Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Από τα πολλά updates έφαγα bug και μου έγινε reset όλο το skill tree. Τώρα έχω να ξαναβάλω 69 skill points. Η αλήθεια είναι πως δεν θα με χάλαγε να αλλάξω 3-4, όμως τώρα μπορώ να φτιάξω εξ' αρχής τα πάντα
Καλού κακού πάντως θα κάνω πρώτα ένα demonstration εδώ
Εγώ επειδή είμαι βλάκας και υπερφίαλος κάνω grinding στο Cruel Act 3 επειδή τρώω άκυρους ψόφους και χάνω XP. Σε μια φάση από τα 72% έπεσα στα...28%, παρόλο που με το build -gear μου φαρμάρω σχετικά άνετα χάρτη lvl 53 (είμαι 50). Γενικά συνεχίζω ακάθεκτος και έσκασα και 5 δολλάρια (4 ευρώ) για νέο stash tab.
καλα εχουνε ξεφυγει στην GGG μερα παρα μερα βγαζουνε νεο patch που προσθετει νεα uniques και ενα επιπλεον skill καθε φορα, σημερα βγαλανε ww , προχθες το incinerate και οχι μονο αυτα αλλα προσθετουνε νεα animations effects κτλπ
εχω αρχισει τα high end random maps , εντελως αλλη πραγματικοτητα απο το κανονικο game θελει πολυ προσοχη τα mobs βαρανε σαν τραχτερ και αμα πεθανεις χανεις -15% exp κατι που σε lvl 75+ ισοδυναμει με αρκετες ωρες χαμενου exp εως και ημερων
hardcoriλα επος τι να λεμε....θα αφησει εποχη το game
Αν έχεις ακολουθήσει λάθος δρόμο στο Skill Tree, ή αν θες να ακολουθήσεις άλλο μονοπάτι, πατάς refund στο skill που θέλεις να βγάλεις και το τοποθετείς κάπου αλλού, ξοδεύοντας έτσι ένα re-spec point.
Το κατάλληλο loot στον κατάλληλο άνθρωπο! Μου έπεσε κράνος με 30% rarity Οι sockets του είναι καλές, τα affixes του μέτρια, οπότε μάλλον θα επενδύσω αρκετούς ρούνους πάνω του.
το crafting χωρις να μπω σε λεπτομεριες ειναι με RNG μπορει να σου κατσει μπορει και οχι (το πιθανοτερο φυσικα το δευτερο με το μεγαλο ευρος των affixes)
Για χρωματικό orb, τώρα που το είπες. Αν πουλήσεις ένα αντικείμενο, unidentified με 3 linked sockets διαφορετικού χρώματος, σου δίνει chromatic orb με τη μία. Έχω βγάλει 5-6 orbs έτσι από αντικείμενα που στην ουσία ήταν μάπες. Βασικά μπορεί να πιάνει και με identified δεν ξέρω, απλά εγώ τα πούλαγα με το που τα έβρισκα.
Leave a comment: