Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το βάζω εδώ μιας και πρόκειται για spin-off.
Νέο trailer για Captain Toad.
Προσωπικά αν μου λέγανε ότι είναι trailer για την νέα ταινία της Pixar θα τους πίστευα.
Μάλιστα. Την επομενη φορα όμως που θα απαντήσεις σε post (δικό μου τουλάχιστον), φρόντισε να είσαι στην διάθεση που είσαι μετά το edit, αλλιώς αν είσαι στην διάθεση πριν του edit μην απαντάς καλύτερα για να μην παίρνεις ανάλογες απαντήσεις. Ξέρεις εσύ.
Δεν πρόκειται να κάτσω να παίξω ξανά και ξανά τις ίδιες πίστες μόνο και μόνο για να ξεκλειδώσω νέες,όχι τώρα τουλάχιστον,όπως έχω γράψει και παραπάνω.Λόγω υποχρεώσεων,έγραψα παραπάνω,δε θα πάω για το 100% στην παρούσα φάση.Αλλά σε κάνα εξάμηνο που θα επιστρέψω,θα το παλέψω να φτάσω τουλάχιστον πριν την τελευταια πίστα.
Ξεκλείδωσα τον 5ο χαρακτήρα,έχω 183 αστέρια και για να ξεκλειδώσω την επόμενη πίστα θέλει 210,καλά κρασιά δηλαδή,δεν κάθομαι να φαρμάρω τώρα αστέρια.
Δεν είναι απλά farming. Βασικά περνώντας τα αστερια έχεις καλύτερο interaction/experience με τον σχεδιασμό του παιχνιδιού, της ομορφιάς και της διασκέδασης του. Καμια σχέση με farming όπως το εννοείς.
Βασικά είναι σαν να έχεις παίξει το 70% του παιχνιδιού. Αν δεν σου άρεσε πας για αλλα, αν και μου φαίνεται παράξενο να μην αρέσει σε κάποιον που ασχολείται με video games αυτό το παιχνίδι σε σημείο που να θέλει να το παρατήσει τόσο γρήγορα.
Leave a comment: