Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NickTG
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Οο τι λες?Σου άρεσε ε?Αν σου πουν 70,80e για ένα blue shell??Τέλειο??Με τα μπούνια?Απαράδεκτο όπως και να το δει κανείς!Αν το δίναν έτσι απλά ΟΚ!Τουλάχιστον ας είχαν σωστό manual και κανά cd μέσα.Θα δικαιολογούσε την όποια παραπάνω τιμή...

+20Ε από την απλή εύκολα θα τα έδινα.
    Αρκεί αν είναι και καλής ποιότητας.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Καμια 60ριά ευρώ θα είναι ρε, πάνω κάτω όσα ένα κανονικό καινούριο παιχνίδι. Όσο για το manual εννοείς την Nortec? E πάρτο online τότε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Οο τι λες?Σου άρεσε ε?Αν σου πουν 70,80e για ένα blue shell??Τέλειο??Με τα μπούνια?Απαράδεκτο όπως και να το δει κανείς!Αν το δίναν έτσι απλά ΟΚ!Τουλάχιστον ας είχαν σωστό manual και κανά cd μέσα.Θα δικαιολογούσε την όποια παραπάνω τιμή...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις. Δεν φταίμε εμείς αν έχεις lack of skillz.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Γαμεί! Και η έκδοση και το blue shell.
    Ελπίζω να καταφέρω να την πάρω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Άπειρα!Ok στο 64 είχε γέλιο!Από εκεί και πέρα το κάναν όλο και πιο destructive!Μακράν το χειρότερο item στην ιστορία των videogames!Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ειδικά στο Wii,3ds!Καταστρέφει εντελώς το balance!Στο ds μπορούσαμε να κάνουμε και dodge και δεν ήταν και τόσο destructive!
    Απαράδεκτο special edition!Απαράδεκτο!
    Edit:Δεν βλέπεις τι γράφω Aion ε??Είπα ότι στο ds γίνεται το blue shell dodge!Και στο double dash που ήταν εντελώς broken καθώς έκανες dodge και red shells!

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Πρέπει να έχεις φάει πολλά τέτοια για να το σνομπάρεις έτσι .

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ο πόνος αυτός είναι δυσβάσταχτος και εντελώς άδικος!Δεν δίνω για το 3dworld ναι!Είναι πολλά για τα γούστα μου!Το kart8 θα το πάρω Day one όμως αλλά την κανονική έκδοση!Είναι πεταμένα λεφτά το καβούκι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Εσύ δεν δίνεις extra ευρώ για να πάρεις Super Mario 3D World, άρα η γνώμη σου δεν μετρα.

Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον πόνο (blue shell).

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ανούσιο για μένα.20e δεν αξίζει να δώσω για ένα σπαστικό blue shell μπιμπελό!Έλεος πραγματικά!Κλασσική έκδοση σαφώς!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Και εκεί που έλεγα σήμερα "Θα υπάρξει collector's edition του Mario Kart 8? Μπα..." έρχεται η είδηση ότι ανακοινώθηκε μονο για Ευρώπη http://www.ign.com/articles/2014/03/...nuses-revealed

Κάποιοι το βρήκαν κάπως απλό και nothing special, όμως προσωπικά το βρίσκω ok. Η Nintendo εξάλλου δεν μας συνήθισε σε τέτοια collector's, και αν είναι καλής ποιότητας το blue shell και με τιμή στις 60 λίρες το βρίσκω μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς ας μην υποτιμούμε το blue shell, χάλασε πολλές φιλιες . Θα βγει και extra τιμονιέρα (κάτι σαν αυτή του Mario Kart Wii) όμως δεν με ενδιαφέρει.

Αν και δεν βρήκα κάποιο site που να δίνει τα bonus keyrings θα το κάνω preorder online αλλα το πιο πιθανόν θα το κάνω cancel μετά καθώς λογικά όλο και κάποιο local shop θα το φέρει (γύρω στα 65 ευρώ υπολογίζω).

Edit: Keyring plus t-shirt υπάρχουν στο επίσημο site της Nintendo UK, δεν νομίζω όμως να στέλνει εκτος Αγγλίας.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συμφωνώ απόλυτα αλλά καλό είναι να μην προτρέχουμε.Ας δούμε τι θα κάνει από δω κ πέρα..

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Λάθος κάνεις φίλε Enpsty.Παρατήρησε ότι κάνει drift στις ευθείες.Ψάξτο λίγο καλύτερα.Θα έβαζα και link αλλά δεν το εχω ευκαιρο τώρα.
    Aion εννοώ ότι για το είδος του και με βάση τα όσα έχουμε δει έχει πολύ όμορφα γραφικά τα οποία νομίζω ότι είναι ένα σκαλί πιο πάνω από αντίστοιχα games σε ps3 και 360.
    Λυπάμαι Paiktis αλλά το να εννοούμε τα αυτονόητα δεν νομίζω ότι βγάζει πουθενά. Αν μετά από τόσο καιρό περιμένεις από ένα next gen μηχάνημα της γενιάς του PS 4 και Xbox One να προσπαθεί να βγάλει τίτλους που να αναδεικνύουν την ανωτερότητά τους από hardware 9-10ετίας δεν θα το έπαιρνα και καμάρι. Αν μη τι άλλο τλχ. έστω και τώρα αξίζει το κόπο. Το πρόβλημα με την Nintendo είναι ότι πρέπει να καταστήσει τις κονσόλες της ποθητές για μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και όχι ως δικαιολογία μόνο για τους αποκλειστικούς τίτλους της. Αυτή η συντηρητική φόρμα που ακολουθεί η εταιρεία χρόνια τώρα καλό θα είναι να την αποβάλλει. Δεν μπορεί να αγοράζεις 50 τίτλους σε Sony ή Microsoft σύστημα και 5-6 σε αντίστοιχο της Nintendo.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Προτιμώ να μην έχει snaking. Χαλάει το παιχνίδι.

Συνήθισα με τα γραφικά του 3DS και αυτό μου φαίνεται χάρμα.Όχι πως δεν είναι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε ξέρω για 360, πσ3 κλπ άλλα χαίρομαι που όντως κάνανε δουλεία στα γραφικά και πρόκειται άπλα για μια μετάβασή σε hd

Leave a comment:

Working...
X