Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 7

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mario Kart 7

Ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια για το 3ds κατεύθασε.Σημαντικότατος λόγος αγοράς 3ds.

-Παραθέτω ένα trailer του παιχνιδιού παρακάτω:

http://www.nintendo.com/games/detail...P5ESn3QOUHqyOq

-Eδώ μερικές εικόνες του παιχνιδιού:

-Kαι κάποια σχόλια από τις πρώτες ώρες ενασχόλησής μου με τον τίτλο στα 50cc:

Είναι πολύ εύκολο τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο το παιχνίδι.Πιο εύκολο και από το αντίστοιχο επίπεδο στο mario kart ds που ήταν γενικά εύκολο game στο single αλλά πολύ καλό παιχνίδι γενικότερα.Επίσης χωρίς να υδρώσω καν και με πτώσεις πήρα παντού 3 stars εκτός από το special cup όπου καταλάθος στην τελευταία στροφή της πίστας του bowser με πέρασε ένας στο τέλος και πήρα 2 stars! Ελπίζω να μην ισχύουν αυτά και στα επόμενα επίπεδα γιατί θα ξενερώσω απίστευτα(πάντα υπήρχε ένα challenge για να πάρω 3 stars όσο εύκολο και αν ήταν το παιχνίδι).

Ο χειρισμός με την κάμερα και το γυροσκόπιο είναι καθαρή gimmickia και για ακόμη μια φορά όσοι θέλουν να ασχοληθούν σε πιο pro επίπεδο θα πρέπει να τον αποφύγουν(για χαβαλέ καλό είναι και πιο ακριβές απ'το κάκιστο wiimote).

Για το 3d μέτριες οι εντυπώσεις.Δεν νομίζω να βοηθάει ιδιαίτερα.Πολλές φορές νόμιζα ότι έπαιζα κανονικά και σαν να μην υπήρχε.Την αίσθηση του βάθους την δίνει κυρίως στην εκκίνηση όταν βλέπεις παρατεταγμένους τους παίχτες.

Gameplay μέχρι στιγμής ικανοποιητικό.Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει snaking αφού το θέμα με το mini turbo λειτουργεί όπως και στο Wii.Θα παίξω όμως παραπάνω για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα γι'αυτό.

Ωραία τα καινούρια items.Χρήσιμη η ουρά.Το 7 όταν το πήρα μια φορά που ήμουν πίσω πάντως είναι ότι πιο καταστροφικό υπάρχει.Θα τρομάξετε από αυτά που γίνονται.Ελπίζω να το παίρνεις σπάνια ακόμη και στις πίσω θέσεις.Είδα πάρα πολλά μπλε καβούκια να μου έρχονται και ξενέρωσα λίγο.

Τα νομίσματα καλή ιδέα αλλά πιστεύω θα έπρεπε να μπορείς να πάρεις περισσότερα.

Το glider φοβερό καθώς υπάρχει πλήρης έλεγχος προς όλες τις κατευθύνσεις με ότι συνεπάγεται αυτό για κοψίματα κτλ.Η προπέλα καλό σαν εφέ αλλά ξενερώνω όποτε μπαίνω κάτω απ΄το νερό καθώς χάνω ταχύτητα θέλοντας και μη.

Αγαπημένη πίστα μέχρι στιγμής η καινούρια rainbow road.Είναι ότι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν πιστεύω και το κάναν τέλεια.

Οι παραμετροποιήσεις στο όχημα σου πολύ καλές(επιτέλους βλέπουμε τα stats που δίνουν οι παίχτες στο κάθε καρτ,πράγμα πολύ θετικό).

Μεγάλο αρνητικό κατεμέ μέχρι στιγμής η έλλειψη στατιστικών στο single player.Το μόνο που δείχνουν είναι πόσα coins έχεις συνολικά(στο προφίλ σου)!Δεν βάλανε τις ωραίες λίστες που είχαμε συνηθίσει και μου κακοφάνηκε.

Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Το πήρα χτες πακέτο με το 3DS XL, στο πανέμορφο ice white χρώμα. Ακόμα στα 50cc είμαι και όντως είναι πολύ εύκολο. Μου αρέσει επίσης το handling/drifting. Το paragliding φαίνεται ενδιαφέρον, όμως για το under the sea δεν είμαι σίγουρος ακόμη. Το online δεν το άγγιξα, πρέπει πρώτα να παίξω όλες τις πιστες σε όλα τα cc. Τι λέει? Ελπίζω να μην υπάρχει ιδιαίτερο lag.

Απότι βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο forum για αυτή τη σειρά ε? Προσωπικά είμαι μεγάλος fan, έχω φάει πολλές ώρες στα Mario Kart, ειδικά με παρέα. Αυτό που παίζω τώρα είναι και καλή προετοιμασία για αυτό στο Wii U. ;)

Comment

Είναι γενικό το φαινόμενο στα ελληνικά sites πλέον να μην ασχολούνται με το 7.Οι λόγοι πιθανότατα να είναι το μικρό,εύκολο και φτωχό single player αλλά και τα προβλήματα με τα πολλά disconnect στο online.Lag δεν έχει αλλά πίστεψέ με τα disconnect είναι το μεγάλο πρόβλημα.Ειδικά από τη στιγμή που ξεκινήσεις αγώνα έτσι και σε πετάξει συνήθως βγαίνεις χαμένος ασχέτως θέσης.Κάποιες φορές σε τερματίζει επιτόπου και παίρνεις τη θέση που ήσουν εκείνη τη στιγμή.Στα communities είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση..Κρίμα γιατί αν το αργούσε λίγο παραπάνω η nintendo και πρόσεχε το θέμα με το online πιθανότατα να μιλούσαμε για το καλύτερο game της σειράς..Πάμε για WiiU μωρέ δεν πειράζει.
      Όποτε θες κανονίζουμε για online(αν μπορέσουμε να παίξουμε βέβαια!).

Comment

Σοβαρά? Όχι ρε γ*μώτο, και βασιζόμουν πολύ στο online του. Δηλαδή δεν παλεύετε με τίποτα? Τόσο συχνό και έντονο είναι το πρόβλημα που δεν μπορείς να περάσεις κάποιες ώρες μαζί του?

Βασιζόμουν κιόλας στο ότι θα με κρατήσει τουλάχιστον ένα γεμάτο μηνα το παιχνίδι, έτσι απέφευγα την αγορά αλλου τίτλου πριν από αυτό το διάστημα.

Μόλις σε έκανα register σαν friend, αν και δεν ξέρω ακόμα πως λειτουργεί το όλο σύστημα. Όταν τελειώσω το single να δοκιμάσουμε κανένα online.

Comment

Είναι ανάλογα το router βασικά.Σε άλλους παίζει αψεγαδιαστα σχεδόν και σε άλλους δεν τους αφήνει να διασκεδάσουν καθόλου από τα συνεχόμενα disconnect.Μπες να δεις τι παίζει.Μπορεί να'σαι στους τυχερούς.Και από αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπάρχουν κάτι λύσεις.Μπες YouTube να δεις.Άλλους τους διορθώνεται αλλά σε άλλους δεν φτιάχνει ποτέ.

Comment

Λοιπόν είμαι στα 150cc προσπαθώντας να πάρω 3 αστερια σε όλα τα cups. Είχα γράψει ότι είναι μάλλον το δυσκολότερο Mario Kart λόγο coins, όμως τελικά δεν είναι αυτά ο κύριος λόγος για να χτυπήσεις 3 αστερια. Παρολαυτά ισχύει, είναι το δυσκολότερο Mario Kart πιστεύω. Γίνονται κάτι πράματα... Μα κάτι πράματα...! Δεν γίνετε να γίνονται τέτοια πράματα! Γίνονται αλλα δεν γίνετε να γίνονται! Μιλάμε για απίστευτα πράματα! Ατυχίες, φαρδοκολιες, να νιώθεις οοολο το Mario universe να συνωμοτεί εναντίον σου! Αμάν! Θέλεις πολύ γερά νεύρα για να είσαι fan αυτού του παιχνιδιού και να προκόψεις. Μιλαμε ULTRA made of TITANIUM νεύρα!

Έχω παίξει και λίγο online. Δεν μου έκανε ιδιαίτερο πρόβλημα πέραν του ότι είναι πολύ αργό στο να ενωθεί να σε βάλει σε κάποιο race, και κάθε φορα που τελειώνει κάποιο παίρνει ώρα μέχρι να αρχίσει το επόμενο. Δεν φαίνεται προσεγμένο γενικά. Οι παίχτες στο online φαίνονται για τα μπάζα, και ας είχαν και αστεράκι στο όνομα τους. Άμα κόψεις πίσω ok θα σε φαΐ η κατάρα και το ξυλίκι. Άμα όμως φτάσεις και μπεις μπροστά τότε δύσκολα πιάνεσαι. Μάλλον δεν έχουν μπει πολλοί στον κόπο να παίξουν για τις τριάρες αστεριών στα cups.

Comment

Κάτι δεν φαίνεται να κάνεις καλά τότε ή δεν είσαι ιδιαίτερα έμπειρος στα Mario Kart.Μιλάμε ίσως για το ευκολότερο Mario Kart που έχει βγει..Τα τρία αστέρια πρέπει να τα'βγαλα σε μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά...Κάτι τέτοιο δεν το έχω καταφέρει σε κανένα Mario Kart (στο ds μου πήρε μήνα και στο Wii 3 μήνες!!!).Μιλάμε για ξεφτίλα δηλαδή.Πρώτη φορά επίσης έχουμε να κάνουμε με ανύπαρκτο challenge στα 50 και 100cc...Μηδαμινό!Μοναδική εξαίρεση τα 150cc που θέλουν λίγο παραπάνω προσπάθεια εξού και η εβδομάδα π μ πήρε και όχι μια μέρα...Τα σημεία τρέλας που λες υπάρχουν στα 150cc αλλά αν μάθεις καλά τις πίστες κ τα shortcuts και κρατάς άμυνες βγαίνει..Και μετά μια ακόμα στο mirror...!Challenge εγώ προσωπικά βρήκα μόνο στα time trials για να νικήσω τα expert ghosts.Μερικά με φέραν πραγματικά στα όριά μου!Για τη δυσκολία του online συμφωνώ!

Comment

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτερα με αστερια και πιστες στα Mario Kart. Ούτε με τα Time Trials, ούτε με το να μάθω τις πιστες, ούτε με τα αστερια. Στο Double Dash!! για παράδειγμα που ήμουν πολύ καλός και έφαγα παρα πολλές ώρες δεν θυμάμαι καν αν είχε τέτοια πράματα. Απλά έπαιζα για να βγω πρώτος, και αυτό έκανα. Τα shortcuts και τις πιστες τις έμαθα επειδή έτυχε να παίζω τόσο, όχι επειδή εξερεύνησα/προσπάθησα ή κάτι. Ούτε αυτά τον DS και Wii θυμάμαι να είχαν τέτοια πράματα (του Wii νομίζω κάτι είχε), απλά τα με το single player τελειωσα μαζί τους μέσα σε λίγες ημερες και πήγαινα online. Έτσι, ίσος για αυτό τον λόγο να μου φαίνεται τόσο δύσκολο αυτό, επειδή πρώτη φορα ασχολούμαι με αυτά. Ήδη έχω τελειώσει τα μισά σχεδόν 150cc cups με 3 αστερια χωρίς να ξέρω ακόμα τις πιστες/shortcuts μέσα σε 2-3 μέρες. Όταν τα ολοκληρώσω να κανονίσουμε online.

Comment

Originally posted by Aion View Post
                  Απότι βλέπω δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο forum για αυτή τη σειρά ε? Προσωπικά είμαι μεγάλος fan, έχω φάει πολλές ώρες στα Mario Kart, ειδικά με παρέα. Αυτό που παίζω τώρα είναι και καλή προετοιμασία για αυτό στο Wii U. ;)
                  Μόλις βγει στο U είναι για day one μένα. Πάντα λάτρευα την σειρά και στο Wii πέρασα τέλεια.

Comment

Αυτό στο Wii με χαλούσε λόγο μοτοσικλετών, τις οποιες δεν συμπαθούσα. Απλά δεν μου κάθονταν, και επειδή οι άλλοι τις μάθαιναν και βολεύονταν είχαν advantage. Άσε που με την απουσία HD δεν φαινόταν ιδιαιτερα όμορφο στην tv μου.

Πρώτη μέρα και εγώ θα το χτυπήσω για Wii U. Έτσι κίαλλιώς τα Mario δεν έχουν price drop σχεδόν καθόλου με τον χρόνο. Απαιτούνται online συναντήσεις για επικές κούρσες.

Comment

Παίζω στα 50CC για την ώρα,αλλά ψήνομαι να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το συγκεκριμένο μέχρι να μπορέσω να πιάσω το 8 τουλάχιστον.
                      Τι απαιτήσεις έχουν τα 3 αστέρια;Ρωτάω γιατί και πρώτος που βγήκα σε όλους τους αγώνες στο τέταρτο,δε θυμάμαι ονομασία,πήρα μόνο ένα.
                      Επίσης,τι τεχνικές υπάρχουν που πρέπει να μάθω και πως γίνονται;Η ουρά που χρησιμεύει;
                      Carpe diem

Comment

Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στο 7 για τα 3 stars απλά να είσαι πρώτος σε όλες τις πίστες και να μην πέφτεις πολύ από τις πρώτες θέσεις.Εννοείται ότι δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός δρόμου πολύ αλλά δεν είναι τόσο αυστηρό σε αυτό όσο στο ds και στο Wii.Όταν κάποιος είναι κοντά σου με την ουρά μπορείς να τον αποκρούσεις.Επίσης ότι item έρθει πέρα του blue shell το αποκρούει.Αλλά αν δεν τελειώσει δεν μπορείς να πάρεις άλλο item οπότε μένεις εκτεθειμένος όταν τελειώσει.

Comment

Ωραίος ρε συ,ευχαριστώ.Λίγο που το έψαξα τώρα το βράδυ,είδα ότι η επιλογή χαρακτήρα δεν σε επηρεάζει τόσο και ότι γενικά είναι όλοι αρκετά ισορροπημένοι.Βέβαια,όσα σχόλια και να διάβασα κανείς δεν έγραφε για τον Donkey Kong τον χαρακτήρα που θέλω να μάθω.Τόσο χάλια;
                          Επίσης είδα ότι δεν υπάρχει snaking εδώ,αλλά διάβασα για τόσες τακτικές που έκανα ένα κεφάλι καζάνι.
                          Κατά τη γνώμη σου σε ποιες πρέπει να επικεντρωθώ αν θέλω να γίνω καλός;Το βλέπω κυρίως σαν προθέρμανση για το 8 όταν γυρίσω με το καλό να σε ταϊσω τη σκόνη μου.
                          Carpe diem

Comment

To 8 είναι πιο casual!Το καταστρέψανε!
                            Ταχτικές είναι το κλασσικό drift και το slipstream που το αποκτάς όταν είσαι πίσω από τους άλλους.Επίσης να δεις σε ποιες πίστες μπορείς εκμεταλευόμενος to glide μπορέσεις να κόψεις δρόμο είτε με μανιτάρι είτε χωρίς.Και μια τεχνική που βρήκα μόνος μου, σε πίστες με νερό προτού μπεις πατώντας το πάνω(που σε πάει προς τα κάτω) στο joystic παρατεταμένα αποκτάς μια επιτάχυνση καθώς μπαίνεις μέσα στο νερό που δεν το βάλαν στο 8 όπως και κόψαν τόσα άλλα.
                            Είναι κατά τη γνώμη μου πιο σωστά χρησιμοποιημένοι οι χαρακτήρες από το 8.Υπάρχουν παίχτες που ευνοούνται σε συγκεκριμένες πίστες κάτι που δεν είδα να γίνεται στο 8 που οι μεγάλοι χαρακτήρες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.Στο 8 βγάλαν μετά από πόσο καιρό το offroad κάτι που δίνει άλλη αίσθηση στο game και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι light χαρακτήρες ήταν ανταγωνιστικοί.Πλέον χωρίς αυτό καταστράφηκε η ισορροπία όσο και αν προσπάθησαν να βάλουν άλλα πράγματα για να τα ισορροπήσουν.

Comment

Altair φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό θα ξέρεις ότι δεν θα πρέπει να παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λέει ο paixtis.

Paixti αυτό το grip στα stats του 8 είναι το off road. Όσο πιο ψηλό τόσο καλύτερο έχεις. Που είδες εσύ ότι το βγάλανε ένας Θεός το ξέρει.

On topic μάθε να κάνεις καλό drift και δεν θες τίποτα άλλο.

Comment

Working...
                              X