Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Λοιπον για δηλωστε παρουσιες για online, σημερα το βραδυ ποιος μπορει;
Ηδη εχουμε Xeno (Xeno_V) και εμενα (RampoUnicorn) και ισως μπει και ο φιλος Ιερεμιας να μας ευλογησει (Strawhat_Nikos).
Leave a comment:
-
Όχι μου στείλανε κωδικό για το New super mario Bros U.Δεν το κατέβασα.Έστειλα μήνυμα και μου στείλανε το σωστό.Δοκίμασα το παλιό και δεν ίσχυε πλέον!
Leave a comment:
-
Εμένα μου τον στείλανε πριν 2 βδομάδες, ευτυχώς τον σωστό.
Sonic Lost World.
Leave a comment:
-
Σου είχαν στείλει κωδικό για άλλο παιχνίδι στην αρχή αν δεν κάνω λάθος. Τελικά κατέληξες με δύο;
Leave a comment:
-
Μου ήρθε και μένα σωστός κωδικός χθες.Windwaker Hd λοιπόν!Το ξεκίνησα στο hero mode χθες!
Leave a comment:
-
Εμένα δεν μου είχαν απαντήσει καν όταν πέρασα τον κωδικό και μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να μου στείλουν μετά....
Leave a comment:
-
lol διαβαζω στο insomnia η nortec αρχισε να στελνει σωστους κωδικους χαχαχαχα, καλα κρασια
Leave a comment:
-
Το snaking για μένα ήταν τεχνική που βελτίωνε το skill.Μεγάλο debate της εποχής!Skill ή καταστροφή του game λόγω glitch..Οι πολύ καλοί παίχτες τάσσονται με το πρώτο στην πλειοψηφία τους, οι κακοί και οι μέτριοι προς καλοί με το δεύτερο..Originally posted by Ramparter View PostΤο mk DS πχ είναι το αγαπημένο μου ΜΚ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα updates και δε διορθώθηκαν ποτε οι ατέλειες του (online, snaking κλπ)
Leave a comment:
-
Ναι δεν είναι και λίγο 16 νέες πίστες όταν το αρχικό game έχει 32. Συν οτι έχουμε crossover κι απο αλλά franchises. επίσης δείχνει οτι έχουμε υποστήριξη για το τιτλο οποτε στη πορεία ίσως διορθώσουν κι αλλά θέματα όπως το σημερινο update που προσθέτει stats, map στην TV, βελτίωση στο online κλπ. Και 3 free cars που μάλλον είναι απλα η αρχή. Games σα το ΜΚ βοηθούνται πολύ αν διορθώνονται/εμπλουτίζονται ανάλογα με το feedback των παικτών. Το mk DS πχ είναι το αγαπημένο μου ΜΚ αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα updates και δε διορθώθηκαν ποτε οι ατέλειες του (online, snaking κλπ)
Leave a comment:
-
Τι το ιδιαίτερο έχουν αυτά τα DLC που τα κάνουν να ξεχωρίζουν; Μόνο οι πίστες είναι ουσιαστική προσθήκη.
Leave a comment:
Leave a comment: