Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Από τα πολλά updates έφαγα bug και μου έγινε reset όλο το skill tree. Τώρα έχω να ξαναβάλω 69 skill points. Η αλήθεια είναι πως δεν θα με χάλαγε να αλλάξω 3-4, όμως τώρα μπορώ να φτιάξω εξ' αρχής τα πάντα

Καλού κακού πάντως θα κάνω πρώτα ένα demonstration εδώ
    Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Εγώ επειδή είμαι βλάκας και υπερφίαλος κάνω grinding στο Cruel Act 3 επειδή τρώω άκυρους ψόφους και χάνω XP. Σε μια φάση από τα 72% έπεσα στα...28%, παρόλο που με το build -gear μου φαρμάρω σχετικά άνετα χάρτη lvl 53 (είμαι 50). Γενικά συνεχίζω ακάθεκτος και έσκασα και 5 δολλάρια (4 ευρώ) για νέο stash tab.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    καλα εχουνε ξεφυγει στην GGG μερα παρα μερα βγαζουνε νεο patch που προσθετει νεα uniques και ενα επιπλεον skill καθε φορα, σημερα βγαλανε ww , προχθες το incinerate και οχι μονο αυτα αλλα προσθετουνε νεα animations effects κτλπ

εχω αρχισει τα high end random maps , εντελως αλλη πραγματικοτητα απο το κανονικο game θελει πολυ προσοχη τα mobs βαρανε σαν τραχτερ και αμα πεθανεις χανεις -15% exp κατι που σε lvl 75+ ισοδυναμει με αρκετες ωρες χαμενου exp εως και ημερων

hardcoriλα επος τι να λεμε....θα αφησει εποχη το game

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    λοιπον εχω κανει reroll pew pew gg build με ranger εβαλα και item rarity οσοι βρισκονται act3 cruel ελατε για farm οσο ειμαι ακομα cruel εχω insane killing speed

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Οκ, στα κρατάω. Τσεκάρετε κι εδώ για gems:

Και εδώ για λίγο πιο αναλυτικά:
    Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Enduring Cry
    Concentrated Effect
    Vulnerability

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα, κράτησέ τα μου σε παρακαλώ

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Έχω gems που θέλω να δώσω για να αδειάσω χώρο στο μπαούλο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, θα τα κρατήσω για 2-3 ημέρες. Μετά θα τα φάει το έρεβος.

Κόκκινα:
    Shield Charge
    Infernal Blow (έχω δύο τέτοια)
    Enduring Cry (και από αυτά έχω δύο)
    Cleave
    Glacial Hammer

Πράσινα:
    Whirling Blades
    Freezing Mines
    Viper Strike

Μπλε:
    Ice Nova
    Enfeeble
    Arc
    Concentrated Effect
    Vulnerability

Τα περισσότερα είναι lv 1, όμως έχω και μερικά αναβαθμισμένα.

Leave a comment:

• WaRiO
    replied
    ok thanks

exw templar kai ton exw kanei tanky pros to paron

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αν έχεις ακολουθήσει λάθος δρόμο στο Skill Tree, ή αν θες να ακολουθήσεις άλλο μονοπάτι, πατάς refund στο skill που θέλεις να βγάλεις και το τοποθετείς κάπου αλλού, ξοδεύοντας έτσι ένα re-spec point.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by WaRiO View Post
    ta respec points ti skata einai kai exw 4
    Ότι λέει το όνομα τους.Βγάζεις skills αντί να βάλεις.

Leave a comment:

• WaRiO
    replied
    ta respec points ti skata einai kai exw 4

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Στο έχω πει, εσύ πρέπει να ανοίξεις τράπεζα. Μέχρι και microtransactions με paypal βασικά μπορείς να ανοίξεις

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Το κατάλληλο loot στον κατάλληλο άνθρωπο! Μου έπεσε κράνος με 30% rarity Οι sockets του είναι καλές, τα affixes του μέτρια, οπότε μάλλον θα επενδύσω αρκετούς ρούνους πάνω του.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    απλα ρωτηστε με ingame οτι θελετε

το crafting χωρις να μπω σε λεπτομεριες ειναι με RNG μπορει να σου κατσει μπορει και οχι (το πιθανοτερο φυσικα το δευτερο με το μεγαλο ευρος των affixes)

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Για χρωματικό orb, τώρα που το είπες. Αν πουλήσεις ένα αντικείμενο, unidentified με 3 linked sockets διαφορετικού χρώματος, σου δίνει chromatic orb με τη μία. Έχω βγάλει 5-6 orbs έτσι από αντικείμενα που στην ουσία ήταν μάπες. Βασικά μπορεί να πιάνει και με identified δεν ξέρω, απλά εγώ τα πούλαγα με το που τα έβρισκα.

Leave a comment:

Working...
X