Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic Lost World
Collapse
X
-
Γενικά καλό φαίνεται στο Wii U. Καλή η ιδέα κίνηση στο ρελαντί διότι τόσα χρόνια έτρεχες και έτρεμες για το πού θα καταλήξεις (τέρμα κάτω επίπεδο, εχθρό, καρφιά, κενό, τοίχο). To διπλό άλμα απ' την άλλη μου φαίνεται τεράστια νουμπίλα. Επίσης το lock-on στους εχθρούς φαίνεται πολύ αυτοματοποιημένο και χωρίς να απαιτεί αυστηρό timing.
Στο 3DS μου φαίνεται πολύ απλοϊκό, δε με χόρτασε στο μάτι, γενικα το μηχάνημα δεν μπορεί να κάνει και πολλά στα γραφικά. Σε σύκγκριση για παράδειγμα με το Sonic Colors του Wii μένει πολύ πίσω.
Leave a comment:
-
Το Nintendo feeling μου το βγάζουν τα επίπεδα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όχι τόσο τα παιχνίδια με τη βαρύτητα και τη προοπτική, όσο το ίδιο το εικαστικό. Έχει μια παιχνιδιάρικη, Nintendo αφασία στη σύλληψή του, καμία σχέση με τα Colours και Generations που έπαιξα τελευταία.
Το ίδιο το παιχνίδι φαίνεται να βάζει περισσότερο παραδοσιακό platforming κα oι εναλλαγές στο ρυθμό τρεξίματος/σάλτων δείχνει εξαιρετικός τόσο στα 2d όσο και στα 3d επίπεδα. Ο "κύλινδρος", όσο περίεργος και να μου φαίνεται σε σύλληψη, φαίνεται να εξυπηρετεί τον 3d Sonic.
Θα ήθελα πολύ να δω στη συνέχεια μια πίστα μεγαλύτερης της Windy Hill, να δω σε διάρκεια πως κρατιέται. Κυρίως περιμένω να δω σε τι συχνότητα βρίσκονται τα auto-pilot σημεία, ελπίζοντας να είναι όσο το δυνατόν περιορισμένα.
Leave a comment:
-
Owned, αυτό ήθελα να βάλωOriginally posted by Enpsty View PostTo πρώτο βίντεο είναι για το U.
Όσοι πάντως δεν έχετε ακουστά το Sonic X-treme που επρόκειτο να βγει στο Sega Saturn, ρίξτε μια ματιά σε μερικά βιντεάκια
Επιμένω πως ο τίτλος "Lost World" δεν είναι τυχαίος
Τα Sonic X-treme βίντεο στο Youtube έχουν πάρει φωτιά ύστερα από την ανακοίνωση του νέου τίτλου. Το αποκορύφωμα θα ήταν να ακούγαμε την παραπάνω μουσική σε κάποιο zone. Για όσους ενδιαφέρονται, ονομάζεται "Space Queens".
Leave a comment:
-
Δεν ημουν ποτε των Sonic αλλα αυτο μαριο-φερνει, και δεν υπαρχουν και πολλα 3rd platform οποτε μαλλον θα παιχτει αν ειναι decent οπως φαινεται.
Leave a comment:
-
Φαίνεται καταπληκτικό το παιχνίδι.Επιτέλους θα έχουμε επιτέλους ένα 3d sonic που να έχει και εξερεύνηση και όχι μόνο arcade score based gameplay.Μας το χρωστούσε η σεγκα.Τα επίπεδα φαίνονται πολύ καλοσχεδιασμένα.Hyped και το κρατάμε στα υπόψιν.
Leave a comment:
-
Βιντεάκια για το 3DS. Πιστεύω πως ξεζουμίζει το σύστημα, τα γραφικά φαίνονται πάρα πολύ όμορφα.
Leave a comment:
-
Να περιμένεις χρόνια καλό sonic τίτλο και να σου βγαίνει αποκλειστικό σε Ν κονσόλες, trololo.
Παράφαίνεται καλό πάντως. Σίγουρα το φτιάχνει η SEGA ; Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι στην πραγματικότητα το αναπτύσσει η Nintendo
Leave a comment:
-
Μία τα πολύχρωμα games, μία η gaming vs multimedia προσέγγιση, μία κάτι DRM, always online etc... με βλέπω να γίνομαι Nintendo fan ξανά στα γεράματα...
Leave a comment:
-
Φαίνεται πανέμορφο και αν είναι τόσο καλό όσο το Super Mario Galaxy μόλις απέκτησα ένα ακόμα λόγο αγοράς WiiU.
Leave a comment:
Leave a comment: