Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Δεν κατάφερα να το βρω Θεσ/νίκη και το παρήγγειλα από redline.Εντός της βδομάδας θα μου έχει έρθει..Πφφφ ατυχία!!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

    Comment


    • #47
      Λοιπόν τελείωσα τους 2 πρώτους κόσμους.

      Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.Γραφικά τα σπάνε για 3ds και το animation άψογο.Η μουσική είναι καταπληκτική και το κυριότερο σχεδόν όλα τα κομμάτια που άκουσα ως τώρα είναι καινούρια.Πολύ λίγα επιστρέφουν από άλλα kh.Ειδικά οι μουσικές από τον δεύτερο κόσμο είναι απίστευτα ατμοσφαιρικές.

      Το σύστημα μάχης είναι παρόμοιο με του bbs,πολεμάς μέσω των commands δηλαδή.Η διαφορά είναι ότι δεν ανεβαίνουν level και δεν τις αποκτάς συνδιάζοντάς αλλά τις κερδίζεις από σεντούκια,minigames κτλ κτλ.Οι μάχες πάντως παραμένουν πολύ διασκεδαστικές και έχουν καλή δυσκολία(παίζω στο proud) και τα 2 boss fights που είδα ήταν πολύ εντυπωσιακά.Γενικά το παιχνίδι μέχρι τώρα έδειξε καταπληκτικά set pieces.

      Αντί για τους donald και goofy σαν party members έχεις τους dream eaters,πλάσματα που τα αποκτάς συνδιάζοντας αντικείμενα που βρίσκεις.Το καθένα από αυτά μάλιστα έχει το δικό του skill tree μέσω του οποίου οι sora και riku αποκτούν ικανότητες.Είναι ένα ωραίο σύστημα αλλά θα προτιμούσα για party members τους ντοναλντ,γκουφυ ή κάποιον άλλο χαρακτήρα της ντισνευ.

      Οι κόσμοι έίναι μεγάλοι,έχουν τεράστια δωμάτια και πολλά σεντούκια τα οποία είναι πολύ καλά κρυμμένα.Για να βρεθούν απαιτείται ΠΟΛΥ προσεκτική εξαρεύνηση.Επιτέλους το platforming επιστρέφει στα kh!

      Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος.Το παιχνίδι είναι καλοφτιαγμένο αλλά έχει ένα θέμα.Την κάμερα.Πολλές φορές λόγω του χάους που μπορεί να επικρατεί στην οθόνη η κάμερα δυσκολεύεται.Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να κυκλοφορήσει σε επιτραπέζια κονσόλα,η μικρή οθόνη των φορητών το αδικεί πάρα πολύ.

      Αυτά για την ώρα.Άντε περιμένω τα ποστ των υπολοίπων!


      Tidy!

      Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

      Comment


      • #48
        To Drop System τι λέει;Διαβάζω ότι είναι ενοχλητικό.
        Carpe diem

        Comment


        • #49
          Πω πω ξέχασα να αναφερθώ σε αυτό.

          Στην ουσία υπάρχει μια μπάρα που όταν αδειάσει αλλάζεις χαρακτήρα.Αν παίζεις με τον σορα παίρνεις τον ρίκου και το αντίθετο.Για να αδειάσει θέλει 15-20 λεπτά αλλά υπάρχει αντικείμενο το οποίο βρίσκεις αβέρτα (εγώ έχω 20 από αυτό και δεν αγόρασα κανένα)το οποίο αναπληρώνει την μπάρα.Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου και θεωρώ ότι είναι υπερβολικοί όσοι κράζουν.

          Τέλος το flowmotion τα σπάει.Πολύ χρήσιμο για εύκολη και γρήγορα περιήγηση αλλά και στις μάχες αν και θέλει προσοχή στο proud που παίζω γιατί δεν σου δίνει invinsibility frames.

          Edit.Να προσθέσω ότι χάρηκα πολύ που το roll δεν έχει πλέον invinsibility,δεν θα ήθελα να ξαναδω το roll spam του bbs


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment


          • #50
            Το flowmotion δεν είναι λίγο χαοτικό;Είσης διάβασα πως το Proud είναι το τελευταίο επίπεδο δυσκολίας.Έχει Critical;
            Carpe diem

            Comment


            • #51
              Το flowmotion δεν είναι χαοτικό,είναι πολύ εύκολο να το χειριστείς.Το πρόβλημα βρίσκεται στην κάμερα που καμιά φορά δυσκολεύεται να ακολουθήσει την δράση.Δεν γίνεται unplayable σε καμιά περίπτωση όμως.Εδώ θα ξαναπώ ότι το παιχνίδι έπρεπε να βγει σε κανα πλει 3.Η μικρή οθόνη είναι πολύ λίγη για να δείξει την δράση.

              Υπάρχει critical αλλά ξεκλειδώνεται αφού τελειώσεις μια φορά το παιχνίδι.Στο proud πάντως έχει καλή πρόκληση και λένε ότι προς το τέλος ξεφεύγει η δυσκολία πολύ.Λένε πάντως πως είναι το δυσκολότερο kh.Το critical φαντάζομαι θα έχει πολύ πόνο.


              Tidy!

              Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

              Comment


              • #52
                Έφυγε το πρώτο boss και με τους δύο χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής η γενική εικόνα είναι παραπάνω από καλή. Μου αρέσει πολύ το flawmotion και ο τρόπος που πρέπει να ασχοληθείς με τα spirits. Όσο για το drop gauge είναι καθαρά μηχανισμός love it or hate it, εμένα προσωπικά μου αρέσει γιατί προσθέτει μια πίεση ας πούμε στην εξερεύνηση των κόσμων και μιας και πλέον οι κόσμοι είναι τεράστιοι σε περιορίζει ακόμα περισσότερο οπότε πρέπει να προχωράς με προσοχή. Όσο για δυσκολία εδώ τα πράγματα είναι ζόρικα. Παίζω proud και ήδη ξοδεύω τα μισά μου λεφτά σε potions, οι εχθροί πλέων δεν στην χαρίζουν με τίποτα ενώ μπορούν να σου σκάσουν combo πολλοί μαζί και να σε ξεκάνουν για πλάκα.

                Comment


                • #53
                  Φαντάζομαι το θέμα με την κάμερα θα διορθωνεται με το cpp που το έχω.Όταν θα έρθει το game θα σας πω για σίγουρα και κατά πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα με τη χρήση του.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • #54
                    Έπαιξα με CPP και πραγματικά δεν υπήρχε λόγος καθώς ο χειρισμός γίνεται ποιο σύνθετος και για να γυρίσεις την κάμερα πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά οπότε σε πλακώνουν άνετα όσο το κάνεις αυτό.

                    Comment


                    • #55
                      Τώρα παίζω τον τρίτο κόσμο.Παίδες εκεί η δυσκολία ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.Καλά το πάει το παιχνίδι.


                      Tidy!

                      Do not blame me.Blame yourself or God.
                      In Matsuno we trust.

                      Comment


                      • #56
                        Deus εσύ τις κάρτες τις έκοψες; Εμένα δεν μου πάει καρδιά με τίποτα όμως...

                        Comment


                        • #57
                          Δεν τις έκοψα ούτε εγώ και ούτε νομίζω να τις κόψω.Θα προσπαθήσω να τις χρησιμοποιήσω χωρίς να τις κόψω και βλέπουμε.


                          Tidy!

                          Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

                          Comment


                          • #58
                            Εγώ τις χρησιμοποίησα χωρίς να τις κόψω και πήρα ένα μεγάλο αρκούδι

                            Comment


                            • #59
                              Originally posted by Grimmtak View Post
                              Έπαιξα με CPP και πραγματικά δεν υπήρχε λόγος καθώς ο χειρισμός γίνεται ποιο σύνθετος και για να γυρίσεις την κάμερα πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά οπότε σε πλακώνουν άνετα όσο το κάνεις αυτό.
                              Εγώ θα παίζω μόνο με αυτό.Δεν καταλαβαίνω πώς δεν σε βόλεψε.Σε όσα παιχνίδια το έχω χρησιμοποιήσει ανταποκρίνεται άψογα.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

                              Comment


                              • #60
                                Από ότι βλέπω δεν το δοκίμασες.... πάντως αν έχεις παίξει BBS είναι πραγματικά περιττό.

                                Comment

                                Working...
                                X