Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal
    Νομιζω diablo δεν ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενα υποσχομενο game, θα το συνεχισω και ισως αναθεωρησω αρκετα απο τα παραπανω. Η πρωτη εντυπωση ηταν αυτη..
    το poe είναι αυτό που περίμένανε απο το Diablo III οι Diablo+Diablo II fans:troll:

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Νομιζω ναι για δοκιμασε..

Μερικες πρωτες εντυπωσεις:

Πρωτα τα αρνητικα:

Εξακολουθω να θεωρω sluggish και unresponsive το συστημα μαχης.
    Τα αντικειμενα δεν "νιωθεις" οτι βρηκες κατι καλο ετσι οπως παρουσιαζονται και το art τους υποφερει αρκετα.
    Ο χαρτης ειναι απαραδεκτος παιζω με συνεχεια ανοιχτο και παλι χανω το δρομο κατι που χαλαει γενικα την εμπειρια.
    Ιστορια δεν υπαρχει καν.

Τα θετικα τωρα:

Το Skill-tree εχει μεγαλο βαθος και απειρο potential.
    Ειναι καπως εθιστικο το γεγονος οτι δεν εχει AH και πρεπει να βρισκεις τα αντικειμενα.
    Καλα γραφικα και αρκετα classes για ολα τα γουστα.

Νομιζω diablo δεν ειναι αλλα δεν παυει να ειναι ενα υποσχομενο game, θα το συνεχισω και ισως αναθεωρησω αρκετα απο τα παραπανω. Η πρωτη εντυπωση ηταν αυτη..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    αυτο είναι το όνομα λογαριασμου; το δικό μου όπως είπα παραπάνω είναι BigBOSS_Gr, το άλλο είναι το όνομα του ήρωα που έφτιαξα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Witch ekana iHaveNoEqual το Bnet μου μαλλον..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    μολις μπήκα αφού κατέβασα 1,5 gb patch σε καμια 10 ώρες καθώς κατέβαζε με κάτι 10 ακόμη και 5 kbps

κανείς άλλος μπήκε;

έκανα ranger "Big_Kariola_BOSS"

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το δικό μου είναι BigBOSS_Gr

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    λοιπον αυριο ανοιγει η open beta , ειπανε οτι οι χαραχτηρες θα μεταφερθουν και στο κανονικο game

οσοι μπειτε αφηστε acount name

[YOUTUBEHD]NDFO4E5OKSE#![/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ακριβως, μονο που δεν μπορεις να κανεις reset τα grids και να ξαναγραψεις πανω τους αλλα stats like ffx

καλα αυτο που εβαλε ο bigboss ειναι αρκετα παλιο, τωρα το εχει λιωσει ο kripparian και το προωθει πολυ στο twitch.tv μεχρι που οι devs του δωσανε να παιξει πρωτος το act3 που θα ειναι ετοιμο στις 23 ιανουαριου που ανοιγει η open beta

Leave a comment:

• straier
    replied
    FFX Sphere Grid

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    μια πρώτη παρουσίαση από τον Kριπάριαν.
    [YOUTUBEHD]8ejSJiGN4A8[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θα κανει παταγο στον χωρο του πιστευω και του δινω seal of quality απο τωρα

οταν υπαρχει το μερακι το οραμα και παθος για αυτο που δημιουργεις και high production values να μην εχεις θα πετυχεις

προειδοποιω τους ενδιαφερομενους, οτι ειναι μεγαλη hardcoria δεν ειναι για ολους

μπορειτε να δειτε τα builds of the week στο youtube για να παρετε μια καλη ιδεα

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Καλο φαινεται ......

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και εγω τα καλυτερα ακουω αλλα δεν μου αρεσε η πρωτη εντυπωση, ισως φταιει και ο ρυθμος του Diablo οπως λες..

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Από όποιον έχει ασχοληθεί ακούω τα καλύτερα, μήπως σου φαίνεται αργό από το πολύ Diablo 3 που έχει όντως πολύ γρήγορη μάχη?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το εχω παιξει σε ενα open weekend και η πρωτη εντυπωση δεν ηταν θετικη, slow και sluggish αλλα μπορει να φτιαχνει μετα δεν ξερω.. Θα ειμαι στην open beta σιγουρα παντως..

Leave a comment:

Working...
X