Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rayman Legends

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Phantom, στη συγκεκριμένη πίστα έκανα 0,20 μέτρα ΚΑΤΩ από το χρυσό, ήθελα να σπάσω το χειριστήριο .

Σοβαρά τώρα, έχω βάλει αυστηρό όριο 20 λεπτών καθημερινά, έστω κι αν πάρω μόνο bronze. Δε θέλω να καώ παραπάνω, οπότε αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πάρω ποτέ το διαμαντένιο . Μπράβο πάντως, θέλει πραγματικά πολύ καλό skill για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Comment

Αυτό το σημείο που έχασες είναι από τα πιο δύσκολα και εκνευριστικά σε όλον τον πύργο. Πλέον το περνάω σχετικά εύκολα, όμως έπρεπε πρώτα να κάνω καμιά 15αριά δοκιμές. Το θέμα είναι πως όταν το είχα συναντήσει πριν κάμποσο καιρό, ήταν στα 1.300 μέτρα. Μαζί με τους θανάτους, είχα μία ευκαιρία κάθε 6-7 λεπτά, επομένως do the math

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Πρώτη φορά μου εμφανίστηκε εμένα αυτό το σημείο και δεν ήξερα πώς να το προσπεράσω. Είχα ήδη ξεπεράσει τα 20 λεπτά και λέω ok δεν υπάρχει περίπτωση να αφιερώσω παραπάνω χρόνο . Το άδικο στην όλη υπόθεση είναι ότι 1 δευτερόλεπτο παραπέρα να εμφανιζόταν η διακλάδωση με αυτά τα vines, θα είχα το χρυσό. Πόσο μα πόσο άδικο . Κι ακριβώς επειδή βρίσκεται στα 970 μέτρα, δεν είναι εύκολο να εξοικειωθείς με το πώς το περνάς.

Respect πάντως για το διαμαντένιο, στα 1800+ δεν ήταν;

Comment

Μπα, μία άλλη φορά εμφανιζόταν στα 1.100 και ξεκίναγε από εκεί και μετά το χρυσό. Τα μετάλλια καθορίζονται από το πόσος κόσμος προχωράει. Από τη στιγμή που έχαναν όλοι εκεί πέρα, πήρες ασημένιο. Άπαξ και πέρναγες την πρώτη κλιματσίδα (άντε την δεύτερη) είχες το χρυσό στο τσεπάκι σου

Το διαμαντένιο ήταν στα 1.800 το πρωί. Αφότου μπήκαν κι άλλοι πήγε κάπου στα 1.600. Εγώ έκανα 1.700φεύγα αν θυμάμαι καλά.

Comment

Αν δεν αλλάξουν τα όρια των scores, σε λιγες ωρες θα οαρω το πρωτο μου διαμάντι απο τις προκλήσεις .

Comment

Τις τελευταίες δυο μερες δε μου εχει δωσει κανενα μετάλλιο στα challenges. Σου εχει συμβει κι εσενα αυτο phantom;

Comment

Τρίτη μέρα που δεν παίρνω τα χρυσά μετάλλια που έπρεπε να μου δώσει το παιχνίδι (ως τώρα 6 στο σύνολο).

Σκέφτομαι να ακολουθήσω το παρακάτω "cheat" για να πάρω το πλατινένιο τρόπαιο, μιας και με έχουν κουράσει ελαφρώς τα challenges, ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά κακού (θέλω να ελπίζω) συγχρονισμού.

Okay, Finally unlocked the Truly Awesome trophy. I deleted the game from my machine and erased the save data. I downloaded the game again and started a new game. All the statistics reset except for the cups earned in challenges. Therefore, once I completed the first level of the game (while online) my awesomeness was upgraded to 8 because of the challenge cups I earned on my previous playthrough. This meant that I could go for the final level just by playing the game again and not even have to bother with the challenges. It also meant that I wouldn't have to depend on Ubisoft's servers. I completed all 6 of the main worlds and 4 of the 5 origins worlds to earn enough points to reach level 11. It only took a couple days and wasn't that bad. At least the game is a blast to play.

Comment

Τον τελευταίο καιρό, έχω ξεχάσει πολλές πτυχές της ζωής μου επειδή μου έχει κάτσει μια ευκαιρία ζωής και έχω αναλωθεί εκεί. Παρ' ολ' αυτά, οι ημερήσιες δοκιμασίες του Rayman, λειτουργούν σαν ξελαμπικάρισμα από τον φόρτο εργασίας, όποτε έχω χρόνο.

Ξεκίνησα να παίζω τα daily challenges, με αρκετά διαλείμματα βέβαια, από την αρχή του 2014. Περίπου 2,5 μήνες μετά, κλέβω λίγο χρόνο για να postάρω και να αναφέρω το παρακάτω:

Για το ιστορικό, αναφέρω τα στατιστικά μέχρι στιγμής:

Total jumps: 376 / 215.566 με 120.005 άλματα.
                  Total fails: 2.690 / 214.195 με 5.232 θανάτους.
                  Total lums collect: 356 / 213.023 με 2.412.281 φατσούλες.
                  Total distance run: 571 / 215.869 με 2.399 Χιλιόμετρα.
                  Enemies beaten: 5.875 / 213.539 με 10.239 πόντους.
                  Total cups ranking: 553 / 212.217 με 6.030 πόντους. (Ανέβηκα από τότε που τράβηξα την φωτογραφία)

Ο λόγος που το τερμάτισα τόσο σύντομα, παρ' όλες τις διακοπές, ήταν επειδή έχω πάρει 9 διαμαντένια κύπελλα από τα challenges (10 με το επικείμενο αυριανό ). Και ναι, σύντομος χρόνος είναι 2,5 μήνες με διακοπές ενδιάμεσα, όταν χωρίς diamond cups πρέπει να ξοδέψεις κάνα 3μηνο με καθημερινή παρουσία. Τα διαμαντένια κάνουν την διαφορά, όμως για να πάρεις ένα, πρέπει να είσαι μέσα στο 1% των συμμετεχόντων. Μιλάμε για σκληρό ανταγωνισμό, όχι αστεία.

Αυτό το παιχνίδι μου θύμισε τις εποχές του Super Meat Boy, όμως με λιγότερο κάψιμο. Προκειμένου να κάνεις μάστερ τους μηχανισμούς του παιχνιδιού πρέπει να ξοδέψεις αρκετό χρόνο, κάτι που γίνεται σταδιακά μέρα με την ημέρα στις διάφορες - πολύ προσεκτικά φτιαγμένες - δοκιμασίες που ανεβαίνουν.

Γενικά τέλειο παιχνίδι που οποιοσδήποτε platform fan αξίζει να το λιώσει. Οι ημερήσιες δοκιμασίες λειτουργούν με εντελώς διαφορετική λογική από το υπόλοιπο παιχνίδι, ενώ κάθε ημέρα αλλάζουν προοπτική. Άλλη φορά πρέπει να φτάσεις πιο μακριά, άλλη φορά πρέπει να μαζέψεις τις περισσότερες φάτσες, άλλη φορά να πας πιο γρήγορα, κ.α.

Από τους 5.000+ θανάτους μου, αυτοί που οφείλονταν σε φταίξιμο λάθους του παιχνιδιού δεν ήταν πάνω από 10. Είσαι άρχοντας των κινήσεών σου, ενώ αν πεθάνεις, φταις εσύ και μόνο εσύ. Αυτό είναι και το σημείο κλειδί ενός καλού platform. Τέλειος έλεγχος, τέλειος χειρισμός και τέλειος σχεδιασμός πιστών. Και όσο για την δυσκολία, όσο εύκολο μπορεί να φάνηκε το βασικό παιχνίδι σε ορισμένους, τόσο πιο δύσκολο είναι να φτάσεις στο 1% και να πάρεις διαμαντένιο.

Γενικά κατ' εμέ, το online κομμάτι του παιχνιδιού είναι για σεμινάρια, και ένας από τους λόγους που το αγόρασα. Είσαι σε έναν συνεχή συναγωνισμό. Και λέω συναγωνισμό αντί για ανταγωνισμό, επειδή ύστερα από τόσον καιρό, σταμπάρεις ορισμένα άτομα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα. Από τα online φαντάσματά τους, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που να σου έχουν ξεφύγει, ενώ ξέρεις πως αν εσύ βρεις κάτι, δεν θα μείνει κρυφό για πολύ αφού θα το δουν και οι υπόλοιποι, ή τουλάχιστον οι φίλοι σου, με τους οποίους βρίσκεστε σε έναν συνεχή αγώνα ώστε να γίνεστε όλοι καλύτεροι.

Γενικά από εμένα παίρνει 100/10, S με τόνο, άριστα σε όλα. Πολύ καλή εμπειρία, που όμως δυστυχώς δεν προσφέρεται για όλους, λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας που απαιτεί το platinum. Όμως όποιος κάτσε να ασχοληθεί μαζί του (όχι ψυχαναγκαστικά), δεν θα βγει χαμένος.

Θα μου πεις εδώ έχουν βγει Super Mario 3d World & Donkey Kong Tropical Freeze κι εσύ κάθεσαι και παίζεις Rayman; Εντάξει, τι να κάνουμε, κάποτε θα βρω κάναν φίλο με Wii U για να του το καβατζώσω και θα τα παίξω κι αυτά. Μέχρι τότε, δεν είναι και μικρό κατόρθωμα η παραπάνω πλατίνα .

Evans, κάτσε και απόλαυσέ το επειδή μιλάμε για έπος. Ο περισσότερος κόσμος απ' ό,τι βλέπω και από τα leaderboards το παρατάει ύστερα από την πλατίνα. Εσύ είτε συνεχίσεις, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να κάτσεις και να το ευχαριστηθείς μέχρι εκείνο το σημείο. Ήδη έχεις προχωρήσει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που σε τσέκαρα

Υ.Γ.
                  "You are simply and truly awesome at this game"
                  Όσο το κοιτάω, τόσο πιο πολύ χαμογελάω. Α ρε Ubisoft, πάλι με συγκίνησες :xp:

Comment

Phantom είσαι ένας μικρός Θεούλης, πολλά συγχαρητήρια . Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κατάφερες, δεδομένου ότι στόχευες στα διαμαντένια κι όχι απλώς στα χρυσά (όπως κατά κύριο λόγο κάνω εγώ).

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ αυστηρός με το πόσο παίζω καθημερινά και δε μου "επιτρέπω" πάνω από 20 λεπτά Rayman, οπότε ό,τι καταφέρω, το καταφέρνω μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Με αυτόν το ρυθμό, θα πάρω την πλατίνα σε 10-12 εβδομάδες περίπου, κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και μάλιστα αρκετά.

Μακάρι να ήμουν πιο χαλαρός πάντως για να έβαζα λίγο περισσότερο κόπο στην όλη προσπάθεια, γιατί όντως τα challenges εκτοξεύουν την εμπειρία στα ύψη.

Θα απαντήσω πιο αναλυτικά αργότερα .

ΥΓ: Πάντως σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα ήθελα να έχω ένα PS4 για να μοιράζομαι τα όποια επιτεύγματα απευθείας με την κοινότητα .

Comment

Ξέρω ότι σε χρόνο μηδέν θα με ξεπεράσουν, αλλά κατάφερα να ξεπεράσω το όριο για διαμαντένιο μετάλλιο. Δεδομένου βέβαια ότι τα κατάφερα μέσα στην πρώτη ώρα που έγινε διαθέσιμο το challenge, το βρίσκω πολύ δύσκολο να μη με περάσει αρκετός κόσμος, ώστε να ανέβει το όριο. Εν πάση περιπτώσει, τη στιγμή που μιλάμε είμαι ΠΡΩΤΟΣ στα leaderboards και είπα να μοιραστώ τη στιγμιαία δόξα μου με την κοινότητα .

90 ακόμα exp και πήρα το πλατινένιο τρόπαιο . Αν τελικά κερδίσω το διαμαντένιο σήμερα, θα μου μένουν μόνο 10 πόντοι (δεδομένου ότι έχω ήδη κερδισμένα άλλα 3 χρυσά).

Comment

Ωραιος, αναρωτιεμαι αν στο τελος θα χεις παιξει πιο πολυ Legends απ οτι SMB. Τουλαχιστον με κατι τετοια ελπιζω να βλεπουν ολοι oι devs ποσο μεγαλωνει το replayability ενος παιχνιδιου και να βλεπουμε αντιστοιχα features πιο συχνα απο εδω και περα.

Comment

Μου ήρθε χτες για το Wii U, θέλω πολύ να παίξω αλλά είμαι πάνω σε μετακόμιση και δεν υπάρχει χρόνος :/

Comment

Το έχω ξεκινήσει και είμαι ήδη στη μέση.Δεν παίζει να κάτσω να ασχοληθώ τόσο πολύ με challenges.Κάνω daily,weekly κλπ αλλά μένω σε ότι κερδίσω,συνήθως bronze.
                            Θέλω με το που τελειώσω να δω και τις Back to Origins stages.
                            Carpe diem

Comment

Αν πας για όλα τα in-game trophies (τύπου να ολοκληρώσεις όλες τις πίστες με όλα τα lums ή όπως λέγονται), τότε θα σου πάρει σίγουρα 20-30 ώρες καθαρού play time. Είναι ΠΟΛΥ γεμάτο παιχνίδι, με ΑΠΕΙΡΟ content. Είχε μία ωραία θέση στην καθημερινότητά μου με τα 20λεπτα sessions για το platinum trophy. Κρίμα που τελείωσε και μακάρι να βγει και τρίτο επεισόδιο στη σειρά.

Comment

Νομίζω παίζει σε wiiu οπότε δεν έχει trophies. Εγώ που το τελείωσα με τον αδερφό μου και ένα φίλο στο wii u μόνο ξύλο δεν παίζαμε με αυτόν που κράταγε το gamepad

Comment

Working...
                                X