Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Rising: Revengeance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Για το gameplay δεν την φοβάμαι την platinum, Εκεί που ανησυχώ στο γενικότερο direction που έχει ο τίτλος.

Originally posted by Vaynard View Post
    η σκηνοθεσια και το δυνατο σεναριο που μαλλον θα ειναι δεδομενα βαζουνε το κερασακι στην τουρτα
    Το έχεις σίγουρο εσύ αυτό ; Γιατί εγώ αναλογιζόμενος το vanquish δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος

Βεβαία το καλό είναι ότι η platinum χειρίζεται μόνο το gameplay γιατί το σενάριο και τα cutscenes τα έχει αναλάβει Kojima productions . Τώρα κατά πόσο θα συνδυαστούν καλά αυτά τα δυο για να δέσει το γλυκό, μένει να το δούμε .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    απο το trailer το gameplay που ειναι fast paced παραπεμπει σε ninja gaiden/devil may cry/bayonetta η vanguish without guns η splatteρια ειναι αψογη στα εφε του αιματος, η σκηνοθεσια και το δυνατο σεναριο που μαλλον θα ειναι δεδομενα βαζουνε το κερασακι στην τουρτα

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Καλά κάνει μπαμ το ότι ανέλαβε η πλατινουμ την ανάπτυξη,με το που είδα το τρεηλερ,το οποίο παρεπιμπτόντως φέρνει πάρα πολύ σε vanquish,το είχα καταλάβει προτού διαβάσω την ανακοίνωση.Σίγουρη εγγύηση για το ότι θα είναι καλό το gameplay του τίτλου μεν αλλά μεγάλη πιθανότητα να ξενερώσουν οι mgs fans δε.Το ύφος είναι χιλιόμετρα μακριά από ότι μας έχουν συνηθίσει τα metal gear.

Το ότι θα εξελλίσεται μετά το 4 είναι λίγο wtf,η ιστορία στο 4 έληξε με τρόπο που δεν μπορεί να δικαιολογήσει sequel.Άντε να δούμε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Καλά όλα αυτά, αλλά θα προτιμούσα να το δημιουργεί και να το αναπτύσσει η Kojima Productions και όχι η Platinum. Αυτό ήταν το τραγικό τους λάθος. Το να το αναπτύσσει άλλη εταιρεία, δεν νομίζω να φέρνουν τα παιχνίδια Metal Gear Solid στις προτιμήσεις των gamers-φίλων του.

Το πρώτο trailer ήταν όλα τα λεφτά. Το 2ο μονάχα η επική μάχη με το Metal Gear Rex με το λεπίδι δίνει άλλο αέρα και είναι όλα τα λεφτά εκεί. Απλά με παραξένευσε σ' ένα βαθμό τ' ότι αποφάσισαν να το πάνε μετά το 4, ενώ στην πραγματικότητα τα γεγονότα του είναι ανάμεσα στο MGS2 με MGS4. Στο MGS4 μοιάζει σαν να παραιτήθηκε ως Ninja.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    started a topic Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Το Metal Gear Solid:Rising ξεκίνησε ως spinoff με πρωταγωνιστή τον raiden που θα διαδραματιζόταν μεταξύ MGS2 και MGS4 και gameplay wise θα ήταν ένας συνδυασμός stealth και action με έμφαση στο action .

Στα VGAs ανακοινώθηκε οτι o τίτλος μετονομάστηκε σε Metal Gear Rising: Revengeance και την ανάπτυξη (starting from scrap) την έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Platinum Games με την Kojima Productions στον ρόλο του παραγωγού.
    Σεναριακα ο τίτλος τώρα πλέον χρονικά μεταφέρεται στο πιο ανοιχτό και εύκαμπτο "several years after Metal Gear Solid 4" και ο τίτλος θα είναι ένα καθαρόαιμο action hack n slash .

Προσωπικά εμένα αν και στα χαρτιά (Metal Gear,Cyborg Ninja Raiden+Platinum Games+action Hack n slash) είμαι sold από τα αποδυτήρια, με ξενίζει ως MGS fan και από ότι είδα στο trailer μου φάνηκε ως generic action game (πχ τι διαφορά έχει αισθητικά απο το anarchy reigns της platinum) .
Working...
X