Announcement

Collapse
No announcement yet.

Beyond: Two Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Beyond: Two Souls

ανοιγώ θέμα για τον νέο πολυαναμενόμενο τίτλο της Quantic Dream

τα πρώτα βίντεο

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Ok θα είναι παιχνιδάρα. Το μόνο που εύχομαι είναι να κάνει την έκπληξη η Sony Hellas και να υποτιτλίσει το παιχνίδι όπως έκανε και στο Uncharted 3.
    sigpic

Comment

Comment

Οκτώβριο μας έρχεται το έπος.
        Carpe diem

Comment

Το έπος ή το πέος; :troll:

Ο Cage υποσχέθηκε πιο ουσιαστικό gameplay, αλλά από τα videos πάλι τα ίδια μου φαίνεται. Και μία παράκληση, όχι άλλο κλαψομουνιά.

Mature δεν σημαίνει ούτε αυτό ούτε αυτό.

Από κάποιον που του άρεσε το Heavy Rain.

Comment

Γούστα είναι αυτά, εγώ το Heavy Rain το θεωρώ μια από τις καλύτερες gaming εμπειρίες αυτής της γενιάς. Οπότε περιμένω τα καλύτερα και από το Beyond.

Comment

Κι εμένα μου άρεσε το HR απλά αυτή η δηθενιά με ενόχλησε. Ελπίζω το Beyond να είναι πολύ καλύτερο.

Comment

Γιατί;Τι σε πειράζει το γυμνό;Στις ταινίες γιατί δεν σε ενοχλεί;Επίσης,η εισαγωγική σκηνή είναι απίστευτα όμορφη.Τι σε ενοχλεί;
                Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                  Γιατί;Τι σε πειράζει το γυμνό;Στις ταινίες γιατί δεν σε ενοχλεί;
                  εμένα και σε ταινείς με ενοχλεί.

το γυμνό για τη τσόντα:troll:
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Κοίτα το Heavy rain ουσιαστικά είναι ένα σύγχρονο adventure game, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει point n click χειρισμό και θα ήταν στην ουσία το ίδιο game. Από την άλλη όμως ο ιδιότυπος χειρισμός του εμένα μου άρεσε γιατί imo το κάνει πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο, δεν το καθιστά απαραίτητα καλύτερο game, απλά του δίνει έναν λίγο διαφορετικό και ξεχωριστό χαρακτήρα και για εμένα αυτό συντέλεσε θετικά στην όλη εμπειρία.

Edit: Αν μιλάς για το γυμνό, θεωρώ ότι χρησιμοποιήθηκε πολύ πιο καλαίσθητα και φυσικά από οποιαδήποτε άλλο videogame ως τώρα.

Comment

Originally posted by Altair View Post
                      Γιατί;Τι σε πειράζει το γυμνό;Στις ταινίες γιατί δεν σε ενοχλεί;Επίσης,η εισαγωγική σκηνή είναι απίστευτα όμορφη.Τι σε ενοχλεί;
                      Δεν με ενόχλησε το γυμνό. Με ενόχλησε ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε. Και ο λόγος ήταν για να δείχνει πιο mature χωρίς να είναι.
                      Όσο για τα opening credits scene την βρήκα υπερβολική σε σημείο παρωδίας.

Comment

Παντως προσωπικα χαιρομαι που το ξαναγυριζει στο μεταφυσικο. Στο Farhenheit μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που αποδοθηκαν καποια πραγματα (βεβαια προς το τελος το χασαν αρκετα) οποτε μακαρι να δουμε κατι πιο ολοκληρωμενο με αυτον τον τιτλο που απ'οτι φαινεται εντασσεται στο ιδιο, με την ευρυτερη εννοια, setting.

To γυμνο και στα δυο παιχνιδια (το Farhenheit ηταν και το πρωτο παιχνιδι που ειδα τετοια σκηνη αν θυμαμαι καλα) μου αρεσε οπως ειχε ενταχθει. Καταλαβαινω τι εννοει ο Enpsty αλλα προσωπικα θα ελεγα οτι δεν ενιωσα καποια στιγμη το ''δηθεν'' που πολλες φορες αισθανεσαι σε αρκετα παιχνιδια που προσπαθουν να παρουν τον εαυτο τους πιο σοβαρα,

Comment

Επαιξε κανεις το demo του παιχνιδιου; Οπως αναμεναμε το παιχνιδι παταει στη γνωστη συνταγη στην οποια μας εχει συνηθισει ο Cage και η παρεα του. Οπτικα ειναι πολυ καλο, χωρις να μου φαινεται εκ πρωτης σαν κατι πολυ ανωτερο του Heavy Rain ας πουμε. Τα περισσοτερα QTE γινονται οπως στο HR, ενω στις διαφορες μαχες απλα κουνας τον δεξι αναλογικο προς διαφορες κατευθυνσεις για hit/defend/dodge χωρις να εμφανιζονται prompts να σου λενε τι να πατησεις.

Το concept ειναι ενδιαφερον, το gameplay παλι δε μπορω να πω πως με συγκινησε κιολας. Νομιζω πως η ιδεα των interactive movies απο ενα σημειο και μετα κουραζει. Θα του δωσω μια ευκαιρια αν παρει καλες κριτικες, αλλα σιγουρα δε νομιζω να ειναι και το παιχνιδι που καιγομαι να παιξω.

Comment

Παραθετω μερικα review scores ετσι ενδεικτικα μιας και μολις εληξε το σχετικο εμπαργκο:

Gamespot 9
                            Gametrailers 7.2
                            IGN 6
                            Eurogamer 6
                            Destructoid 5

Περιμενα τα mixed reviews, αλλα οχι τοσο αρνητικες βαθμολογιες...

Comment

Εγώ αμφιταλαντεύομαι στο να κρατήσω ή να ακυρώσω την προπαραγγελία. Είναι 32 λίρες, όχι τόσο ακριβό δηλαδή, αλλά θα προτιμούσα να επενδύσω σε κάτι πιο χαλαρό κι εγγυημένο, μην πω φτηνότερο, όπως το Rayman Legends.

Είναι ένα παιχνίδι που θα έπαιζα αυτήν την περίοδο και πιστεύω ότι θα το διασκεδάσω, δεδομένου ότι μπορώ να μοιραστώ την όλη εμπειρία με άλλα άτομα/ παρέα, αλλά και πάλι, διαβάζω μέτριες κριτικές και πολλοί λένε για υπερβολικό cheesiness, elen page fanboyism κτλ. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα .

Comment

Working...
                              X