Emena me ksenerwse ligo to karate tou alla genika nai kalh maxh.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Castlevania: Order of Ecclesia
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Έλα μωρέ μια κλωτσιά ήτανε.Σκέψου.Λύκοι,νυχτερίδες,soul steal καθώς και τα κλασσικά fireballs & dark abyss balls.Λίγο τα λέηζερ με ξενερώσανε αλλά οκ.Να πω εδώ πάντως πως κάποια αφεντικά με δυσκόλεψαν πιο πολύ από άλλα που ήταν πιο μετά.Πχ Blackmore,Gravedorcus μου βγάλανε την πίστη ενώ Death,Dracula μου φάνηκαν Piece of cake.Carpe diem
Comment
-
Τόσο καλό θεωρείται ώστε να διεκδικεί τη δεύτερη θέση μετά το Symphony of the night? Είναι το πρώτο game της σειράς που τελειώνω. Για να έχω κάτι στο λεωφορείο το πήρα αλλά ασχολήθηκα και περαιτέρω. Με δυσκόλεψε. Είδα οδηγό για τους δύο χωρικούς που μου έλειπαν και για το τελικό boss γιατί ήθελα να τελειώνω γρήγορα. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα αλλά ούτως ή άλλως δεν είμαι του 2d γενικώς.
Comment
-
Μετα απο 7 metroidvania πιστευω πως ο,τι και να βλεπα θα ημουν ενα βημα πριν απο το να ξερασω. Ετσι λοιπον καπου αναφωνησα οχι αλλο καρβουνο και απλα το τελειωσα απλα για το γαμωτο και επειδη ειναι τιτλος τον οποιο πληρωσα μια 30αρα οταν ειχε βγει.
Δεν ειναι κακο με τιποτα, ισα ισα που αντικειμενικα πρεπει να ναι απο τα πιο καλα CV, αλλα οταν βλεπεις την ιδια συνταγη για πολλοστη φορα καπου νιωθεις μπουχτισμενος και οι λιγες πινελιες που μπηκαν για να δωσουν στον παιχτη μια αισθηση ανανεωσης για μενα δεν αρκουν.
Μακαρι να χα σταματησει καπου στο Dawn of Sorrow, εκει ηταν το σημειο καμπης για εμενα τουλαχιστον, απο εκει και περα μονο καθοδικα παει το πραγμα.
Ευκαιρια να κραξω λιγο και το PoR το οποιο imo ηταν ο πατος της σειρας τα τελευταια χρονια, αλλα οκ φτανει με τον IGA, ας βγει στη συνταξη να ησυχασουμε.
Metroid και παλι Metroid, ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Comment
Comment