Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• λαμπυριζει απο την masteria! ετσι πρεπει..

Comment

• Έλα μάνα να με δεις, έβγαλα 3 gcp + 3 chaos μόνο από arbitrage alchemy -> fusing -> chromatics!
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• χθες σε εναν lvl70 map σε 6players group επεσε απο τα discharge μου (170%IIR) ενα shavronne chest και φυσικα εγινε allocate σε αλλον
        25exalted+ πανε στο anarchy, aka 250+euro

Comment

• Περίοδος αναπροσαρμογών.

Είμαι lvl 65 στο main μου, βγήκα Docks αλλά δε μπορώ να farmάρω με το MF gear μου (αν και πάει σχετικά άνετα με το κανονικό μου), έχω 8 passive points καβάντζα για όταν σφίξουν τα πράματα, και επένδυσα 2 exalted σε ένα Andvarius ring μπας και αλλάξει η τύχη μου και βγάλω κανά ψιλό. Η καλύτερη περιοχή σύμφωνα με τα όσα έχω δει ως τώρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ξέρω ό,τι δεν ισχύει καθολικά αλλά ίσως είμαι ματιασμένος, δεν ξέρω) είναι Prisoner's Gate με δεύτερο Ledge, για Act 2 μια δυο βόλτες από Fellshrine που έκανα ήταν αποκαρδιωτικές, ενώ πρώτη επαφή με Docks τα ίδια. Πώς διάλο πέφτουν σε άλλους και δεν πέφτουν σε μένα?

Επίσης έχω κάποιους low level χάρτες, Vaynard όποτε θες να τους κάνουμε πες μου.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• μεχρι το 74 κανεις docks, ασε τους χαρτες ακομα

καλη επενδυση το andvarius

Comment

• Είδα όντως σοβαρή διαφορά με το Andvarius (λίγο παρακάτω από 70 είναι το roll του), μου φτάνει και το rarity στο 267 ή κάτι τέτοιο, αλλά ψοφάω σχετικά εύκολα. Έχω δύο δαχτυλίδια, ένα με όλα τα αξεσουάρ και ένα με κάτι παρατρεχάμενα για να μπορώ να φοράω το gear μου και 30% rarity. Ελπίζω πως αν μπορώ να φορέσω το Andvarius αντί για το δεύτερο να στρώσουν τα πράγματα, αλλιώς πρέπει να καταλήξω σε αλχημείες.

Comment

• εγω παντως τωρα τελευταια με 324%rarity/70%quantity βλεπω unique μονο νυχτες με πανσεληνο, εχει αρχισει και μου την δινει στα νευρα... γμτ θελω 6L shavronnes να facerolαρω high lvl maps με magic find gear, μονο 40 exalts πανε στο anarchy

btw το max roll στο andvarius ειναι 85% αν εδωσες 2exalts για roll λιγοτερο απο 70% και μαλιστα στο standard σου πιασανε τον ποπο

edit: επισης πρεπει να δηλωσω οτι το discharge ειναι απο το ποιο fun builds ever στην ιστορια των loot hack and slash rpgs, πραγματικα με εχει κανει spoil δεν μπορω να παιξω τπτ αλλο πλεον

Comment

• To Andvarius μου είναι 14%+68% = 82 %, δε με πολυαπασχολούσαν τα 2% λιγότερα και εν πάσει περιπτώσει δε μπορούσα να αγοράσω perfect roll ούτε στον ύπνο μου. Νομίζω πως το extra (μεγάλο) rarity έχει max roll το 70 και το μικρό (base) 15, οπότε δεν είμαι μακριά από το top.

Βέβαια δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω ακόμα γιατί...ψοφάω. Δεν έχω όρεξη να ανακατέψω πολύ το gear και τα gems μου γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι σε φάση που θέλω να φαρμάρω low orbs και να κάνω κανένα trade της προκοπής.

Σκέφτομαι επίσης αν αξίζει τον κόπο να κάνω 6-link την πανοπλία που έχω, αλλά είναι μόνο armor (1304 armor, life regen, 21% lightning resist, 14% fire) και ψάχνω κάτι με all resist, armor+ evasion και life. Πάντως για drop με βόλεψε και με το παραπάνω, ευλογητός ο θεός νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων.

Comment

• α τοτε εισαι καλα στο 82 του andvarius, εγω νομιζα οτι ειναι το συνολο κατω απο 70

κοιτα 6linked δεν αξιζει να προσπαθησεις να χαλασεις τοσα fusings α δεν εισαι ματσωμενος εκτος αν θελεις να προκαλεσεις την τυχη σου, ο μεσος ορος ειναι γυρω στο 600-700, βεβαια υπαρχουν ατομα που το πιασανε στις 10 προσπαθιες και αλλοι μετρανε 1300+ χωρις επιτυχια στα 5links ειναι γυρω στο 100 ο μεσος ορος

επισης ενα αλλο στοιχειο που πρεπει να ληφθει υποψην γιατι πολυς κοσμος δεν το ξερει ειναι οτι υπαρχει penalty στα drops οσο περισσοτερο απομακρινεσαι(overleved) απο το lvl μιας περιοχης

lvlαρε κανα char σε anarchy και ελα να χρυσωσω απο loot στα maps, δεν θα χωρανε στην οθονη σου τα drops

Comment

• Έχω μια summoner witch στο anarchy αλλά είναι cruel ακόμα, αν δε βαριέσαι έλα να βοηθήσεις να την ανεβάσουμε. Άσε μήνυμα εδώ ή βρες με in game, τα κάνω όλα από μεθαύριο.

Έχω την υποψία ότι παίζει ρόλο και το πόσο έχεις λιώσει μια περιοχή. Το level penalty αφορά τα currency drops (orbs, chisels κλπ), όχι το rarity. Έχω παρατηρήσει πάντως ότι μετά από 2 - 3 runs στην ίδια περιοχή αρκετές φορές δεν πέφτει ΤΙΠΟΤΑ, σε γελοίπο βαθμό - να σκοτώνω unique boss και να ρίχνει ένα μάτσο μπλε πχ. Αν έχεις κολλήσει δοκίμασε μερικά runs σε άσχετους χάρτες, βάζω στοίχημα ότι θα ανοίξει το μάτι σου.

Comment

• ναι το γνωριζω αυτο που λες αλλωστε ειναι και η επισημη γραμμη

(http://pathofexile.gamepedia.com/Drop_Rate)

ομως ετρεχα lunaris 3 full mf setup για ενα χρονικο διαστημα (για τρια lvls) χωρις ιδιαιτερη επιτυχια εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι τρεχει και με το rarity, δεν γινεται απο το 76 στο 79 να εχω βρει μηδεν(!) unique me 324% rarity και να μην τρεχει τιποτα

στειλε οποτε θες να σε powerλεβελαρω

Comment

• Με το drop rate για items πιστεύω πως παίζει ρόλο το πόσο "κουρασμένη" είναι μια περιοχή. Είμαι πεπεισμένος πλέον πως τα συνεχή runs το επηρρεάζουν κατακόρυφα οπότε προσπαθώ να εναλάσσω 3 - 4 περιοχές - έτσι κι αλλιώς όλες έχουν το ίδιο rate. Δεν ξέρω τι rares σου πέφτουν αλλά από uniques σε act 3 μόνο τώρα τελευταία μου έπεσαν κάποια και είδα φως. Βέβαια εγώ τα κρατάω για συλλογή ή μήπως κλείσω σετ και μου κάτσει κανά orb από συνταγή, αλλά είναι αρκετά ως πολύ δύσκολο να έχεις σταθερά drops.

Εν ολίγοις άλλαξε λίγο ρότα να δεις, μόνο πήγαινε σε χάρτες που έχουν σταθερά πολλούς elite enemies τύπου Battlefront ή Sewers.

Για το boost θα μιλήσουμε αύριο

Comment

• ναι τωρα ποια κανω μονο χαρτες, για την ακριβεια φτιαχνω groups σαν map maker για να αποκτησω ενα wealth απο high lvl maps καποια στιγμη, καλα οι summoners σε groups ειναι για σφαλιαρες δεν τους παιρνει κανενας γιατι σε lagaroun και η πλακα ειναι οτι προκειται για δυνατο class (not even close σε sporker,discharger βεβαια)

Comment

• Official Path of Exile Release 23 october

[YOUTUBEHD]3cqZ-m_wKN4[/YOUTUBEHD]

Path of Exile: Scion Class & New Updates - Now Playing

[YOUTUBEHD]hxxSuuPnESM[/YOUTUBEHD]

Comment

• Καλά μου παιδιά.

Θα ξαναρχίσω Path of Exile, ο 68ρης duelist μου έχει πιάσει σκόνη και θέλει παρέα.

Όποιος Vaynard ή λοιπός ενδιαφερόμενος ενδιαφέρεται να μου εξηγήσει τις αλλαγές και το τι τρέχει στο παιχνίδι αυτό τον καιρό, ας με βρει online.

ΘΕΝΚΣ!!!

Comment

Working...
                                X