Announcement
Collapse
No announcement yet.
Far Cry 3
Collapse
X
-
Κάνω Headshot με το sniper, "He was.. open minded" απλα επος..
Leave a comment:
-
[YOUTUBEHD]RDG9ufPzYvA[/YOUTUBEHD]
day one, stand alone expansion για το far cry 3
Leave a comment:
-
Και μετά από ένα μεγάλι διάλειμμα τέλος το FC3. 41 ώρες αλλά έκανα/πήρα τα πάντα. Φοβερό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι τα FPS σιγά-σιγά τα αποφεύγω λόγω του εξαιρετικά linear gameplay τους και την εμμονή στο multiplayer. Αλλά στο fc η ελευθερία να παίζεις όπως θέλεις είναι όλα τα λεφτά. Ωραία και η ιστορία. Φοβερά και τα γραφικά. Κανά δυό θεματάκια μόνο κυρίως με την διαχείρηση των loot και money (στην αρχή δεν έχεις που να τα βάλεις και απ΄την μέση και μετά δεν έχεις τι να τα κάνεις).
Leave a comment:
-
Για τα outpost αυτο που μου αρεσε να κανω περισσοτερο ειναι να ριχνω στα alarm απο πολυ μακρια με silenced sniper και μετα να ριχνω explosive arrows.. Δεν παιρνεις το bonus για το stealth αλλα ειναι worth it..
Leave a comment:
-
Πω ρε το παιχνίδι τα σπάει!
Γουστάρω τρελά που δεν σε περιορίζει στο πως θα παίξεις. Μία πάω με stealth κρυμμένος στα χόρτα α λα Ράμπο, μία με sniper kills από μακριά και μία καβαλάω το τζιπ ανεβαίνω στο βουνό και το ρίχνω στο γκρεμό πάνω στο enemy outpost.
Leave a comment:
-
Αν εχεις καρτα να το τρεξεις αισθητη θα ειναι..
Εγω σε 1920x1200 το παιζω με 40 frames δεν εχω δοκιμασει καν max αναλυση γιατι δεν τραβαει. Ειχα δει το Crysis 1 ομως και ορκίστηκα καποια μερα να το παιξω και εγω ετσι..
Leave a comment:
-
Οχ, άστο με φάγανε τα συμφραζόμενα.
Νόμιζα οτι ήταν 23άρα η οθόνη σου.
Πάντως και σε 30 ίντσες η διαφορά είναι αισθητή ή όχι;
Leave a comment:
-
Τι εννοεις?? Απ'οσο ξερω δεν υπαρχουν 23'' με 2560, lcd τουλαχιστον..Originally posted by ChrisTop View PostΜπορεί να καταλάβει διαφορά το μάτι σε 23άρες οθόνες 2560 ανάλυση απο 1920?!
Leave a comment:
-
Μπορεί να καταλάβει διαφορά το μάτι σε 23άρες οθόνες 2560 ανάλυση απο 1920?!
Leave a comment:
-
Σοβαρά;
Έχω παίξει κανά 10ωρο και μου έχει τύχει πολλές φορές καταιγίδα. Κρατάει λίγο αλλά είναι ωραία.
Πες και πόσο τα σπάγανε οι σκηνές που ήσουν κάτω από την επήρεια των παραισθησιογόνων.
Leave a comment:
Leave a comment: