Announcement

Collapse
No announcement yet.

God of War: Ascension

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• God of War: Ascension

Βλέπω ότι δεν υπάρχει θρεντ και το game βγαίνει σε 2 εβδομάδες (March 13).
    Πολλούς η σειρά τους έχει κουράσει και δεν ήθελαν άλλο ένα prequel (και μάλιστα σε home console), αλλά ως τώρα η σειρά είναι σε υψηλά στάνταρ και έχουμε και δυο νέα feature :
    online multiplayer και πλήρη ελληνική μεταγλώτιση(ναι ελληνικά voice over, όχι απλά υπότιτλους κτλ).

Επαιξα το single player demo σε έναν φίλο και μου φάνηκε βελτιωμένο τόσο στο gameplay όσο και στα γραφικά, χαλαρά ότι καλύτερο έχω δει στο ps3. Δοκίμασα και την Beta του multi και φάνηκε ότι τελικά μπορεί και να μην είναι αχρείαστο.

[YOUTUBEHD]1aDhfTGkLTg[/YOUTUBEHD]
    [YOUTUBEHD]VJMK8oFY1rA[/YOUTUBEHD]

The First 30 Minutes

Multiplayer

Το έχω προπαραγγείλει και αναμένουμε μέχρι να έρθει.Το ΜΡ,δοκίμασα τη Μπέτα,οκ καλούλι είναι,αλλά και πάλι το θεωρώ αχρείαστη προσθήκη.
    Carpe diem

Comment

Ήμουν κι εγώ στην Βήτα Έκδοση. Εγώ ήμουν αυτός που ζήτησα στην Sony Hellas να το μεταφράσει και στα Ελληνικά, κάτι που εισακούστηκε. Έπονται κι άλλα, πράγμα που ΔΕΝ πρόκειται να κάνει η εταιρεία-έκτρωμα, γνωστή ως Microsoft.

Όσοι μπήκαν με κάποιον τρόπο στην Βήτα έκδοση θα πάρουν ένα δώρο από τους ίδιους τους δημιουργούς. Το έχω προπαραγγείλει και το περιμένω. Θα είναι εδώ Ευρώπη στις 15 Μαρτίου.
      sigpic

Comment

Η αγγλική έκδοση δεν έχει επιλογή γλώσσας οπότε ούτε την δυνατότητα για ελληνικούς διαλόγους ή υποτίτλους... Ας το έχει υπόψη του όποιος σκέφτεται να το παραγγείλει από το εξωτερικό. Πόσο δύσκολο ήταν άραγε να βάλει η Σόνυ την επιλογή γλώσσας που είχε το ντέμο;

Επίσης το Mythological Armour DLC που υποτίθεται οτι θα ήταν μπόνους των προπαραγγελίων καθώς και το multiplayer double XP της Special Edition επίσης δεν δουλεύουν μεχρι στιγμής...

Ξενέρωμα απ´ όλες τις απόψεις δηλαδή!

Comment

Σοβαρά; Μόλις το πάρω αύριο, θα το δω απ' εκεί...

Αν όντως δε δουλεύουν, θα το αναφέρω στα φορούμς, αν και μάλλον ήδη το έχουν κάνει κι άλλοι πριν από μένα.

Εγώ θα το έχω πάρει αύριο, γιατί ζήτησα να μου το κρατήσουν μέχρι Σάββατο που θα πάω να το πάρω, γιατί δεν μπορούσα λόγω της δουλειάς μου. Κοιμαμαι τα πρωινά μέχρι το μεσημέρι και μετά σκάω στη δουλειά μου. Μόνο Σαββατοκύριακο έχω ρεπό, οπότε είναι ευκαιρία.
          sigpic

Comment

Καθώς τερμάτισα το παιχνίδι, έχω να πω και θετικές και αρνητικές κριτικές μου.

Τα θετικά πάνε στην ιστορία που άρχισε η όλη περιπέτεια του Κράτου εκεί ακριβώς που δολοφονήθηκε η οικογένεια του, στα γραφικά, στο νέο σύστημα μάχης και στα νέα HUB του.

Τα αρνητικά πάνε στο κάπως χαμηλό framerate, στα glitches που βρήκαν άλλοι, και όχι μόνο εγώ, και στα bugs.

Με το ζόρι κατάφερα να μάθω όλες τις κινήσεις των σπαθιών κάθε στοιχείου(πάγος/νερό, σκότος, κεραυνός και φωτιά). Κάποιες κινήσεις ήταν ίδιες με αυτές του multiplayer beta, όπως και ήξερα. Τα γράμματα με το ψίλο-ζόρι διαβαζόταν.

Οι φωνές που το περικλύουν είναι πολύ καλύτερες. Μόνο πρέπει ν' αλλαχτεί ο φωνητικός ηθοποιός του Κράτου, γιατί δεν του πάει η φωνή του ίδιοιυ(βραγχιά φωνή από χοντρό σε βουβή φωνή από λεπτό κι εύσωμο). Για να καταλάβει κανείς το νόημα φωνής, ο Κράτος στην Αγγλική ομιλία είχε κάπως χρυσαυγιτικη φωνή, ενώ εδώ στην Ελληνική έχει κάπως σαν του Βενιζέλου, άρα και δεν του πάει.

Ο χειρισμός έχει γίνει πιο περίπλοκος απ' ότι ήταν στα προηγούμενα. Με λίγη συνήθεια και χρόνο μπορεί να γίνει η όλη φάση.

Όσο για τα DLCs, θα τους ρίξω μία ματιά αύριο που θα έχω τελειώσει κάτι δουλειές. Προς το παρόν είδα μόνο αvatars. Λογικά δεν θα είχαν γίνει έτοιμα ακόμη. Κατέβασα το δώρο της SSM για όσους μπήκαμε στην Βήτα έκδοση. Ένα σπαθί και μία ασπίδα του Πρωταθλητή.
            sigpic

Comment

Originally posted by 丹野 View Post
              Για να καταλάβει κανείς το νόημα φωνής, ο Κράτος στην Αγγλική ομιλία είχε κάπως χρυσαυγιτικη φωνή, ενώ εδώ στην Ελληνική έχει κάπως σαν του Βενιζέλου, άρα και δεν του πάει.
              Χαχαχα δεν παίζεσαι!

Comment

Το ξεκίνησα χθες. Απλώς να πω ότι η ελληνική μεταγλώττιση είναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η!
                Οι ηθοποίοι μιλάνε τόσο κλισεδιάρικα που μου θυμίζει μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων στο 0-6.

Comment

πολυ μικρο σε διαρκεια το τελειωσα στο hard στις 12 ωρες μαζι με αρκετα gameovers ομως, ο πραγματικος χρονος ειναι ο μισος απο αυτο , σιγουρα το ποιο δυσκολο gow οχι απαραιτητα και το ποιο εντυπωσιακο ομως, του δινει ποντους η ελληνικη μεταγλωττιση....που τους παιρνει αμεσως πισω η ασχημη εκτελεση της που ειναι ακριβως αυτο που περιεγραψε ο enpsty, το online χωρις να ειναι τιποτα το φοβερο μπορει να σε κρατησει 4-5 μερες, δεν δινει φοβερη φρεσκαδα ομως, η σειρα εχει φτασει σε ενα ταβανι... ναι μεν αυτο που κανει το κανει καλα αλλα πρεπει να ανανεωθει

Comment

Το ξεκίνησα κι εγώ σήμερα,έπαιξα 1 ώρα,έφτασα 5ο κεφάλαιο,μετά το πρώτο μεγάλο boss,δε λέω ονόματα,όχι ότι θα παίξει κάνα ρόλο βέβαια,αλλά τεσπά.
                    Carpe diem

Comment

Το τελείωσα κι εγώ προχθές. Καλό ήταν. Καταρχάς σεναριακά είναι το χειρότερο GOW. Γενικά δεν έχει και πολύ ιστορία. Τα cut scenes είναι ελάχιστα και ζήτημα είναι αν ο Kratos λέει 50 κουβέντες σε όλο το παιχνίδι. Τουλάχιστον είναι πολύ πιο συμπαθής απ'ότι στο 3. Το gameplay είναι όπως το φαντάζεστε με ελάχιστες διαφορές. Ευχάριστη έκπληξη τα puzzles με την χρήση 2 αντικειμένων που βρίσκεις πιο μετά. Από γραφικά είναι τέλειο αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 3. Βέβαια το 3 είχε πιάσει ταβάνι οπότε λογικό.
                      Στο normal με εξαίρεση ενός σημείου ήταν πολύ εύκολο πάντως, πολύ πιο εύκολο από το 3 (για normal μιλάω πάντα) και παραδόξως το τελικό boss ήταν το πιο εύκολο boss σε όλο το παιχνίδι.
                      Α και μακρία από την ελληνική μεταγλώττιση εκτός και αν θέλετε την κωμική εκδοχή του παιχνιδιού.

Comment

Λοιπόν,το τελείωσα κι εγώ.Μου πήρε 12μισι ώρες για το Πλάτινουμ.
                        Σε γενικές γραμμές το θεωρώ έναν πάρα πολύ καλό τίτλο,με ωραίες μάχες,έξυπνους γρίφους και μερικά πολύ εντυπωσιακά σκηνικά.Επίσης ΙΜΟ έχει την καλύτερη ιστορία από όλα της σειράς,με μκρή επιφύλαξη για το πρώτο.Ο λόγος που το θεωρώ κατώτερο από το 3,που ΙΜΟ είναι το καλύτερο της σειράς,αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει τόσο εντυπωσιακή κλίμακα,ισορροπημένη δυσκολία (βλέπε Trail of Archimedes που λίγο έλειψε να κάνω rage quit)καθώς και η επανάληψη ορισμένων set pieces ξανά και ξανά.Το θεωρώ καλύτερο από τους 2 τίτλους της Ready at Dawn (Chains of Olympus & Ghost of Sparta),αλλά κατώτερο από την αρχική τριλογία.Περιμένουμε περισσότερα από την Santa Monica Studios στο 4.
                        7.5/10
                        Carpe diem

Comment

Working...
                        X