ασχολεισαι;
    Οταν βρω λιγο χρονο παραπανω θα επιστρεψω στο αθλημα, πιο πριν επαιζα SF2HD, SF3: 3S, SSF4AE και απο νεες κυκλοφοριες το μονο που θα πιασω σιγουρα κιολας ειναι το VF5: Final Showdown.
    Σε XBOX τα παιζεις ολα ή και σε PS3;

Κανε κανα ποστ κι εδω αν εχεις ορεξη, καλωσηλθες κιολας:
    http://www.gamers-odyssey.com/forums...061#post125061
    Ασχολούμαι με όλα τα fighting που έχω στο 360 (SSF4 AE, SF x TK, MK9, BlazBlue: CT και προσεχώς το KoF XIII) και εννοείται με madcatz fightapd (Cammy).

Έχω μερικά άτομα από τη friend list που το έχουν και εφόσον είδα μία σχετική κίνηση στο thread εδώ, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου για περισσότερους.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Είναι γνωστός του Icognito οπότε νομίζω αυτό τα λέει όλα!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Θα ζοριστεις να βρεις πανω απο 3-4 ατομα εδω που ασχολουνται γενικοτερα με το ειδος, ποσο μαλλον με KoF.
    Λογικα παιζεις και SF4, με τι αλλο ασχολεισαι;
    Οταν βρω λιγο χρονο παραπανω θα επιστρεψω στο αθλημα, πιο πριν επαιζα SF2HD, SF3: 3S, SSF4AE και απο νεες κυκλοφοριες το μονο που θα πιασω σιγουρα κιολας ειναι το VF5: Final Showdown.
    Σε XBOX τα παιζεις ολα ή και σε PS3;

Κανε κανα ποστ κι εδω αν εχεις ορεξη, καλωσηλθες κιολας:

Leave a comment:

• G3n3raL86
    replied
    Το περιμένω από zavvi μέσα στη βδομάδα, αν το έχει κανείς για Xbox 360 ας με κάνει add για να παίξουμε κανά ματσάκι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το εχω σε xbox360, οποιος/οι θελουν κανονιζουμε ξυλο (λεμε τωρα αν υπαρχει και κανενας), και offline/online (θα προτιμουσα offline βεβαια , μαλλον θα ασχοληθουνε και καποιοι φιλοι οποτε offline meetings ειναι προσβασιμα) αλλα οτι τραβαει η ψυχη σας

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Να φανταστώ Χαρίδημος είναι κάποιος σούπερ παίχτης;
    θα θελε απλα ειναι ο μεγαλυτερος φαν της snk στην ελλαδα, εχει χαθει απο το community τα τελευταια χρονια, ο xeno που τον βλεπει συχνα φανταζομαι κατι θα ξερει παραανω, Χαριδημεεεε γυρνα πισω

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Τα sprites, ασχέτως από την υψηλή ανάλυση είναι πιξελιασμένα (όχι στα backgrounds, μόνο οι χαρακτήρες). Αυτό είπαν το έκαναν για να κρατήσουν την old-school αίσθηση. Σε όποιον δεν του αρέσει αυτό, μπορεί από τα options να θολώσει το πιξέλιασμα. Στο 17" monitor δε χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, το ίδιο φαντάζομαι και σε μια απλή crt. Όμως σε μεγάλες LCD HDTVs φαίνεται το πιξέλιασμα και εμένα προσωπικά δε μου αρέσει.

Επίσης στο 3rd strike τα sprites έχουν περισσότερα καρέ ανά κίνηση. Αυτό δε χρειάζεται να το διαβάσω κάπου, φαίνεται στη σύγκριση. Είναι πιο ομαλές οι κινήσεις στο 3rd. Φυσικά η ανάλυση στο 3rd είναι πιο μικρή εννοείται.

Ξαναλέω όμως η γενική εικόνα στο game είναι πανέμορφη. Έντονα χρώματα, στα backgrounds γίνεται χαμός και φυσικά HD ανάλυση.

Edit: Enpsty όπως είπα οι χαρακτήρες ήταν σκοπίμως πιξελιασμένοι, δε χρειαζότανε να κάνει zoom. Επίσης, το zoom γαμούσε! Ήταν πολύ πωρούκλικο! Ειδικά στο critical counter! (Που και αυτό το έβγαλαν, nooo! Αλλά δεν πειράζει έβαλαν άλλα πράγματα!)

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Ama exeis enan Xaridhmo aka Playboy sthn Ellada einai adynaton na mhn paikseis KoF Enpsty lol.

Egw to omologw to KoF12 xarh se afton to epaiksa kai sigoura tha epaiza kai to 13, alla oxi pleon kati sovaro (proswpika Soulcalibur 5 perimenw), omws diafwnw me ton Ryugr, se poio paixnidi exeis dei kalytera 2D grafika? Pixelated? Pou?
    Φαντάζομαι ο ryugr θα εννοεί pixeliasma όταν ζούμαρε η κάμερα στο 12, αλλά στο 13 το βγάλανε το scaling.
    Να φανταστώ Χαρίδημος είναι κάποιος σούπερ παίχτης;

Leave a comment:

Working...
X