Announcement
Collapse
No announcement yet.
Path of Exile
Collapse
X
-
Το έβαλα κι εγώ επειδή μου φαίνεται πολύ Diablo στυλ. Βέβαια δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το συγκεκριμένο ήθελα να το τσεκάρω. Όνομα λογαριασμού και του χαρακτήρα μου είναι "PhantomDuck".
-
κατα 70% θα ειμαι μεσα το απογευμα
παρτε μια ιδεα πως δουλευει το καταπληκτικο item progression , το video ειναι απο τον αυγουστο απο τοτε εχουνε προστεθει και αλλα orbs
Leave a comment:
-
Εγώ σήμερα όλο το απόγευμα θα είμαι μέσα, αφήστε κι ένα μήνυμα εδώ για σιγουριά αλλά θα σας βρω.
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι ήδη ψημένος, απλά δε θα παίξω σήμερα αλλά αύριο.
duelist είμαι
Leave a comment:
-
θα ξαναρχισω και εγω ενα build ,να φτιαξουμε κανα grpaki να ανεβαινουμε μαζι ρε σεις , ψηθειτε
Leave a comment:
-
Έφυγαν και τα σχετικά invites. Το Character name μου είναι Taitous, το Titus ήταν πιασμένο από κάποια θλιβερή απομίμηση.
Leave a comment:
-
Κατεβαίνει και σε μένα! Όχι που θα έχανα ευκαιρία.
Titoulas το nick, βρείτε με!
Leave a comment:
-
Ξεκινησα demon hunter γιατι βαρεθηκα την Wiz με το δικο μου build randomia που μαλλον δεν θα προχωρουσε ετσι και αλλιως.. Βρηκα ενα ετοιμο τωρα και ακολουθω.. Με πολυ αργους ρυθμους βεβαια αλλα ok..
Leave a comment:
-
αφου σπερνει το game λογικο, 4o game στο twitch tv atm αυτο τα λεει ολα
τετοιο arpg με τοσο βαθος στα χναρια του d2 εν ετη 2013 που τα παντα ολα ειναι streamlined και σε παιρνουνε απο το χερακι, χρονια ειχε να εμφανιστει (since forever)
Leave a comment:
-
κατεβαζα ολη μερα χθες το patch, ξεκινησα σημερα το πρωι μολις μπηκα act2
ο χαραχτηρας μου λεγεται vaynardsux στειλτε,
το acount name δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι, αφου βαζεις email μονο
Leave a comment:
Leave a comment: