Enpsty αλλη φορα αν ψηνεσαι πες το λιγο πιο νωρις. Προτεινω απο τωρα Κυριακη βραδακι παντως..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 8 - Τώρα και σε Deluxe έκδοση!! (Switch/Wii U)
Collapse
X
-
Έρχεται patch! Θα συμπεριλαμβάνει:
-Χάρτη στην TV.
-3 δωρεάν Mercedes karts.
-Σταστιστικά (coins, win/lose ration, character usage κτλ.)
-Online stability
-Η πρώτη επιλογή όταν τελειώνεις μία πίστα στα cups θα είναι next race και όχι view replay.
-Θα αποθηκεύεται το τελευταίο character/kart customization.
Best patch ever?
Comment
-
Όχι καθώς τα περισσότερα έπρεπε να είναι εξαρχής στο αρχικό game.Είπαμε η Nintendo κινούνταν και κινείται σε άλλους ρυθμούς.Τώρα έπρεπε να δίνει πίστες και χαρακτήρες.Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Βασικα δεν ειναι αλλαζει κατι επι της ουσιας, αμα ειχε 10 εξτρα πιστες, 2-3 νεα items, ending video για καθε χαρακτηρα, missions, adventure mode και level editor κατι θα γινοταν.
Comment
-
-
Βασικά διαβάζοντας τα ποστς απόρησα γιατί αυτά τα στοιχεία έπρεπε να προστεθούν σε ένα racing τίτλο και δεν υπήρχαν από την αρχή...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Βασικά μόλις είδα ότι υπάρχει post από σένα φοβήθηκα μήπως μου κάνεις καμμιά επίπληξη!Ευτυχώς με καθησύχασες! ;)
Βιάστηκαν για μια ακόμη φορά να βγάλουν το παιχνίδι γι'αυτό!Και γω που νόμιζα ότι καθυστέρησαν κιόλας!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Haters gonna hate.Πραγματικά γκρίνια για όλα.Αργεί το παιχνίδι,γκρινιάζουμε.Βγαίνει νωρίς ανολοκλήρωτο,δεν βγαίνει patch γκρινιάζουμε.Βγαίνει patch,γκρινιάζουμε γιατί άργησε.Πραγματικά οι gamers είμαστε ότι να ναι έτσι;Δεν ξέρουμε τι θέλουμε.Παίχτη δεν τα λέω για σένα,με αφορμή το δικό σου ποστ τα γράφω,για όλους μας.Carpe diem
Comment
Comment