Επειδη για το εν λογω παιχνιδι προβλεπω απειρα posts ειπα να ανοιξω ολοκληρο thread.
Trolling aside εχω ορεξη να γραψω 2 λογια και ας τα βλεπω και μονος μου - και ενα ατομο να πεισω (Ryuuuu!) επιτυχια θα ειναι.
Το παιχνιδι κυκλοφορησε αρχες Ιουνιου σε XBLA/PSN για 1200 MSP ή 13 ευρω νομιζω. Το απλο VF5 ειναι τουλαχιστον 6 χρονια παλιο, μπορει και λιγο παραπανω, αλλα το VF5: FS υπαρχει εδω και 2-3 χρονια στα arcades. Η SEGA δεν ειχε προθεση να το βγαλει σε κονσολες με δεδομενη την εμπορικη αποτυχια, αλλα μετα απο την πιεση του community ειπαν να δωσουν λυση μεσω digital distribution σε μια απιστευτα καλη τιμη.
Το παιχνιδι περιλαμβανει ολα τα κλασικα modes πλην story mode, εχει ενα εκτενεστατο training/tutorial, απιστευτο character customization και σαν bonus εχουν συμπεριλαβει τα OSTS ολων των VF.
Tα DLC packs περιλαμβανουν character customizations για οποιον ενδιαφερεται να κανει τον χαρακτηρα του κυριολεκτικα αγνωριστο.
Το οτι σε καποιους μπορει να μην αρεσει το ξερω, το οτι καποιοι δεν το παιζουν γιατι εχει φημη του δυσκολου τιτλου ειναι το μεγαλυτερο πσραμυθι στα χρονικα. Το παιχνιδι εχει γινει πολυ προσιτο και προσβασιμο και ο καθενας με μια μικρη εμπειρια στο χωρο μπορει να εξεικοιωθει με τα βασικα εστω που χρειαζονται.
Το online θεωρειται αριστο για τα δεδομενα του ειδους, πραγμα παραπανω απο θετικο.
Περιττο να πω πως δεν το εχω καν δει, αλλα μεσα στον Ιουλιο θα βρω κονσολα να ασχοληθω ο κοσμος να χαλασει.
Η καλυτερη αρχη για να ασχοληθει κανεις ειναι το παρακατω video:
Αυτα για την ωρα, στην πορεια θα παραθεσω και κανα vs video.

Comment