Αν και θεωρώ αστεία την ιδέα της collectors για Mario Kart ομολογώ πως ένα blue shell είναι απείρως καλύτερο από τα αγαλματίδια που βρίσκεις σε άλλες collectors.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
-
Mario Kart DS παίζω χαλαρά τώρα που τελείωσα Soulsilver.MK8 το καλοκαίρι που θα είμαι στο νησί.Τα άλλα 2 τα πήρα για να παίζω με παρέα κυρίως και από κει έφαγα το κόλλημα.Άλλωστε το ΜΚ64 όταν το είχα πρωτοπαίξει σε φίλο το είχα ζηλέψει.Carpe diem
Comment
-
-
Δωστε ενα bundle με τη κονσολα στο λαο...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Casuals!Κοίτα που θα έχουμε κόσμο που ούτε καν έχει ασχοληθεί με τη σειρά τέλη Μαίου...Πολύ περίεργο!Άντε να παίρνετε και οι υπόλοιποι WiiU.Κοιτάω προς τους συνήθεις υπόπτους Loggo,Ramp,Xeno καθώς το βλέπω λίγο χλωμό να ασχοληθούν ακόμη και αν είχαν WiiU οι υπόλοιποι...Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment