Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil: Revelations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Κι εμένα το ίδιο. Το αγοράσα γιατί μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα από τα videos που είχα δει, όπως και το demo. Υπάρχει ποικιλία στo gameplay δεν είναι όλα, ας πούμε, στο κλασικό ή Resi 4 στυλ- αλλά ό,τι είναι διαφορετικό προσφέρει μια όμορφη- έστω για μένα- νότα αλλαγής και σύντομη. Η πλειονότητα μέχρι στιγμής- ένα 80% δλδ- είναι η Jill. Eπίσης όποιος νέος χαρακτήρας υπάρχει δε με έχει ενοχλήσει. Επαναλαμβάνω πως σε σημεία γουστάρω την Grindhouse τροπή του τίτλου. Γενικά βλέπω δύο πρόσωπα που προσωπικά με ικανοποιούν και ίσως αυτό να είναι και μία ένδειξη για το 6. Το horror στοιχείο υπάρχει, μπορείς να ξεμείνεις από πυρομαχικά αν και δύσκολα. Εικάζω πως στο hell- από όσα έχω διαβάσει- ο τίτλος προσεγγίζει το survival horror αλλά δεν έχω ίδια εμπειρία ακόμη. ( ίσως να ειναι κάτι σαν το normal του Resi 2 που ξεκινούσες με λίγα πυρομαχικά)

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ τουλάχιστον διαβάζω τα ποστ σου παρόλο που δεν απαντώ γιατί δεν έχω τι να πω.:xp:

Μου κάνει εντύπωση πάντως που είναι τόσο καλό.Η σειρά πλέον μου είναι κομματάκι αδιάφορη για να πω την αλήθεια και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες.Χώρια το ότι δεν με βλέπω να παίρνω 3ds σύντομα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Συνεχίζω την μοναχική παράθεση εμπειριών από το Resident Evil Revelations Ελπίζω τουλάχιστον να ενδιαφέρεται κανείς xD

Πέρα από την πλάκα, πέρασα σήμερα- με τους αργούς ρυθμούς που παίζω πλέον- το boss από το episode 4 και ένα μέρος του episode 5. Το boss fight δε με απογοήτευσε καθόλου και μπορώ να πω, πως αν και πιο εύκολο από το πρώτο, ήταν αρκετά ωραία σκηνοθετημένο και πολύ ατμοσφαιρικό. Καταραμένα spoilers δε συνεχίζω περαιτέρω μη σας το χαλάσω- όσοι τέλος πάντων το παίξετε.

Ο τίτλος πάντως, δεν με έχει κουράσει καθόλου και ομολογώ πως συνεχίζει να με εντυπωσιάζει. Ειδικά στο hard- ξέρω το λέω ξανά και ξανά- θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερος. Over and out, προς το παρόν.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    System seller ειναι αλλα για λιγους...
    System seller για τους hardcore και τους fans λοιπόν..Αναμενόμενο!Θα το παίξω σίγουρα και θα το τερματίσω.Το αν θα το πάρω όμως εξαρτάται.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Όπως τα είχα γράψει και στα προηγούμενα posts μου πάνω κάτω. Πολύ εντυπωσιακό 3D, βελτιώνει το οπτικό πεδιο και δίνει πολύ κινηματογραφική αίσθηση. Απλώς σε 3D προς αποφυγή ghosting( το φαινόμενο είναι αρκετά έντονο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια σε ρυθμίσεις φωτεινότητας άνω του 2) καλό είναι να το έχεις στη χαμηλότερη φωτεινότητα( όχι power save) και το 3D στις επιλογές του game στο very strong.

Η δυσκολία γενικά είναι μια χαρά στο normal- με σημεία αρκετά εύκολα- αν και το boss fight έκανε ένα difficulty spike κάπως μη αναμενόμενο, αλλά εγώ το απόλαυσα

Ωστόσο και σε 2D το game με τέρμα φωτεινότητα είναι πανέμορφο. Ειδικά σε ένα σημείο η μουσική μαζί με το όλο σκηνικό δένει άψογα και φέρνει κάπως σε Castlevania- θα το δείτε και πιστεύω θα καταλάβετε τι εννοώ. Πραγματικά δεν αξίζει να κάνω spoil τίποτα, ούτε καν τη μουσική. Πολλοί fans εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του OST.

Μέχρι στιγμής συνεχίζω να δηλώνω γοητευμένος.

Leave a comment:

• ShrinkShady
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post
    Πάντως έχοντας περάσει το πρώτο boss fight έχω να πω, πως χαλαρά για μένα, μέχρι στιγμής, είναι από τα καλύτερα Resident. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά ακόμη και στο normal η μάχη έχει αρκετή ένταση, άγχος και θα φέρει αναμνήσεις. Μη σας spoilerιάσω περαιτέρω.

Πολύ ευχάριστο...εγώ ακόμα περιμένω το bunlde από το Zavvi....είδωμεν!!

Το 3d πως είναι και εσύ που το παίζεις?(λολ)

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Πάντως έχοντας περάσει το πρώτο boss fight έχω να πω, πως χαλαρά για μένα, μέχρι στιγμής, είναι από τα καλύτερα Resident. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά ακόμη και στο normal η μάχη έχει αρκετή ένταση, άγχος και θα φέρει αναμνήσεις. Μη σας spoilerιάσω περαιτέρω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    System seller ειναι αλλα για λιγους...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Για μενα ειναι system seller το Revelations ανετα..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Κόσμος από πού???Ελλάδα?Ή παγκοσμίως?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι όμως.Πολύς κόσμος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της κονσόλας μόνο για το Revelations.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Sinclair View Post
    Αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για τίτλο system seller. Για να δούμε...
    Δεν το νομίζω.Πάει καιρός που τίτλος re ήταν system seller.Λέγε με ps1.Tον τίτλο αυτό στο 3ds τον κατέχουν το mario kart 7 και το super mario 3d land μέχρι στιγμής και μάλλον έτσι θα πάει.

Πάντως από τα σχόλια εδώ μου κίνησε το ενδιαφέρον για τον τίτλο.Κάποια στιγμή μπορεί να το αγοράσω.Είδωμεν!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Λοιπόν είμαι στις 2 ώρες περίπου. Το adventuring μέχρι στιγμής περιοριστηκε σε έναν γρίφο αλλά είναι αρκετά νωρίς- ο γρίφος είναι παρόμοιος με του demo αν και όχι τόσο απλός.

Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης των στατιστικών των όπλων με custom parts τα οποία τα βρίσκεις μετά από scanning ή απλώς σε συγκεκριμένα σημεία. Η αναβάθμιση γίνεται σε συγκεκριμένα μπαούλα όπου μπορείς να αποθηκεύσεις τα όπλα. Επίσης τα parts δεν είναι weapon exclusive( αν κατάλαβα καλά μιας και έχω μόνο το handgun με την Jill) αλλά είναι για παράδειγμα ένα Att+1 και μπορείς να το κάνεις equip ή unequip.

Παράλληλα υπάρχει και ένα σύστημα achievements. πχ αν κάνεις 20 evade παίρνει ένα custom part στο campaign etc.

Μόλις περασα ένα ιδιαιτερα αγχωτικο σημείο που νομίζω στο hell mode θα απογειώνεται.

Xωρίς cpp υπάρχουν τρια Types χειρισμού. Στο Type A- που μου θύμισε περισσότερο Resident 4- στοχεύεις με το R, πυροβολείς με το Υ και ρίχνεις χειροβομβίδες ή χρησιμοποιείς το δευτερεύον αντικείμενο με το X. Με το πάνω του σταυρού εναλλάσσεσαι μεταξύ Scanner και equipped weapon. Υπάρχουν επιλογές για camera( invert axis) και στόχευση( το έχω στη μέγιστη ευαισθησία) Δεν υπάρχει run button, ο χαρακτήρας τρέχει σταδιακά με την πίεση του αναλογικού και τέλος υπάρχει το quick turn με κάτω και B. Στην εξερεύνηση επιλέγεις τα αντικείμενα με το Υ. Απλώς χωρίς το CPP δεν μπορεις να κινείσαι και να στοχεύεις παράλληλα. Το demo το τελείωσα χωρίς το CCP όπως έγραψα και πραγματικά δεν με ενόχλησε ο χειρισμός ιδιαίτερα. Αλλά με το CPP βελτιώνεται το grip της κονσόλας και ο χειρισμός γίνεται πιο άνετος imo πάντα.

Κάτι ακόμη θετικό το παιχνίδι είναι χωρισμένο σε chapters/episodes και με κάθε loading κάνει ένα repeat των όσων έχουν συμβεί σεναριακά μέχρι στιγμής με ένα video. Πολύ βολικό.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Χωρίς circle pad pro πως παίζεται;

ed: Μόλις είδα το δεύτερο video. Έχει και adventuring;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    thanks Altair!

Πίστεψέ με θα ενθουσιαστείς σίγουρα. Τουλάχιστον όσο έχω παίξει μέχρι στιγμής είμαι πολύ hypαρισμένος- και πίστευα πως θα ξενέρωνα έχοντας πρόσφατα παίξει το Resident 4. Αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για τίτλο system seller. Για να δούμε...

EDIT:
    Thanks στους mods για την αλλαγή.

Leave a comment:

Working...
X