Announcement
Collapse
No announcement yet.
Battlefield 4
Collapse
X
-
Tags: None
-
Ίδια μηχανή με το 3 είναι οπότε το θέμα είναι πόσο παραπάνω δουλειά θα πέσει στην λεπτομέρεια. Εμένα μου ξινίζει που βγαίνει τόσο νωρίς. Είναι λες και φτιάξανε την μηχανούλα τους και τώρα θα βγάζουν sequel κάθε χρόνο με βελτιώσεις σε ρυθμό Call of Duty...
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΊδια μηχανή με το 3 είναι οπότε το θέμα είναι πόσο παραπάνω δουλειά θα πέσει στην λεπτομέρεια. Εμένα μου ξινίζει που βγαίνει τόσο νωρίς. Είναι λες και φτιάξανε την μηχανούλα τους και τώρα θα βγάζουν sequel κάθε χρόνο με βελτιώσεις σε ρυθμό Call of Duty...
Επίσης οι τύποι είναι τραγικοί που δείχνουν ένα single player που το έχουμε δει περίπου 62 φορές.
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΊδια μηχανή με το 3 είναι οπότε το θέμα είναι πόσο παραπάνω δουλειά θα πέσει στην λεπτομέρεια. Εμένα μου ξινίζει που βγαίνει τόσο νωρίς. Είναι λες και φτιάξανε την μηχανούλα τους και τώρα θα βγάζουν sequel κάθε χρόνο με βελτιώσεις σε ρυθμό Call of Duty...
Κάπου ειχα διαβάσει πως το επόμενο Mass Effect θα αναπτυχθεί με την μηχανή γραφικών του BF4.
Originally posted by Hellraider View PostΕπίσης οι τύποι είναι τραγικοί που δείχνουν ένα single player που το έχουμε δει περίπου 62 φορές.
Comment
-
Originally posted by Hellraider View PostΑκριβώς γι'αυτό με εκνευρίζει που μας δείχνουν το campaign του.
O τίτλος πάει για κυκλοφoρία το τελευταίο τετράμηνο του 2013 (λογικά κατά σεπτέμβριο-οκτώβριο).
Comment
-
το πρώτο MP gameplay video
[YOUTUBEHD]0Ro2IgoUYu0[/YOUTUBEHD]
και το SP gameplay video από την E3
[YOUTUBEHD]IEZhbV9s1Ag[/YOUTUBEHD]
Comment
-
Battlefield 4 system requirements
The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:
- Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
- At least 2 GB main system memory
- Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
- 20+ GB of harddrive space
- Windows Vista
Recommended system requirements
The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:
- Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
- 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
- A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
- Windows 7 64-bit operating system
- 20+ GB of free harddrive space
Comment
Comment