Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy Type 0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Final Fantasy Type 0

Japanese Full Opening Cinematic

not bad, αν και υπαρχει λιιιγο τραβηγμενο μελοδραμα αλλα απο το 08.00 και μετα ειναι epic + θεσπεσιο soundtrack , αξιζει να σημειωθει οτι αν κρινουμε απο την εισαγωγη μαλλον πρεπει να ειναι το ποιο σκοτεινο και μεσα στη μαυριλα ff που εχει βγει!

μηπως θα επρεπε καλυτερα να παει για vita?

Ακριβως αυτα σκεφτομουν κι εγω απλα βαριομουν να κανω θεμα. Κριμα που βγαινει τωρα σε PSP και δεν το βγαλαν πιο νωρις ή δεν περιμεναν εστω το Vita. Oσο για το OST κανει ο,τι δεν εκανε το XIII.

Πολυ καλο, ακουσα σημερα οσα κομματια εχουν βγει. Δεν ειναι στο παραδοσιακο στιλ, αλλα και παλι δεν ειναι και στο ξενερωτο imo υφος του XIII μιας και εδω η κατασταση γινεται αρκετα πιο "rock".
    Oριστε proper playlist, βαλτε το να παιξει να παρετε μια ιδεα.

Υ.Γ.
    Να δειτε που τα side projects του XIII αποσπασουν καλυτερες κριτικες απο το ιδιο το ΧΙΙΙ.

Comment

Ωραίος,έλειπε αυτό το τοπικ.

Το παιχνίδι πάντως φαίνεται πραγματικά φοβερό και μάλλον θα είναι και το ανώτερο τεχνολογικά παιχνίδι του psp.Άτομα που το έχουν δοκιμάσει πάντως λένε πολύ καλά λόγια,άντε να δούμε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Απανταω στον εαυτο μου τωρα, μιας και επ ευκαιριας εψαξα λιγο να δω ποιος κανει compose το OST.

Takeharu Ishimoto λοιπον λεγεται ο κυριος. Εχει αναλαβει παιχνιδια οπως τα Crisis Core, The world ends with you, KH: BBS, Dissidia, Dissidia 012, αλλα ειχε δευτερευοντα ρολο και σε αλλους τιτλους, βλ. FFX, Vagrant Story, Legend of Mana, KH2.

Οσα απο αυτα εχω παιξει μου εκαναν οντως πολυ καλη εντυπωση μουσικα.

Ο composer του XIII (Masashi Hamauzu) παλι εχει συνθεσει τα OSTs παιχνιδιων οπως τα Musashi Legend, Unilimited SaGa, SaGa Frontier 2, Dirge of Cerberus, Chocobo Dungeon και Tobal παρακαλω .

Ο καθενας με τη γνωμη του προφανως, αλλα σιγουρα θεωρω ο,τι εχω ακουσει απο Ηamauzu μερια τουλαχιστον αδιαφορο.

Comment

Ela re to OST tou 13 einai apo ta kalytera pou exei na deiksei to paixnidi, genika para poly kalo.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Πάλι καλά,νόμιζα ότι μόνο σε μένα αρέσει.
            Carpe diem

Comment

Walking down the rainbow:fsss:.

Comment

Mono ston xeno kai ston Straier den aresei Altair.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Το community patch για την μεταφραση του FF type 0 ειναι γεγονος!

Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση! skybladecloud.net αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το skybladecloud.net τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

το site μπορει να εχει πεσει αυτην την στιγμη.

Εδω ειναι το αρχειο μεγεθους 2GB, περιεχει την μεταφραση μαζι με τα αρχεια για το merging των 2 umd.

MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 50GB now!

Προσοχη γιατι πρωτα κατεβαζει cache και μετα κανει κατι αλλο, δεν ξερω τι αλλα μολις κατεβει θα παρει 1-2 λεπτα ακομα.

Φυσικα προϋπόθεση για να παιχτει σε psp χρειαζεται custom firmware οπως χρειαζεται και για το ripping των umd.
                  Ακομα, λογω του οτι χρειαζεται merging των isos η memory card πρεπει να ειναι πανω απο 2gb, δεν ξερω ακριβως ποσο βγαινει.

Απο λιγο testing που εκανα στην ιαπωνικη εκδοση παιζει μαλλον αψογα σε ppsspp emulator. Ισως χρειαστει να βαλετε το texture scaling sto off γιατι δημιουργεί μεγαλα framedrops σε καποια παιχνιδια.

Comment

Roronoa το κατέβασες; Πως ακριβώς το κατάφερες; Εγώ πατάω download στο λινκ που δίνεις αλλά ενώ γράφει starting δεν υπάρχει καμία πρόοδος παρόλο που το άφησα αρκετή ώρα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

Το έβαλα και κατεβάζει!
                      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Originally posted by Deus View Post
                        Roronoa το κατέβασες; Πως ακριβώς το κατάφερες; Εγώ πατάω download στο λινκ που δίνεις αλλά ενώ γράφει starting δεν υπάρχει καμία πρόοδος παρόλο που το άφησα αρκετή ώρα.
                        Ναι το κατεβασα, εμενα ξεκινησε κατευθειαν, δοκιμασε με chrome.

Επαιξα για καμια ωρα περιπου, στο psp για καποιον λογο σε καποια cutscenes που εβγαζε μαυρη οθονη και δεν μπορεσα να τα δω, αλλα στον emulator δουλεψαν κανονικα. Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος (edit:θελει update το CFW μου). Μαλλον θα το παιξω στον emulator, απο οτι ειδα μπορεις να το τρεξεις και σε 60fps με καποιο code.

Προτεινεται η ποιο προσφατη εκδοση απο εδω http://buildbot.orphis.net/ppsspp/ που εχει φτιαγμενα τα shadows γιατι απο το main site δεν τα βγαζει μαυρα.

Comment

Το emulator ppsspp είναι (έγινε) καλύτερο απο το jpcsp ή είναι ανάλογα με το παιχνίδι?

Edit: Nevermind. Το παιχνίδι τρέχει μια χαρά σε μένα με ppsspp emulator.

Comment

Originally posted by Napster View Post
                            Το emulator ppsspp είναι (έγινε) καλύτερο απο το jpcsp ή είναι ανάλογα με το παιχνίδι?
                            Απο οτι διαβαζω ο ppsspp ειναι πολυ πιο ελαφρυς (υπαρχει και εκδοση για smartphones) αλλα ισως ο jpcsp να εχει καλυτερο compatibility με καποια παιχνιδια. Καποιοι αλλοι θεωρουν τον ppsspp πολυ καλυτερο, εγω δεν τους εχω τεσταρει και τους δυο οποτε δεν ξερω.

Comment

Roronoa χίλια ευχαριστώ για το update, ακόμα Άυγουστο θα το περίμενα.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X