Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ghost Trick: Phantom Detective

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ghost Trick: Phantom Detective

    Μου κανει εντυπωση που δεν εχω διαβασει εδω περα ουτε μια αναφορα για αυτο το παιχνιδι. Ειναι αδιανοητο να μην το παιξουν τουλαχιστον οι fans των Ace Attorney.

    Κανει μπαμ απο το 1ο λεπτο πως ειναι παιχνιδι της ομαδας του Shu Takumi.. Αναλογο OST, αναλογοι διαλογοι και χιουμορ... Εξυπνο γενικα με ωραιες αν και επαναλαμβανομενες ιδεες... Πλοκη κλασικα τραβηγμενη μεχρι αηδιας στα χναρια των καλων Ace Attorney...
    Το μονο πραγμα που θα ξενισει τους fans του Τakumi ειναι πως θελει πολλα retries σε κατι φασεις, γιατι σκοπος ειναι να αποτρεψεις το θανατο διαφορων ατομων...

    Αυτο γινεται γυριζοντας το χρονο 4 λεπτα πριν το θανατο τους και σε αυτο το διαστημα κανεις manipulate αντικειμενα για να αποτρεψεις το θανατο τους. Αν δεν το καταφερεις χανεις, αρα κανεις retry, οποτε στην πορεια θελει πολυ ψαξιμο και φαντασια μεχρι να βρεις τη λυση.
    Αυτο καπου με κουρασε, αλλα γενικα μιλαμε για εναν πολυ καλο τιτλο και κατ' εμε ειναι κριμα που περασε σχεδον απαρατηρητο τετοιο παιχνιδι.

  • #2
    Το ghost trick ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του DS,μπορει αν μην εχει replay value,μπορει να ειναι αρκετα ευκολο αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΟ για οσο κραταει.

    Comment


    • #3
      Τελείωσα το Ghost Trick Phantom Detective.
      Για κάποιο περίεργο λόγο νόμιζα πως υπάρχει σχετικό θέμα αλλά δεν το βρήκα οπότε θα τα πω εδώ.

      Πολύ καλός τίτλος με ωραίους γρίφους,καλό σενάριο,ενδιαφέροντες χαρακτήρες κι ένα ανατρεπτικό φινάλε.Νιώθω σα να μου πήρε γύρω στο 10ωρο αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ παραπάνω.Χωρίζεται σε 18 κεφάλαια και καθώς προχωράς αποκτάς νέες δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην γίνεται επαναλαμβανόμενο.Επίσης έχει πολύ καλό χιούμορ.Οι θιασωτές των Ace Attorney τουλάχιστον θα το καταευχαριστηθούν μιας και η αισθητική είναι ίδια (ίδιος δημιουργός).Η μουσική κυμαίνεται μεταξύ ανάλαφρης και ατμοσφαιρικής,ανάλογα την κατάσταση.Το σχέδιο είναι πανέμορφο και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο καλό animation έχει.
      Η δυσκολία θα έλεγα ότι είναι χαμηλή.Ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος με το είδος,κόλλησα άσχημα σε πολύ λίγα σημεία.
      Από μένα 10/10.
      Carpe diem

      Comment


      • #4


        Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα απο την αρχη αλλα στα τελευταια 3-4 chapters που εχω τελειωσει το ενδιαφερον ανεβηκε κατακορυφα. Τωρα ειμαι στο 7 και μαλλον εχω πολυ δρομο ακομη...

        Do a barrel roll!

        Comment


        • #5
          Αντε και πολυ αργησες. Θα σου αρεσει σιγουρα, παρα το οτι καπου το παρατραβανε με την υποθεση.
          Εν τω μεταξυ τωρα εβλεπα πως κανει 15 λιρες στο Zavvi.
          Καλη τιμη, αλλα κριμα που το χω παιξει και δε βλεπω καποιο νοημα στο να το παρω τωρα.
          Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν το βλεπω να πεφτει και κατω απο τις 10 λιρες .

          Comment


          • #6
            Cool φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Ένα μικρό review με έπεισε να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.

            YouTube review taken from http://www.gamesweasel.tv, get the game now from http://www.amazon.com/computer-video-games-hardware-accessories/b/?_encoding=UTF8&...


            Απ' ότι φαίνεται δεν έχει και τη "μακρηγορία" του Ace Attorney που ήταν λόγος να το παρατήσω.
            The illusion of free will is an illusion.

            Comment


            • #7
              Το σενάριο, οι διάλογοι, το χιούμορ, οι χαρακτήρες και η γενικότερη αισθητική είναι κλασική προσέγγιση Takumi στο...ακόμα πιο σουρεάλ. Αν κάποιος είναι fan του Phoenix Wright νομίζω ότι δύσκολα δε θα το ευχαριστηθεί.

              Το μόνο που μπορεί να κουράσει είναι η trial & error λογική του. Αυτό που, κατ’ εμέ, του έλειπε ήταν μια επιλογή για fast forward των σκηνικών ώστε, μετά από τυχόν αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια, το trial & error να εντάσσεται λίγο πιο ομαλά στο πλαίσιο του παιχνιδιού.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

              Comment


              • #8
                Ramparter όντως η αρχή είναι κάπως μονότονη μέχρι να πάρει μπρος η ιστορία και καταλάβεις τι παίζει αλλά μετά απογειώνεται.Κι εγώ από το 6ο κεφάλαιο άρχισα να πωρώνομαι.
                Carpe diem

                Comment

                Working...
                X