Announcement

Collapse
No announcement yet.

Path of Exile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ω ναι, ήταν πολύ αποδοτικό το σκηνικό. Συν μια πολύ ωραία πανοπλία που τσίμπησα για μένα.

Πρώτες ανταποκρίσεις από Cruel - Από damage είμαι πολύ καλά κρίνοντας από το ότι τα mobs φεύγουν one - two hits και τα elites με 10 περίπου φάπες (εξαιρούνται τα ζόρικα). Δυστυχώς το Warlord's Curse (extra lifesteal) σε συνδυασμό με rejuvenation totem είναι must για να αντέξω, λόγω χαμηλών resistances και κυρίως life. Λόγω sockets επίσης δε μπορώ να παίξω με claws - life on hit, που θα μου έλυνε τα χέρια, αλλά οι 2 attacks / sec που έχω συν το % life steal + το life on hit gem (+20) βοηθούν αρκετά. Έκανα ένα μεγάλο άλμα και πήγα από τα 330 στα 580 life, που πάλι είναι κάτω του μετρίου, και δυστυχώς έχασα γύρω στο 1/3 ενός level σε ψόφους μέχρι να βρω το ρυθμό μου. Θέλω άλλο ένα για να πάρω ένα passive +18% life, το rarity μου έχει φτάσει πάνω από 90%, θέλω να στρώσω επειγόντως τα υπόλοιπα skills γιατί έχω βρει πολύ ενδιαφέροντα passives αλλά οι sockets μου είναι μπάχαλο (μου λείπει ένα aoe αλλά θα χρειαστώ δεύτερο rarity gem) και μέχρι στιγμής τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.

Πριν γράψω κατεβατό, έχει ασχοληθεί κανείς με crafting? Ξέρει τι παίζει? Το μόνο που βγάζω με σιγουριά είναι chromatic orb, όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστη γη.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Για χρωματικό orb, τώρα που το είπες. Αν πουλήσεις ένα αντικείμενο, unidentified με 3 linked sockets διαφορετικού χρώματος, σου δίνει chromatic orb με τη μία. Έχω βγάλει 5-6 orbs έτσι από αντικείμενα που στην ουσία ήταν μάπες. Βασικά μπορεί να πιάνει και με identified δεν ξέρω, απλά εγώ τα πούλαγα με το που τα έβρισκα.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

απλα ρωτηστε με ingame οτι θελετε

το crafting χωρις να μπω σε λεπτομεριες ειναι με RNG μπορει να σου κατσει μπορει και οχι (το πιθανοτερο φυσικα το δευτερο με το μεγαλο ευρος των affixes)

Comment

Το κατάλληλο loot στον κατάλληλο άνθρωπο! Μου έπεσε κράνος με 30% rarity Οι sockets του είναι καλές, τα affixes του μέτρια, οπότε μάλλον θα επενδύσω αρκετούς ρούνους πάνω του.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Στο έχω πει, εσύ πρέπει να ανοίξεις τράπεζα. Μέχρι και microtransactions με paypal βασικά μπορείς να ανοίξεις

Comment

ta respec points ti skata einai kai exw 4

www.twitter.com/ogiwrgos

Comment

Originally posted by WaRiO View Post
                ta respec points ti skata einai kai exw 4
                Ότι λέει το όνομα τους.Βγάζεις skills αντί να βάλεις.

Comment

Αν έχεις ακολουθήσει λάθος δρόμο στο Skill Tree, ή αν θες να ακολουθήσεις άλλο μονοπάτι, πατάς refund στο skill που θέλεις να βγάλεις και το τοποθετείς κάπου αλλού, ξοδεύοντας έτσι ένα re-spec point.

Comment

ok thanks

exw templar kai ton exw kanei tanky pros to paron

www.twitter.com/ogiwrgos

Comment

Έχω gems που θέλω να δώσω για να αδειάσω χώρο στο μπαούλο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, θα τα κρατήσω για 2-3 ημέρες. Μετά θα τα φάει το έρεβος.

Κόκκινα:
                      Shield Charge
                      Infernal Blow (έχω δύο τέτοια)
                      Enduring Cry (και από αυτά έχω δύο)
                      Cleave
                      Glacial Hammer

Πράσινα:
                      Whirling Blades
                      Freezing Mines
                      Viper Strike

Μπλε:
                      Ice Nova
                      Enfeeble
                      Arc
                      Concentrated Effect
                      Vulnerability

Τα περισσότερα είναι lv 1, όμως έχω και μερικά αναβαθμισμένα.

Comment

Enduring Cry
                        Concentrated Effect
                        Vulnerability

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα, κράτησέ τα μου σε παρακαλώ

Comment

Οκ, στα κρατάω. Τσεκάρετε κι εδώ για gems:

Και εδώ για λίγο πιο αναλυτικά:
                          Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

Path of Exile is a free online-only action RPG under development by Grinding Gear Games in New Zealand.

Comment

λοιπον εχω κανει reroll pew pew gg build με ranger εβαλα και item rarity οσοι βρισκονται act3 cruel ελατε για farm οσο ειμαι ακομα cruel εχω insane killing speed

Comment

καλα εχουνε ξεφυγει στην GGG μερα παρα μερα βγαζουνε νεο patch που προσθετει νεα uniques και ενα επιπλεον skill καθε φορα, σημερα βγαλανε ww , προχθες το incinerate και οχι μονο αυτα αλλα προσθετουνε νεα animations effects κτλπ

εχω αρχισει τα high end random maps , εντελως αλλη πραγματικοτητα απο το κανονικο game θελει πολυ προσοχη τα mobs βαρανε σαν τραχτερ και αμα πεθανεις χανεις -15% exp κατι που σε lvl 75+ ισοδυναμει με αρκετες ωρες χαμενου exp εως και ημερων

hardcoriλα επος τι να λεμε....θα αφησει εποχη το game

Comment

Εγώ επειδή είμαι βλάκας και υπερφίαλος κάνω grinding στο Cruel Act 3 επειδή τρώω άκυρους ψόφους και χάνω XP. Σε μια φάση από τα 72% έπεσα στα...28%, παρόλο που με το build -gear μου φαρμάρω σχετικά άνετα χάρτη lvl 53 (είμαι 50). Γενικά συνεχίζω ακάθεκτος και έσκασα και 5 δολλάρια (4 ευρώ) για νέο stash tab.

Comment

Working...
                                X