Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Ρε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.
Ρε Enpsty δεν πρόλαβα να ξαναμπώ και το έκλεισα. Ο άλλος είναι ο ξάδερφος μου. Πολύ γερές μάχες ρε, χαχαχα. Είσαι ο νικητής της νύχτας. Αμάν με αυτό το Bowser's Castle, αμάν!
Άντε παιδιά κανονίστε την επομενη φορα να είμαστε περισσότεροι.
Στην αρχή φοβήθηκα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να σε πιάσω γι'αυτό και άλλαξα σε Waluigi που έχει καλύτερη τελική.
Αλλά ναι θέλει πιο πολύ κόσμο για να έχει χαβαλέ.
Αν και ήμασταν μονο 3 είχε την πλακα του. Next time ας ελπίσουμε να είμαστε περισσότεροι, να μας κάνει και την τιμή και ο παίχτης να δούμε τι καπνό φουμάρει.
Αν και ήμασταν μονο 3 είχε την πλακα του. Next time ας ελπίσουμε να είμαστε περισσότεροι, να μας κάνει και την τιμή και ο παίχτης να δούμε τι καπνό φουμάρει.
Πονάνε οι αντίχειρες του τώρα δεν μπορεί να παίξει. :xp:
Καλά τώρα είσαι τρελός? Καλά ρε παιδιά μα που πήγε η πλακα? Εξάλλου νομίζεις ότι όλοι όσοι μπαίνουμε είμαστε top? Άσε που η τύχη πολλές φορες καθορίζει τα πάντα. Μπες να γουστάρουμε ρε! ;)
Ήσουν ο Shavoc?Άγγλος?Ήταν κανένας άλλος Έλληνας εκεί μέσα?
Ναι ρε. Όλοι Κύπριοι ήμασταν. Απλά βάλαμε Αγγλία επειδή δεν υπάρχει support για Κύπρο. Όταν βάλεις Ελλάδα υπάρχουν όλα τα προνόμια που έχουν αυτοί που βάζουν Αγγλία? Αν ναι τότε να το αλλάξω.
Όχι δεν μπορείς να έχεις τα προνόμια του nintendo club!Πού τους βρήκες όλους αυτούς ρε?Καλοί ήταν όλοι τους(για τα δεδομένα του 8).Μου τη σπάει που δεν μπορώ να ξεχωρίσω βέβαια.Συνεχίζουμε practice,practice,practice!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment