Ξεκίνησα το Batman Arkham Origins.Στην αρχή είχα ψιλοβαρεθεί βλέποντας πόσο ίδιο είναι με τα προηγούμενα,αλλά όσο προχωράει τόσο περισσότερο μου αρέσει.Ειδικά τα case reports που ψάχνεις στοιχεία σε τόπους εγκλήματος.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Batman: Arkham Origins
Collapse
X
-
Originally posted by AltairΞεκίνησα το Batman Arkham Origins.Στην αρχή είχα ψιλοβαρεθεί βλέποντας πόσο ίδιο είναι με τα προηγούμενα,αλλά όσο προχωράει τόσο περισσότερο μου αρέσει.Ειδικά τα case reports που ψάχνεις στοιχεία σε τόπους εγκλήματος.
Γενικότερα πολύ οικείο το σκηνικό για όποιον έχει ασχοληθεί με Arkham City.sigpic
-
Άσε τα κρασιά και πιάσε το ΑΟ.
Ενώ ξέρω ότι δεν είναι τόσο καλό όσο τα 2 προηγούμενα,για κάποιο λόγο το ευχαριτιέμαι περισσότερο.Υποθέτω λόγω ιστορίας κυρίως,που είναι αυτό ακριβώς,Origins.Επίσης,ενώ τα boss fights δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,αποτελούν ένοχη απόλαυση γιατί είναι αγνή κλωτσοπατινάδα.Μιλάμε για βρωμόξυλο.
Μόλις νίκησα Bane και το άφησα εκεί που παίρνεις τον έλεγχο του Joker.Carpe diem
Comment
-
Παίζω τώρα. Είμαι στην υπόθεση με τη δολοφονία στο Lacey Towers, πρέπει να μπουκάρω στο αστυνομικό τμήμα.
Δεν παίζω πολύ γενικότερα. Κι όταν το κάνω πάω χαλαρά. Αν μπορώ να βρω κάποιο από τα files του Riddler στη πορεία, το βρίσκω. Πριν συνεχίσω την υπόθεση του Towers κυνήγαγα τις βόμβες του Anarky.
Μου άρεσε πολύ το πλοίο ως τοποθεσία για Penguin level. Περισσότερο από εκείνο που είχε στο City τουλάχιστον. Άσχετο αλλά πολύ τσαντίλα ο Μπάτμαν ρε παιδί μου. Θα πάθει κάνα εγκεφαλικό από πίεση.sigpic
Comment
-
OK δε λέω απλά μια δόση πετάγεται ο Άλφρεντ και του λεει "ξέρεις... ο αστυνομικός είναι ένας απλός πολίτης που κάνει τη δουλειά του, δεν ήταν απαραίτητη τέτοια βια" και γυρνά όλο τσαντίλα και του απαντά "ΑΡΓΚΚΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΡΓΚΚ!!!".... ντάξει ρε μεγάλε, ο μόνος σωστός εσύ είσαι εκεί μέσα.
Ωραία εξελλίσεται πάντως η ιστορία και εξίσου ωραία εντάσονται δευτερεύοντες κακούληδες (μόλις βρήκα Mad Hutter).sigpic
Comment
-
Hard το παίζεις;Γιατί εμένα μου φάνηκε εύκολη σχετικά.Πιο πολύ με δυσκολεύουν οι απλές μάχες παρά τα αφεντικά.
Είμαι πριν το τέλος.Έφτασα σε μια μεγάλη αρένα,βλέπω πολύ κόσμο,βάζω detective mode, βλέπω 20 εχθρούς,οκ πάμε για ύπνο λέω.Carpe diem
Comment
-
Που να δεις όταν μπαίνουν κι αυτοί με τα stun batons & venom users.Να μη μιλήσω για Enforcers που ευτυχώς έχω συναντήσει ελάχιστους.Υπομονή όμως.Κάποια στιγμή θα πάρεις τα electric gloves.Μετά από αυτό βαράς άπαντες χωρίς να έχεις περιορισμούς.Το κακό είναι ότι για να γεμίσει η μπάρα και να φορτίσουν πρέπει να παίξεις λίγο ξύλο.Carpe diem
Comment
Comment