Θα αργήσω να σε φτάσω hideo, έχω να παίξω Defiance και να το κάνω review.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νi no kuni
Collapse
X
-
Originally posted by hideo View PostΠαιζει και να μας ξεμεινουν δλδ?Γιατι εχω αρκετα.Αν ειναι να αρχισω να πουλαω καποια στιγμη
Originally posted by hideo View Postdeus dope εισαι λιγο πριν απο εμενα,αλλα με τους ρυθμους που παω θα με φτασεις ευκολα.
Ειμαι στο castaway cove τωρα.Τερμα κατω στον χαρτη και προσπαθω να βρω υλικα για συνταγη που μου εδωσε ενα κοριτσακι.
Tο ενα απο τα υλικα(stone) δεν το βρισκω με τπτ!!
Kαμια ιδεα Enpsty?
Comment
-
Eν το μεταξύ, το quest που σου λέει να πιάσεις ένα τέρας με τουρμπάνι κι έναν μπανανοντυμένο, εκεί στην έρημο.... Πριν πάω για το ηφαίστειο σκότωνα ότι μπανανοτέτοιους υπήρχαν στο διάβα μου και τίποτες ενώ το τουρμπανάκι το έπιασα αμέσως. Με το που τελειώνω το ηφαίστειο και βγαίνω ξανά στην έρημο, μάχη με το πρώτο μπανανοτέρας και πιάσιμο με τη μια... Μυστήρια πράγματα.sigpic
Comment
-
Χμμ ίσως, πάντως στο πρώτο encounter μετά το ηφαίστειο, απλά όρμησα στον μπανάνα all guns blazing, χωρίς να αλλάξω Familiar και το έπιασα με τη πρώτη.
Έχω μερικά νέα quests εδώ τριγύρω πριν του δώσω κάτω για το λιμάνι.
Από Familiars τι παίζεις hideo;
Στον Oliver έχω τον αρχικό Milite τυπάκο που μετά τη μεταμόρφωση έγινε τυπάρας. Παρ'όλο που έπιασα κάποια Familiars, αυτός είναι ο Defend μου με align σε Sun και δεν βλέπω να τον αλλάζω σύντομα. Αντέχει στη μάχη, έχει πολύ καλό attack καθώς και AoE και single target επιθετικά skills. Very good.
Δεύτερο είναι η νεράιδα που σου δίνει το story, την μεταμόρφωσα και αυτή και ήδη είναι lvl.15. Άχρηστη σε Attack αλλά με healing spell και δυνατά επιθετικά μαγικά. Η γρηγοράδα και το Evade της με έχουν σώσει σε αρκετές oh shit καταστάσεις.
Ως τρίτο παίζω μπαλαντέρ ουσιαστικά προς ώρα, βάζω Familiars να ανεβαίνουν απλά lvls ώστε να δω αν μου κάνει κάποιο. Δεν έχω καταλήξει από αυτά που έχω κάπου.
Η Esther πέραν του αρχικού τους που και αυτό μεταμόρφωσα στο ίδιο μοτίβο. Τα άλλα δύο πειραματικά τα έχω βάλει. Ο πούλιακας, αν και αργός του θανατά, έχει καλό healing και μαγικά. Ως δεύτερο έχω εκείνο με το τουρμπάνι, καλή άμυνα, μέτρια επίθεση και sun align. Τρίτο έχω εκείνο το μπλε παπί που αντί για ράμφος έχει ντουντούκα. Δεν έχει άμυνα, είναι psych up, αλλά το Star align και οι δυνατές του επιθέσεις είναι ότι πρέπει για να κάψω γρήγορα τα HP των αντιπάλων.
Έχω πιάσει διάφορα άλλα όμως ακόμα δεν μου κάνει κάποιο στο μάτι. Καμιά πρόταση;sigpic
Comment
-
Deusdope πολύ καλό familiar είναι το τουρμπανοφόρο που έχεις.Όταν ανέβει level έχει πολύ υψηλή μαγεία και κάποια πολύ δυνατά ξόρκια.
Επίσης,εξαιρετικό familiar είναι η σπαθοφέρουσα γάτα αν την έχεις πιάσει(βρίσκεις κοντά στην castaway cove),to monolith (επίσης κοντά στην castaway cove) το οποίο δεν είναι καλό στην επίθεση αλλά έχει τρελή άμυνα και είναι 'ότι πρέπει για tank.Πολύ καλό είναι επίσης το δρακάκι (μπορείς να το κάνεις download τζάμπα από το psn).Ξεκινάει με χαμηλά στατιστικά,είναι αργό και θέλει πολλά xp για level up αλλά αν το ανεβάσεις έχει φοβερό attack.
Επίσης έχετε υπόψιν πως αν δώσετε ένα familiar σε κάποιον που έχει το έχει στα favorite παίρνει 10 % αύξηση στα στατιστικά.
Τέλος,στο psn έχει δύο τερατάκια τζάμπα για κατέβασμα.Το ένα το βρήκα άχρηστο και το δεύτερο(το δρακάκι που πρότεινα πριν )εξαιρετικό.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΗ Esther πέραν του αρχικού τους που και αυτό μεταμόρφωσα στο ίδιο μοτίβο. Τα άλλα δύο πειραματικά τα έχω βάλει. Ο πούλιακας, αν και αργός του θανατά, έχει καλό healing και μαγικά.
Comment
-
Oπότε να φανταστώ την Esther την έχεις σε healing mode στα Tactics; Εκεί τα έσβησα όλα μετά από αυτά που διάβασα ότι καίνε για πλάκα το mana και παίζω manual και με τους δύο. Δηλαδή εναλλάσομαι μεταξύ Oliver και Esther όταν χρειάζεται π.χ. βγάλω τα σωστά Familiars.
Μετά βέβαια που βρίσκεις κι άλλους χαρακτήρες δεν ξέρω τι γίνεται οπότε κάποια στιγμή πρέπει να τεστάρω τα Tactics να δω τι και πως.sigpic
Comment
-
Λοιπόν το παιχνίδι το τελείωσα αλλά τελικές εντυπώσεις θα γράψω μόλις ξεμπερδέψω με τα side quests και ολοκληρώσω εντελώς το παιχνίδι.
Σε πρώτη φάση θα πω μόνο πως περίμενα να έχει καλύτερο τέλος.Ήταν πολύ λίγο το φινάλε για ένα τέτοιο παιχνίδι.Το παιχνίδι έχει έναν υπέροχο κόσμο με ένα αρκετά καλό lore και χαρακτήρες με τους οποίους δένεσαι και στο τέλος,αντί να έχει έναν ωραίο επίλογο που να δείχνει πως συνεχίζει ο κάθε χαρακτήρας την ζωή του βλέπουμε απλώς την cassiopeia να μετανιώνει και τον ολιβερ να επιστρέφει σπίτι του χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εμφάνιση άλλων χαρακτήρων ή έστω ενός σύντομου μονολόγου που να μας εξηγεί τι απέγινε ο κόσμος.Απογοητευτικό τέλος θα έλεγα και ελπίζω οι αποστολές στο post game να έχουν έστω και λίγη ιστορία.Τουλάχιστον είναι καλό το ότι ξεκλειδώνεται πολύ πράγμα για να κάνεις post game.
Enpsty ασχολήθηκες με τις τελευταίες συνταγές στο alchemy;Απάλευτες εντελώς είναι,είναι βάσανο να φαρμαρεις τα χρυσά τέρατα,εμφανίζονται που εμφανίζονται σπάνια,οι πιθανότητες να τα ρίξουν είναι πολύ χαμηλές και έδεσε το γλυκό.Εγώ δεν το κόβω να ασχολούμαι,απλά θα ξοδέψω τα υλικά που μου δίνουν από τις αποστολές.
Καζίνο δεν παίζω καθόλου,απλά θα ξοδέψω τα λεφτά που μου μένουν (που είναι πολλά) σε μάρκες και τελείωσε η υπόθεση.
Enpsty ένα τέρας dinoceros το χρησιμοποίησες καθόλου;Έχει τρελές απαιτήσεις σε exp αλλά παίρνει τόσο τρελά στατιστικά που σπάει το παιχνίδι με καλό εξοπλισμό!
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα για το τέλος. Το πιο κουλό απ'όλα είναι ότιδεν υπήρχε ούτε ένα Ghibli animation για το τέλος.
Στο alchemy εννοείςγια το quest με τον γέρο στη σπηλιά που σου δίνει διάφορα recipes να ολοκληρώσεις;
Για το dinoceros ούτε που το πήρα χαμπάρι μιας και από την μέση του παιχνιδιού δεν πειραματιζόμουν με familiars. Είναι special ή μπορείς να το πιάσεις μόνος σου;
Comment
Comment