Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Α την κουφαλίτσα δεν έγραψε τίποτα για mk8!Άντε να παίξουμε σήμερα.Τι ώρα περίπου?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οχι εχει δικο του Wii U (πολυ πριν απο μενα) και Mario Kart 8.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Θα παίξει από σένα ο luffy?Μέσα και γω!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Λοιπον για δηλωστε παρουσιες για online, σημερα το βραδυ ποιος μπορει;

Ηδη εχουμε Xeno (Xeno_V) και εμενα (RampoUnicorn) και ισως μπει και ο φιλος Ιερεμιας να μας ευλογησει (Strawhat_Nikos).

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Είχε κάνει κανείς το promotion μέσω club nintendo?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Όχι μου στείλανε κωδικό για το New super mario Bros U.Δεν το κατέβασα.Έστειλα μήνυμα και μου στείλανε το σωστό.Δοκίμασα το παλιό και δεν ίσχυε πλέον!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εμένα μου τον στείλανε πριν 2 βδομάδες, ευτυχώς τον σωστό.
    Sonic Lost World.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Σου είχαν στείλει κωδικό για άλλο παιχνίδι στην αρχή αν δεν κάνω λάθος. Τελικά κατέληξες με δύο;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μου ήρθε και μένα σωστός κωδικός χθες.Windwaker Hd λοιπόν!Το ξεκίνησα στο hero mode χθες!

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Εμένα δεν μου είχαν απαντήσει καν όταν πέρασα τον κωδικό και μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να μου στείλουν μετά....

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    lol διαβαζω στο insomnia η nortec αρχισε να στελνει σωστους κωδικους χαχαχαχα, καλα κρασια

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Το mk DS πχ είναι το αγαπημένο μου ΜΚ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα updates και δε διορθώθηκαν ποτε οι ατέλειες του (online, snaking κλπ)
    Το snaking για μένα ήταν τεχνική που βελτίωνε το skill.Μεγάλο debate της εποχής!Skill ή καταστροφή του game λόγω glitch..Οι πολύ καλοί παίχτες τάσσονται με το πρώτο στην πλειοψηφία τους, οι κακοί και οι μέτριοι προς καλοί με το δεύτερο..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα DLC που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Μόνο οι πίστες είναι ουσιαστική προσθήκη.
    Οι πίστες και το πόσο κάνουν.
    Όλο το παιχνίδι είχε 32 πίστες και έκανε 60 ευρώ. Τώρα σου δίνουν τις μισές με 12.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι δεν είναι και λίγο 16 νέες πίστες όταν το αρχικό game έχει 32. Συν οτι έχουμε crossover κι απο αλλά franchises. επίσης δείχνει οτι έχουμε υποστήριξη για το τιτλο οποτε στη πορεία ίσως διορθώσουν κι αλλά θέματα όπως το σημερινο update που προσθέτει stats, map στην TV, βελτίωση στο online κλπ. Και 3 free cars που μάλλον είναι απλα η αρχή. Games σα το ΜΚ βοηθούνται πολύ αν διορθώνονται/εμπλουτίζονται ανάλογα με το feedback των παικτών. Το mk DS πχ είναι το αγαπημένο μου ΜΚ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα updates και δε διορθώθηκαν ποτε οι ατέλειες του (online, snaking κλπ)

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα DLC που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Μόνο οι πίστες είναι ουσιαστική προσθήκη.

Leave a comment:

Working...
X