Οτι και να πω ειναι λιγο, λογος για να εχεις 3DS, η γαμηστεροτερη και μονη σειρα JRPGs που εξελισσεται και κανει βηματα μπρος επεστρεψε. Δε ξερω ποσο θα υπαρχει κινηση στο thread αλλα δεν εχει σημασια, πεπει να εχει το topic της αυτη η παιχνιδαρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pokemon X / Y |OT| Ever-Evolving series is back!
Collapse
X
-
Pokemon X / Y |OT| Ever-Evolving series is back!
Οτι και να πω ειναι λιγο, λογος για να εχεις 3DS, η γαμηστεροτερη και μονη σειρα JRPGs που εξελισσεται και κανει βηματα μπρος επεστρεψε. Δε ξερω ποσο θα υπαρχει κινηση στο thread αλλα δεν εχει σημασια, πεπει να εχει το topic της αυτη η παιχνιδαρα.
Tags: None
-
Εγω δεν ειμαι του competive αλλα δε ξερεις ποτε αμα υπαρχει παροτρυνση. Σκεφτηκα να παρεω μια ετησια στη bank μονο και μονο γιατι νομιζω δινουν ενα Celebi δωρο. Παλια δεν εχω να μεταφερω. Εχω στην Pearl & στην Soulsilver βασικα αλλα απο αυτες πρεπει να τα περασω σε White / Black και μετα σε X /Y, σωστα;
ΥΓ: Και γω την Υ παιζω.
ΥΓ2: Αμα σωσω Pokemon στη bank και μετα κανω start new game (λεμε τωρα) μπορω να εχω ευκολα ολα τα starters ετσι σωστα;
Comment
-
Για να πάρεις από παλιά κασέτα μέσω bank πρέπει να έχεις black/white και black 2/white 2 αλλά υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις μέχρι και από saphire/ruby αν και θέλει λίγο παραπάνω δουλειά. Πάντως άμα σε ενδιαφέρει πουλάνε παντού την white 15 ευρώ. Όσο για το Cellebi είναι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη.
Ναι μπορείς να περάσεις όσα γουστάρεις στην bank να κάνεις new game και μετά να περάσεις πίσω ότι είχες πριν το new game.
Comment
-
Comment
-
Douple post γιατι πρεπει να ζωντανεψει το topic παση θυσια και γιατι επιτελους η Eevee μου εγινε Espeon, το καλυτερο Pokemon ευα.
Yay!!
Comment
-
Σπαω το κεφαλι μου σε ποια ειχα Ampharos κι αν ειχα, not sure. Παντως πρεπει να κλεισω το xp share, εχω ξεφυγει σε level. Ποτε εφτασα στο 45 ουτε που το καταλαβα. Ειναι πρακτικο το ατιμο αλλα το παρακαναν, ελπιζω να το νερφαρουν στις ORAS.
Comment
-
Comment
-
Μπορείς να βάλεις τα πόκεμον της πρώτης γενιάς στην τελευταία έστω και περνώντας από τις προηγούμενες; Μπορείς να έχεις ό,τι πόκεμον υπάρχει σε μία κασέτα;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment