Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Origins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι το πήρα, το τελειώνω σιγά-σιγά. Το παίζω σε monitor αλλά χθες το είδα σε μεγάλη fullhd tv και έμεινα λίγο μαλάκας! Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, όλοι ξέρουμε ότι είναι παιχνίδαρος! Ίσως σε κάποιον να μην αρέσει η αισθητική του, δεν είναι απλώς αθώα όπως των Mario, είναι αθώα και "καμμένη" ταυτόχρονα. Ξέρεις, από τις γκριμάτσες των παικτών και των εχθρών, τη μουσική κτλ. Για όσους δεν το έχουν δει, δείτε μόνο στην αρχή και θα καταλάβετε:

The illusion of free will is an illusion.

Comment

Platinum'd .

Comment

Το παίζω εδώ και λίγο καιρό.

Έχω ολοκληρώσει τους 5 πρώτους κόσμους και έχω πάρει τα πάρει τα πάντα από τους πρώτους 4.Τώρα παλεύω να μαζέψω από τον πέμπτο όσα έχω αφήσει και έπειτα θα περάσω στο δεύτερο σετ κόσμων.Έχω 5/10 δόντια και 135 φάτσες.

Από τα καλύτερα platform που έχω δει στο πολύ άνετο.Τα επίπεδα είναι μεγάλα με πολύ χρώμα και σχεδιασμένα με πολλή φαντασία και το επίπεδο δυσκολίας είναι το ιδανικό.Επίσης είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνω τα time trials τόσο πολύ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

η δυσκολια ανεβαινει στην τελευταια πιστα του 10ου κοσμου θυμιζει λιγο μικρης/μετριας δυσκολιας πιστες απο το smb, οντως τα time trials ειναι τελεια και τα διασκεδαζα περισσοτερο απο οσο πιστευα στην αρχη , το κερασακι στην τουρτα ειναι το land of the livid dead οταν βρεις ολα τα δοντια απιστευτη πιστα ειδικα σε co-op! , αν ηθελα κατι παραπανω ητανε περισσοτερες πιστες-κυνηγητα με τα σεντουκια

ειναι ενα eye candy διασκεδαστικο platform με απιστευτες χρωματικες παλετες χιουμορ και old school design, imo η δυσκολια σαν συνολο ειναι κατα πολυ κατω απο τον προσφατο μεσο ορο (ακομα και με τα trials+livid dead) σε σχεση παντα με τελευταιες κυκλοφοριες ~ επη οπως το dkcr η το smb, κατι οχι απαραιτητα κακο βεβαια δεν ειναι αναγκη να σπαμε χειριστηρια συνεχεια

αν εχω ενα παραπονο ητανε το floaty jump (και κατ' εκταση τα physics) το/α οποιο/α δεν συνηθισα ποτε και γενικα ο χειρισμος χωρις φυσικα να ειναι κακος προς θεου δεν αγγιζει τα επιπεδα τελειοτητας του SMB πχ

μακαρι να ακολουθησουνε και αλλες τετοιες κυκλοφοριες

Comment

Σοβαρά μιλάς;Το dkcr είναι πιο δύσκολο από το rayman;Το τελευταίο για εμένα έχει πολύ καλή δυσκολία,αν το dkcr είναι πιο προκλητικό τότε σίγουρα θα πρέπει να το δω.Για το super meat boy το ήξερα,φωνάζει από χιλιόμετρα μακριά.

Τώρα από τον χειρισμό δεν έχω κανένα παράπονο,τα floaty άλματα όπως λες δεν με ενόχλησαν.

Συνεχίζω.Οι 4 πρώτοι κόσμοι πλήρως ολοκληρωμένοι.154 φάτσες και 6 πετράδια.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Το NSMBW ηταν πιο δυσκολο απο το DKCR.. True story.. Το Rayman θα το πιασω αργοτερα..

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                Το NSMBW ηταν πιο δυσκολο απο το DKCR.. True story.. Το Rayman θα το πιασω αργοτερα..
                I respectfully disagree.

Comment

Βασικα το NSMW ηταν εξαιρετικος τιτλος η οποια δυσκολια ηταν θεμα design κι οχι προβληματικου gameplay.
                  Do a barrel roll!

Comment

Το Donkey Kong είναι αρκετά πιο challenging απ' το Mario (και ελαφρώς ανώτερος τίτλος θα πρόσθετα).

On topic, το Origins έχει μπει σε σειρά προτεραιότητας, θα αγοραστεί και θα παιχτεί πριν το καλοκαίρι. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι θα ήθελα πολύ να το παίξω σε φορητό και όχι σε κονσόλα.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ναι και εμενα περισσοτερο μου αρεσε ελαφρως αλλα παροτι δεν ειμαι platform expert κολλησα σε περισσοτερες πιστες στο NSMBW παρα στο DKCR και γενικα μου φανηκε πιο frustrating απο το πιο balanced DK.. Και εγω το καλοκαιρι θα ασχοληθω με Origins το τραβαει η εποχη το ανεμελο platform..

Comment

Tα new super mario bros και donkey kong θα παιχτούν σίγουρα.(ειδικά το δεύτερο)

194/247 φάτσες και 8/10 δόντια και έχω 2 κόσμους που δεν έχω πιάσει καθόλου ακόμα.Καλά το πάμε.

Αγαπημένα επίπεδα μέχρι στιγμής αυτά στην έρημο με τα μουσικά όργανα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ level design.Όχι ότι οι άλλοι κόσμοι πάνε πίσω απλά αυτόν ξεχώρισα εγώ.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Είμαι ένα βήμα πριν το τέλος με 227/246 φατσούλες και 10/10 δόντια.

Ουφ,τα τελευταία 2 chest challenges ήταν πολύ δύσκολα αλλά η ικανοποίηση που νιώθεις μόλις τα καταφέρεις δεν υπάρχει απλά.Τώρα προσπαθώ να μαζέψω αντικείμενα που άφησα και να ολοκληρώσω time trials και έπειτα σειρά παίρνει η land of dead-εκεί προβλέπω θα πέσουν πολλοί θάνατοι.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Από ότι φαίνεται θα υπάρξει και sequel .

Marketing Survey Hints at a Rayman Origins Sequel of Mythic Proportions

Ubisoft's critically acclaimed platformer Rayman Origins is going to get a sequel; it's pretty much inevitable. What form that sequel will take might be hinted at in these screens taken from a marketing survey by one of our readers, hinting at a world filled with dragons, ghosts and Greek gods.

Comment

Μακάρι να ισχύει και παράλληλα να είναι στα πρότυπα του Origins.
                              Δεν ήξερα ότι πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις ώστε να δικαιολογεί sequel.Ευχάριστα νέα.
                              Carpe diem

Comment

Ubisoft's critically acclaimed platformer Rayman Origins is going to get a sequel; it's pretty much inevitable. What form that sequel will take might be hinted at in these screens taken from a marketing survey by one of our readers, hinting at a world filled with dragons, ghosts and Greek gods.
                                Θα σφάζει θεούς και ο Rayman;
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X