Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tales of the Abyss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Οκ Deus,thanks θα το έχω στα υπ'οψιν.Μήπως μπορείς να μου εξηγήσει πως ακριβώς λειτουργεί;Θέλω να πω τα αντικείμενα που θέλει,δεν χρησιμεύουν κάπου αλλού έτσι;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    50 ώρες κοντά και το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο.

Νίκησα τον δεύτερο σκελετό και προχωράω.49 level πάνω κάτω.

Το σύστημα μάχης πάντως μεγάλη εξέλιξη από το tales of symphonia,μόνο που μπορείς να κινείσαι σε όλο το πεδίο και όχι μόνο μπροστά-πίσω του δίνει πολλούς πόντους.

Είδα και έναν οδηγό και διαπίστωσα ότι δεν είμαι ούτε στο 2/3 του παιχνιδιού!Πολύ μεγάλο game,value for money απίστευτο λέμε.

Τώρα ψάχνομαι λίγο στις πόλεις για siequests και έτσι.Τσίμπησα και κάτι τέλεια οπλάκια από το μαγαζί του din και την έχω καταβρεί.Μην το αγνοήσεις αλταιρ,μπορείς να βρεις όπλα πολύ ισχυρά για το σημείο που βρίσκεσαι.

Επίσης το strengh από ότι βλέπω είναι το πιο σημαντικό στατιστικό για την εκμάθηση ad skills,το τελευταίο μαθαίνεται με + 200 strength!

Αν αποκτήσω το kingdom hearts μέσα στην εβδομάδα πάντως θα μπει στον πάγο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Thanks Deus θα το δοκιμάσω σήμερα.
    Αν δεν είχα κολλήσει όλη μέρα σήμερα στον Sword Dancer 2 μάλλον θα ήμασταν παρέα,στο ίδιο σημείο.

Καλά ότι κάτιααπίχτηκε με κλωνοποίηση κλπ το περίμενα,απλά δεν περίμενα ότι ο Λουκ είναι κλώνος τους Ας,αλλά το ανάποδο και πως η αμνησία 7 χρόνων οφείλεται σε παρενέργειες της κλωνοποίησης.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Για να χρησιμοποιήσεις mystic arte πρέπει να είσαι σε overdrive mode,να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό skill και καθώς εκτελείται το skill να κρατάς πατημένο το κουμπί το Α και έτσι θα ενεργοποιηθεί το arte.Για τον luke,έπειτα από το guardian field ή κάποιο compination skill πάτα Α και θα γίνει αυτόματα.Το Α πρέπει να το κρατήσεις πατημένο ενώ ξεκινήσει το animation του skill.Να τα χρησιμοποιείς συνέχεια,είναι ισχυρά και βοηθάνε πολύ.

Εγώ από την άλλη πέρασα τον αλταιρ...Είμαι αμέσως μετά το theor forest,level 42 και συνεχίζω.Ούτε εγώ την πάλεψα με τον sword dancer 2,θα τον αφήσω για πιο μετά.Το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο,μου αρέσει που όσο παίζεις ξεκλειδώνεις skills που κάνουν πιο σύνθετες τις μάχες.Μόλις πήρα skill που δίνει +1 στο hits του luke και κάνω πιο τρελά combo,πόρωση!

Πάντως το τρελό plot twist με τον luke και τον asch το είχα μαντέψει.

Την μια σου λένε ότι υπάρχει το fomicry που κάνει copy,την άλλη σου λένε ότι ο luke έχει αμνησία,ε σου πετάνε και τον asch που μοιάζει με τον luke οπότε έχουμε και λέμε.Ο Luke σκέφτηκα είναι αντίγραφο του asch,ο οποίος προέκυψε κατά την διάρκεια της απαγωγής.Έτσι εξηγείται ότι ο luke δεν είχε αναμνήσεις πριν τα 7 και ότι είναι ολόιδιος με τον asch.1 και 1 κάνει 2

Ετσι είναι,με τόσα rpgs που παίξαμε μάθαμε να μυρίζουμε το plot twst από μακρία.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    22μιση ώρες,πριν το Theor Forest στη μάχη με τον Sword Dancer 2.O τύπος δεν πέφτει.Έχει πολύ δυνατές επιθέσεις,έχει 51.000 ΗΡ,στο καλύτερο που τον έχω φτάσει είναι 6-7 χιλιάδες πριν ψοφήσω.Ο τρόπος που έφτασα ως εκεί;Καταφέρε η Tear να ενεργοποιήσει το Mystic Arte της.Και αυτό μας φέρνει στο δεύτερο σκέλος του ποστ μου.
    Πως χρησιμοποιώ Mystic Artes;Ξέρω ότι πρέπει να είμαι τλχ 30 level,είμαι 31.Mια φορά ο Luke τον έβαλα στο αυτόματο και χρησιμοποιήσε το δικό του,εγώ όμως πως μπορώ να το εενργοποιήσω όταν θέλω;Και ναι,γνωρίζω ότι πρέπει να είμαι σε overdrive mode (δε θυμάμαι ακριβώς την ονομασία ).
    Α!Να μην ξεχάσω.Χρησιμοποιώ και αντικείμενα.Με φειδώ βέβαια δεν τους βάζω να χρησιμοποιούν αυτοί γιατί αλλιώς με βλέπω γρήγορα να ξεμένω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έπαιξα σήμερα καμιά ώρα στο πολύ χαλαρό κι έφτασα Daath.Το ρολόι γράφει 18μιση ώρες.
    Επιτέλους άρχισε να νιώθει ο Λουκ.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Πόσες ώρες παίζω σύνολο;Γύρω στις 20.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πόσες ώρες;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Πολύ καλά νέα τελικά.Δεν έχασα τον sword dancer!Από χαζομάρα μου νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να ξαναπάω στο choral castle όμως η αμέσως επόμενη περιοχή που ήταν να επισκεφτώ ήταν παραδίπλα...Μια χαρά,τώρα ησύχασα και θα προχωρήσω το παιχνίδι με μεγαλύτερη όρεξη.

Level 30 πάνω κάτω οι χαρακτήρες μου,έχω πάρει τα καλύτερα δυνατά όπλα και πανοπλίες και το παιχνίδι παραμένει προκλητικό.Η γκόμενα με τα πιστόλια με ζόρισε αρκετά.Πάμε akzxeriuth τώρα.

Νομίζω ότι κατάλαβα πάντως τι παίζει με τον luke και τον asch...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εδώ ο οδηγός.

Βάλτε τον στο πρώτο ποστ.
    Τα είπαμε και στο τσατ,αλλά ας γράψω κι εγώ την πρόοδό μου.
    Έχω να παίξω 4 μέρες και δε θυμάμαι καλά,αλλά νομίζω είμαι στις 17 ώρες,στη Yulia City κι έχω υπό τον έλεγχό μου μόνο Luke & Tear.

Τα γεγονότα στο Akzeriuth πραγματικά με αφήσανε άφωνο,αν και να είμαι ειλικρινής την ψιλοπερίμενα τη μαλακία.Απλώς δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοιες συνέπειες

Σήμερα που και όρεξη υπάρχει και χρόνος,συνεχίζω δυνατά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίο ποστ εντυπώσεων grimtak.Τα είπαμε και στο τσατ για αυτό δεν γράφω περισσότερα.

Πολύ καλός οδηγός για όλα τα sidequests του παιχνιδιού.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Σήμερα λοιπών μετά από 63 ώρες κατάφερα να τελειώσω το παιχνίδι. Έκατσα και έκανα όσα side quest μπορούσα πριν φύγω για την τελευταία μάχη τα οποίο ήταν κυρίως για titles. Δυστυχώς υπήρχαν πολλά missable quests τα οποία είχαν πολύ καλά rewards όπως το sword of cardios (δεν θυμάμαι αν λέγεται ακριβώς έτσι).

Στα bosses προς το τέλος άρχισε να αδειάζει το inventory μου καθώς δεν το είχαν σε τίποτα να πετάνε mystic artes ή ακόμα χειρότερα mystic artes lvl2 και να σκοτώνουν όποιον είναι δίπλα και βαράει σαν να είναι χαρτί. Εκεί άρχισαν να πέφτουν βροχή τα life bottles γιατί h Tear δεν προλάβαινε τα Resurection, εκτός το ότι καμιά φορά έκανα focus εκείνη και έτρεχα να την σώσω.

Επίσης να πω απλά ότι το τέλος είναι ότι πρέπει για αυτών το φανταστικό τίτλο. Οι χαρακτήρες δεν πρόκειται να ξεχαστούν αντίθετα με αυτούς του Vesperia ενώ η Tear είναι η νέα αγαπημένη μου female χαρακτήρας (βασικά μαζί με την Aqua είναι δεν βάζω καμία ποιο πάνω ).

Τέλος ο τίτλος προσφέρει κάτι perks για new game+ όπως x2 experience, x2 gold την ιδιότητα να κρατήσεις τα skills σου από το προηγούμενο playthough ακόμα και μερικά για challenge όπως 1/2 xp απλά πρέπει να ξοδέψεις grade points για κάθε ένα από αυτά. Κάτι που επιτρέπει restart του παιχνιδιού χωρίς να τρέχεις να μαζέψεις τα πάντα από την αρχή.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Θα ξαναπω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τις κατατοπιστικές πληροφορίες για τα cores.

Προόδου καταγραφής συνέχεια...Πήρα καλό εξοπλισμό για όλους τους ήρωες,πέρασα το εργοστάσιο,νίκησα το boss και το έφτασα στην έρημο.Το boss του dungeon ήταν δύσκολο και έφαγα κάποια items για να το ρίξω αλλά τα κατάφερα.Πλέον έχω μεγαλύτερη άνεση με το σύστημα μάχης και τις λεπτομέρειές του αλλά ακόμα πειραματίζομαι.Το σύστημα που πειράζεις τα skills μου αρέσει πάρα πολύ πάντως.

Κάτι ενδιαφέρον που ανακάλυψα.Στην όαση κάποια αντικείμενα πωλούνται σε εξαιρετικές τιμές με το life bottle να ξεχωρίζει καθώς κοστίζει μόνο 500.Θα μαζέψω λεφτά για καμιά δεκαριά και έπειτα θα το προχωρήσω.

Γενικά το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ.Είχα χρόνια να ασχοληθώ με tales παιχνίδι και έτσι αυτό το παίζω με πολύ μεγάλη όρεξη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Λοιπόν.Legretta τέλος.Έβαλα Natalia ως dedicated healer και αυτό ήταν.Ούτε αντικείμενα,ούτε να ψοφήσει κανείς,τίποτα.Μια χαρά.Πάμε για Akzeriuth και σιγά σιγά να τελειώνουμε με το πρώτο κομμάτι του τίτλου.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Λοιπών:

When you go to the C. Core
    menu, you will see the bonuses that C. Core will give you and the
    cumulative bonuses the character has earned over the course of the
    game. As your cumulative bonuses reach certain values, your characters
    will learn more AD Skills. You can check what AD Skills your character
    has learned in the AD Skills menu (appropriately enough); you can even
    turn them on or off with the Square button should you so wish.
    αυτό θα σε βοηθήσει πιστεύω ούτε εγώ είχα καταλάβει πριν τι παίζει.

Τώρα για τα fof απλά δοκιμάζεις το skill σε διάφορα χρώματα μέχρι να βρεις με ποιο κάνει αντίδραση η οποία άμα γίνει μία φορά τότε καταγράφετε μετά στις πληροφορίες του skill. Επίσης να προσθέσω ότι τα χρυσά fof (light) προκαλούν αντίδραση και για νερό και αέρα ενώ τα μαύρα (dark) και για φωτιά και για γη.

Ας πω λοιπών τις εντυπώσεις μου για το παιχνίδι κι εγώ:

Καταρχάς τα κατά του παιχνιδιού για μένα είναι πρώτον ότι δεν υπάρχει voice στα skits κάτι που με ενοχλεί απίστευτα γιατί υπάρχουν στιγμές που ξεχνιέμαι και δεν τα διαβάζω και δεύτερον ότι στο world map είχα συναντήσει πολλές φορές άσχημο frame drop ειδικά όταν περνάω μέσα από δέντρα και υπάρχουν αρκετοί εχθροί τριγύρω κάτι το οποίο έχει ξεχαστεί από την στιγμή που πήρα το airship.

Τώρα για τα υπέρ του παιχνιδιού δεν ξέρω από που να αρχίσω. Μου αρέσει πολύ που υπάρχουν anime σκηνές μέσα στο παιχνίδι αν και δεν καταλαβαίνω γιατί χαμηλώνει ο ήχος κάθε φορά. Το gameplay δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάποιο άλλο tales of μιας και το μόνο που έχω παίξει είναι το Vesperia, αλλά και πάλι δεν βρήκα διαφορές. Πάντως μ' αρέσει που έχεις τον πλήρη έλεγχο μέσα στις μάχες. Τα γραφικά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση από την λεπτομέρεια στους χαρακτήρες έως τα υπέροχα τοπία όπως τα Cheagle Woods και Zao Ruins. Τέλος να αναφερθώ στην πλοκή που με έχει καταπλήξει, άπειρα plot twist ενώ υπάρχουν πολλά μυστικά, παράδειγμα το ότι κάθε god general κρύβει μια ολόκληρη ιστορία πίσω του που αποκαλύπτεται σταδιακά.

Σε γενικές γραμμές τώρα είμαι στις 50 ώρες του παιχνιδιού και από ότι φαίνεται έχω αρκετά να δω. Παίζω με βασικό team luke-guy-tear-jade αποφεύγοντας την χρήση της anise. Με τα gald που λες Deus ισχύει από την μεριά το ότι τα τέρατα είναι τσιγκούνηδες και ρίχνουν ψίχουλα, γι' αυτό πάντα έχω στον Jade ένα accesorie που δίνει 50% περισσότερο gald στις μάχες. Αυτός ο Jade είναι πολύ κάφρος πάντως . Το κακό βέβαια είναι ότι έχω χάσει πολλά missable side quest μιας και δεν αφιέρωσα τον χρόνο ψαξίματος που χρειαζόταν, αλλά από την στιγμή που χαίρομαι το παιχνίδι δεν βαριέσαι.

Το παιχνίδι το σταμάτησα για λίγο γιατί έγινε ένα άσχημο plot twist που παραήταν άσχημο (συν ότι τελείωσε για άλλη μια φορά η μπαταρία του 3ds...). Δεν θα γράψω συγκεκριμένα για ευνόητους λόγους απλά θα πω ότι ψάχνω κάποιον στην Baticul.

Leave a comment:

Working...
X