Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Legends
Collapse
X
-
Τα γραφικά είναι χειρότερα από τους Origins ή μου φαίνεται;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
-
Λέγεται ότι το Rayman Legends θα είναι wiiu exclusive πάντως και κρίνοντας από το μέγεθος των touch-based interactions δε φαίνεται καθόλου απίθανο.
Comment
-
Το Legends θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου στην Ευρώπη, δυστυχώς αποκλειστικά για Wii U. Σκόπευαν να το βγάλουν ως launch τίτλο της κονσόλας όμως το καθυστέρησαν προκειμένου να το τελειοποιήσουν και να το βγάλουν όπως θέλουν.
Link
EDIT
Τι ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ βίντεο είναι αυτά;;;;!!!! Ο Rayman ροκάρει, είναι πιο έπος και από το έπος. Δείτε τα όλοι με τον ήχο στο τέρμα.
Comment
-
Τέλειο το πάντρεμα εικόνας και ήχου. Βέβαια δε ξέρω πόσο καλά θα λειτουργεί στην πράξη που δε θα παίζεις τις πίστες τόσο τέλεια...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το παιχνίδι suckαρει άσχημα.
Comment
-
Έπαιξα το Castle Rock στο Demo του Rayman Legends στα Public. Μπορώ να πω πως έπαθα πλάκα, δεν περίμενα με την καμία ο χειρισμός να αποκρινόταν όπως βλέπουμε στο βίντεο. Οι τύποι έχουν δώσει ρέστα στη δημιουργία του, μακάρι να κάνει καλές πωλήσεις.
Comment
-
Rayman Legends Has Extra Content Due To Delays
[...] Micholic claims that Ubisoft Montpellier have been hard at work and what they have done is “not minor”, creating 30 new levels and several new bosses. [...]
Comment
Comment