Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Last of Us
Collapse
X
-
Το ζομποσετινγκ το έχω βαρεθεί όσο δεν πάει αλλά θα το έχω στα υπόψιν μόνο και μόνο επειδή το αναπτύσσει η naughty dog.Από γραφικά και ατμόσφαιρα,όπως ήταν αναμενόμενο,τα σπάει.
-
Δες το aliasing στο παραθυρο.Ετσι θα ειναι τα cutscenes.Originally posted by Enpsty View PostΣυγνώμη αλλά η φωτό με την Ellen Page
είναι in game;
:jd:
trailer was definitely not CG. all in-engine captures from PS3, just like Uncharted cinematics
Leave a comment:
-
σαν το dead island να μην ειναι και ολα καλα
δεν μπορει να ειναι survival/horror με το χιουμορ που διακρινει τους διαλογους σαν αυτο της ellen pag...εεε του κοριτσιου,
ο τονος του trailer φαινεται αναλαφρος τυπου uncharted για να παει προς τo survival/horror
τιτε τα vampires ειναι πολυ αισιοδοξη σκεψη
Leave a comment:
-
Αμα συνδιαζει και λιγο L4D(χωρις να γινει καθαρα fps/action) θα ναι σουπερ.
Leave a comment:
-
Θεματικά μου αρέσει πολύ. Να δούμε και σε gameplay που θα βρίσκετε.
Leave a comment:
-
Οτι πηγαινε για ζομποκατασταση ηταν δεδομενο απο το πρωτο teaser.The Last of Us is a genre-defining experience that blends survival and action elements to tell a character driven story about a population decimated by a modern plague. Abandoned cities are being reclaimed by nature and the remaining survivors are killing each other for food, weapons and whatever they can get their hands on. Joel, a ruthless survivor, and Ellie, a brave teenage girl who is wise beyond her years, must work together to survive their journey across what remains of the United States.
Μιλαμε για Naughty Dog ομως(μονο αυτη δεν περιμεναμε).
Εφοσν το Uncharted δεν ηταν ενα ακομα Tomb Raider,παρ'ολο που αρχικα οι περισσοτεροι αυτο περιμεναμε,γιατι το Το last of us να ειναι ενα ακομα zombie game?
Θα δειξει
Leave a comment:
-
Μπορεί αντί για ζόμπι να έχει βρικόλακες, σαν το I Am Legend (το βιβλίο). To όνομα με προδιαθέτει για zombie/ vampire apocalypse πάντως, δε νομίζω να δούμε κάτι σε στυλ Resident Evil. Αυτό που λέει ο Loggo είναι πολύ ενδιαφέρον, πολύ καλή σκέψη.
Leave a comment:
-
Το ζομποθέμα ήταν που με χάλασε κι εμένα περισσότερο.
Πάντως, η εντύπωση που πείρα από το trailer είναι ότι μάλλον πάει να δώσει ένα πιο σωστό Resident Evil 5. Βέβαια, όταν είδα την ερειπωμένη πόλη, σκέφτηκα ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν σε πέταγε σε αυτή με surivival σε open-ended λογική. Κάτι σα το 28 Days Later των videogames.
Leave a comment:
-
Αυτός είναι.
Και εγώ νομίζω πάντως πως το ζομποθέμα has been done to death...
Leave a comment:
-
Αυτός είναι ο αποκλειστικός PS3 τίτλος έκπληξη που έλεγαν ή περιμένουμε για κάτι άλλο;
Leave a comment:
-
Ενδιαφέρον, μιας και είναι και της naughty dog, αλλά έχουμε πάθει zombie overdose ρε παιδί μου.
Οι χαρακτήρες μοιάζουν λίγο με Ellen Page and Joe Manganiello ή είναι η ιδέα μου.
Leave a comment:
-
The Last of Us
Naughty Dog shocks the World as they announce a brand new title coming exclusively to PlayStation 3, Check out the new direction for the Uncharted series' Developer in the Spike Video Game Awards 2011 Debut Trailer

Tags: None
Leave a comment: