Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κι όμως,για κάποιον που δεν θέλει να έχει όλες τις κονσόλες στο έπιπλο,και μπορεί πχ να θέλει να πουλήσει την παλιά,από τη στιγμή που δε θα μπορεί να παίξει τον τίτλο που ήδη έχει,αν τον θέλει,τι θα κάνει,θα τον ξαναπάρει.
Αυτό είναι θέμα καθαρά της Sony, όχι των τρίτων εταιριών. Αν στο PS3 έβαζαν backwards compatibility, το PS2 θα σταματούσε την παραγωγή πολύ πιο γρήγορα. Αντιθέτως η παραγωγή του σταμάτησε στις αρχές του 2013, έναν περίπου μήνα πριν ανακοινώσουν το PS4.
Στο PS4 θα έπρεπε να δώσουν παραπάνω φράγκα για να ενσωματώσουν την τεχνολογία του cell στην κονσόλα, κάτι που αφ' ενός θα ανέβαζε την τιμή για χάρη της last gen, αφ' ετέρου θα έκλεβε πωλήσεις από το PS3, κάτι που δεν τους συμφέρει μιας και το PS3 μόλις το 2011 άρχισε να γίνεται προσοδοφόρο. Για να καλύψουν τη χασούρα 2006 - 2011, πρέπει να πουλήσουν όσα περισσότερα PS3 μπορούν σε βάθος χρόνου. Αν έβαζαν backwards compatibility θα ξόδευαν περισσότερα χρήματα για κάτι που μακροχρόνια θα τους έκανε να χάσουν χρήματα, άρα η απάντηση της Sony είναι no-no, με την πρόφαση βέβαια πως δεν γίνεται καθαρά λόγω τεχνολογίας του cell, για να μην εξαγριώσει τα πλήθη.
Η κάθε τρίτη εταιρία από εκεί και πέρα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μεγιστοποιήσει κι αυτή τα κέρδη της. Αν οι νέες κονσόλες δεν είναι backwards compatible, τότε όποιος έχει τη δυνατότητα να βγάλει το παιχνίδι του ξανά, θα το κάνει. Και η Ubisoft είναι σίγουρα μία από τις εταιρίες που θα το κυνηγήσουν.
Επίσης, καλώς ή κακώς, όπως έχει δείξει η ιστορία, το backwards compatibility δεν είναι βασικό selling point καμίας κονσόλας οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να το ξεχνάμε...
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Όλα τα teensies, όλα τα bronze, silver, gold και diamond cups, όλα τα back to origins... όλα όλα όλα .
Από τρόπαια τα πήρα επίσης όλα, εκτός από αυτό για το ποδόσφαιρο, το awesomeness και τα 1000000 lumies. Όταν το τερμάτισα πλήρως, είχα μόλις 550.000, οπότε για να πάρω το platinum πρέπει να καταστραφώ στα challenges ώστε να μαζέψω άλλα 450.000 lumies. Το χειρότερο είναι ότι το θέλω το πλατινένιο .
Επικό παιχνίδι, υπολογίζω να με κράτησε σίγουρα για 30-40 ώρες, οπότε οι 20 λίρες όχι απλώς έπιασαν τόπο, αλλά έκαναν και τρελή απόσβεση (αν αναλογιστούμε την ευχάριστη gameplay εμπειρία που πρόσφεραν). Διάλειμμα τώρα .
Βρίσκω τον εαυτό μου να συμμετέχει σε ένα fool's errand, προσπαθώντας να αποκτήσει το platinum του Rayman Legends. Παίζω καθημερινά τα challenges, αφιερώνοντας το πολύ 20 λεπτά και στοχεύοντας πάντα σε gold medals. Υπολόγισα ότι αν παίρνω όλα τα χρυσά μετάλλια που μπορώ να πάρω σε κάθε εβδομάδα (συνολικά 16), χρειάζομαι 10 εβδομάδες για το platinum. Πόση ματαιότητα πια σε αυτόν τον gaming κόσμο .
ΥΓ: Ξέρω ότι και ο Phantom στην ίδια φάση βρίσκεται, μόνο που είναι αισθητά πιο μπροστά από εμένα - γύρω στις 4 εβδομάδες XD .
Δεν παίζω για το πλατινένιο, παίζω επειδή με βολεύει η φάση της μισής ώρας κάθε ημέρα. Το πλατινένιο θα έρθει με τον καιρό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το σταματήσω
Μέχρι στιγμής στον 1,5 μήνα περίπου που παίζω τα challenges, έχω πάρει και 3 διαμαντένια τρόπαια, δηλαδή μπαίνω στο TOP 1% των συμμετεχόντων, συνήθως δηλαδή 15-25 άτομα. Το κάψιμο από την εποχή του Origins δείχνει επιτέλους αποτελέσματα
Εγώ τότε είμαι ο μόνος που το παίζει τόσο τυχοδιωκτικά . Βέβαια, βλέποντας εσένα αποφάσισα να ανεβάσω τα standards μου και να πάω για ημερήσια 20λεπτα με στόχο καθαρά το gold. Διαμαντένιο τρόπαιο όμως με τίποτα δε θα επιδιώξω να πάρω, θέλει τρελό κάψιμο και πολλή προσπάθεια που δεν είμαι διατεθιμένος να κάνω.
Μπράβο πάντως που έχεις ανέβει τόσο ψηλά στα rankings. Το έχεις για τα καλά με τα δισδιάστατα platforms, Θυμάμαι και τα scores σου στο super meat boy!
Ισχύει, όπου έχει 2D platform σε συνδυασμό με speed run και leaderboards κάτι παθαίνω, δεν ξέρω Και στο Sonic Generations, σε κάποιες πίστες του κλασικού Sonic έχω φτάσει το TOP 20. Τα 3D καλά είναι, τα ευχαριστιέμαι, αλλά δεν μπορώ να εντρυφήσω τόσο πολύ σε βάθος.
Σαν το κάψιμο του Super Meat Boy βέβαια δεν έχει. Ακόμα θυμάμαι την όλη φάση και αναπολώ τις μνήμες. Το είχα κατεβάσει (πειρατικό) εν μέσω πτυχιακής, και το τερμάτισα μέσα σε 6 μήνες. Και αφού το αγόρασα στο Steam, διαπίστωσα πως δεν είχε αποθηκεύσει τους χρόνους στα leaderboards, επομένως έπρεπε να τις ξαναπαίξω μία μία από την αρχή Μιλάμε για εμπειρία ζωής, όχι αστεία
Τελικά είμαι και πολύ προ (ψώνιο). Τρίτη φορά μέσα σε 9 ημέρες που πάω για διαμαντένιο. Όλες στην "Daily Extreme" και όλες στο "Infinite Tower: As fas as you can" .
Αυτή τη φορά είμαι 17ος στους ~2.500. Επομένως έχω και περιθώριο να με περάσουν και 8 άτομα μέχρι να λήξει η προθεσμία. Χρυσό πήρα με την πρώτη, ενώ μέσα σε 20 λεπτά είχα μπει στους ΤΟΡ 20. Βλέπε τα Evans, σε κάναν μήνα θα είσαι κι εσύ σε αυτό το επίπεδο
Comment