Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Collapse
X
-
Είναι και το πρώτο Zelda που έπαιξα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ως προς τις ενέργειες που κάνεις με τα όπλα σου. Τα μίνι-games επίσης πολύ εθιστικά. Το stylus δίνει ωραία αίσθηση επίσης. Ως προς το σενάριο τίποτα ιδιαίτερο μια ιστοριούλα για μικρά παιδάκια με μυστήριο όμως τέλος. Οι διάλογοι πολύ παιδικοί και προβλέψιμοι επίσης. Ένα άλλο που με χάλασε είναι ότι επισκέπτεσαι ανα διαστήματα το ίδιο dungeon, κάνοντας μέχρι ένα σημείο τα ίδια πράγματα. Γενικά όμως έχει πάρα πολλά διαφορετικά πράγματα να κάνεις και σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Για αυτό και του έδωσα αρκετή σημασία. Έχω όλες τις καρδιές και τα κόκκινα διαμάντια και πριν το ξανατερματίσω απο το τελευταίο save θα προσπαθήσω να μαζέψω και όλα τα υπόλοιπα μπλε και πράσινα διαμάντια.
-
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Τώρα που ήμουν στο χωριό άρχισα το Zelda
hantom Hourglass
Μόλις έχω τελειώσει το dungeon της φωτιάς και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές.Τα γραφικά απλά καταπληκτικά,ο χειρισμός μόνον με το stulys απίστευτος και η μουσική όπως πάντα κορυφαία!!!!
Έπαιξα και κανένα δύωρο διπλό με έναν φίλο.Απλά πανέξυπνο και κολλητικότατο είναι.Πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ να πάρω moden/router να το λίωσω και αυτό B)Tags: None
Leave a comment: